Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Daha olmadı recovery tekrar kur belki hata olmuş olabilir

gablocu

gablocu

Üye
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ilk recoveryi tekrar kurun olmassa PhilZ Touch 7 i kurun

gablocu

gablocu

Üye
Daha olmadı recovery tekrar kur belki hata olmuş olabilir
recovery olarak ne kurmalıyım buraya bir link verirmisiniz? birde root kuruduğumdaydı sanırım nokia güvenliği ile ilgili bir yazı çıkmıştı erişim falan gibisinden ama çok dikkate almamıştım telefon açılınca üstte çıkmıştı

terbiyesizim

Üye
Hafiza karti bicimiyle ilgili bir sıkıntı bu sanirim. Xdada cmw sadece fat32yi destekler falan diyor. Bide oyle dene istersen hafiza kartinidakileri al. Sonra bicimlerdir fat32 olarak

gablocu

gablocu

Üye
kapatıp yeniden recovery yükleyeyim dedim şimdide ekran android os sürümü yükseltiliyor yazıyor ve 130 uygulama optimize diliyor yazıyor

edit: şimdi açıldı üstten açılan menüde "güvenli bölgeye yetkisiz erişim engellendi" yazıyor bununla alakalı olabilir mi

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Evet olabilir cwm sadece FAT32 yi destekliyor bu bir deneyin

gablocu

gablocu

Üye
şuan kartı yedekliyorum bitince hemen hafıza kartını biçimlendirim yeniden deniyorum. İlginiz için çok sağolun arkadaşlarfat 32 yaptım yine olmadı. şimdi başka şeyler ne var deneyebileceğimfat 32 yaptım yine olmadı. şimdi başka şeyler ne var deneyebileceğim
ben bunu kendi hafızasına atsam ne olur hafıza kartını görmüyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
şuan kartı yedekliyorum bitince hemen hafıza kartını biçimlendirim yeniden deniyorum. İlginiz için çok sağolun arkadaşlarfat 32 yaptım yine olmadı. şimdi başka şeyler ne var deneyebileceğimfat 32 yaptım yine olmadı. şimdi başka şeyler ne var deneyebileceğim
ben bunu kendi hafızasına atsam ne olur hafıza kartını görmüyor
Kendi hafızasını hiç homes ancak 0 klasörüne(system klasörü) atarsanız olabilir
Daha olmadı Dr ketans note 2 Romu v 6.1 var onu deneyin eğer kapanma sorunu varsa wifi_reboot_patch i yükle sorunsuz ben 2 aydır kullanıyorum

codblackops2

codblackops2

Üye
Benden demesi bu rom iyi değil dikkat ettim samsungun 4.3 test sürümünün üzerine kurulmuş şuan kullandığım rom ise mk4 ingiltere romunu kullanıyor gözle takip, tek elle tüm ekranı kullanma gibi note 3 özellikleri de mevcut üstelik yüklenirken multi tool ile csc featureslerinin kontrol edebiliryorsunuz benim cihazımm bu romdan sonra (Overclock yapmadım yapmayacağım ) 20903 puan aldı bence en iyi rom bu ama yüklemeden önce efs yedeği almanız lazım ben almasaydım imei numaram gitmişti
:)
Ben stock Almanyayi kurdum antutudan 21144 aldı. Ama gozle takip falan yok :D

gablocu

gablocu

Üye
Kendi hafızasını hiç homes ancak 0 klasörüne(system klasörü) atarsanız olabilir
Daha olmadı Dr ketans note 2 Romu v 6.1 var onu deneyin eğer kapanma sorunu varsa wifi_reboot_patch i yükle sorunsuz ben 2 aydır kullanıyorum
Kardeş kendi hafızasına attım ve kurdum şuan için sorun yok. Bu arada klavye biraz garip geldi harflarin üstünde noktalama var onlar olmasa iyi olacak. birde çok detaylı inceleyemedim ama temazsız kontol çalışmıyor gibi geldi elle sağa sola yapınca vs. Birde wifi çalışıyor ama önceden sorunsuz girdiğim ağda. (işyerinde sınırlı internet var google vs açıyordu şimdi ise modemin arayüzüne gidiyor bu başka birşeyle alakalıdır dimi? dns vs)

devilspath

devilspath

Üye
Benden demesi bu rom iyi değil dikkat ettim samsungun 4.3 test sürümünün üzerine kurulmuş şuan kullandığım rom ise mk4 ingiltere romunu kullanıyor gözle takip, tek elle tüm ekranı kullanma gibi note 3 özellikleri de mevcut üstelik yüklenirken multi tool ile csc featureslerinin kontrol edebiliryorsunuz benim cihazımm bu romdan sonra (Overclock yapmadım yapmayacağım ) 20903 puan aldı bence en iyi rom bu ama yüklemeden önce efs yedeği almanız lazım ben almasaydım imei numaram gitmişti
:)
Dostum orjinal 4.3'ün ingiltere versiyonunu mu kurdun tam anlayamadım..
Eğer orjinal değil de farklı bi romsa adını yazarmısın?
Tel root değil ama 4.3 denildiği gibi vasatsa, air command, gözle takip, dokunmadan kontrol vs fonksiyonlar yoksa root yapıp güzel bi rom yüklemeyi düşünüyorum.

codblackops2

codblackops2

Üye
Tel root değil ama 4.3 denildiği gibi vasatsa, air command, gözle takip, dokunmadan kontrol vs fonksiyonlar yoksa root yapıp güzel bi rom yüklemeyi düşünüyorum.
Saydigin hicbir ozellik 4.3 stock ta yok.sagolsunlar galeriyi note3unkiyle ayni yapmislar.s not ayni 4.1.2.dosyalarim kismi da 4.1.2..

devilspath

devilspath

Üye
Saydigin hicbir ozellik 4.3 stock ta yok.sagolsunlar galeriyi note3unkiyle ayni yapmislar.s not ayni 4.1.2.dosyalarim kismi da 4.1.2..
Hiçbir esprisi yok o zmn.. ulan hep ticari kafa yaa.. küfür edicem hee :bann:

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hayır stock rom değil ama stock Romun üzerine kurulmuş bir rom air command başta olmak üzere parmakla air view dışındaki tüm özellikler çalışıyor mesela Gear bağladım
Sonra ekranları birleştirdim yani multi vision çalışıyor Romun isimi Dr Keta n'a Custom rom v6.1
Dikkat Romu yüklemeden önce efs(IMEI numarasını) yedek alın

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Birde ilk yükledikten sonra ben s translator , s4 Havadurumu widgeti , beyaz note 3 klavyesi Gear manager i ekledim istek üzerine upload edebilirim

codblackops2

codblackops2

Üye
Insan merak ediyor acaba 4.4ü nasil verirler diye

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
devilspath

devilspath

Üye
Dostum ben hiç root yapmadım ama teknolojiyle aram iyidir. Recovery, imei yedek vs. Hiçbirini bilmiyorum. Note 2 için detaylı anlatım yapılan bir konu var mı sağlam? Ayrıca dediğin romu nerden bulabilirim? Bi de ben de daha önce htc desire s vardı. Ona root yapmak istediğimde s- on koruması vardı. Note 2 de de varmıdır?
Hayır stock rom değil ama stock Romun üzerine kurulmuş bir rom air command başta olmak üzere parmakla air view dışındaki tüm özellikler çalışıyor mesela Gear bağladım
Sonra ekranları birleştirdim yani multi vision çalışıyor Romun isimi Dr Keta n'a Custom rom v6.1
Dikkat Romu yüklemeden önce efs(IMEI numarasını) yedek alın

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Ben xda developers dan İngilizcemle yaptım belki bu gün yeni bir konu açarım herşeyi orada anlatırım

Üst Alt