toca
Üye
tek soru sorcam kişiler whatsapp dan gözüküyor mu
açamıyorum ! etki hatası veriyor
GoUkuyor ama rehberde kişilerin yaninda gozukmuyor resimde belirttigim gibi iste kardesim
tek soru sorcam kişiler whatsapp dan gözüküyor mu
açamıyorum ! etki hatası veriyor
Gecmis olsun kardesimBu gün cihazı garantiye verdim 15 günden elime geri geçecek![]()
Rom yuklemeden once,CWM MODE dan WIPE CACHE PARTITION,olmazsa da fabrika ayarlarina donmeyi dene istersen.. En son care Rom olayina gir bana sorarsanarkadaşlar ablamda note II var ama telefonun alt dokunmatiği çalışmıyor yere felanda düşmedi ama yeni rom yüklesem düzelirmi
:Neye ihtiyacin var,ona gore aklimda olanlari soyliim dostum..Önerebileceğiniz fazla bilinmeyen hangi uygulamalar var?
Geçmiş olsun hocam kvk sağlam telefonu bozar valla sıvı teması dedilerse asla değişim yapmazlartelefon garantisinden aradılar bana sıvı temasından olduğunu ve 75 tl para istediler bende kabul etmedim ertesi gün beni arayıp telefonun geldiğini söylediler ben almaya gittim ama telefonu elime aldım hertarafı yağ içindeğdi baktım ekran kımıldıyor ve kasası düzgün oturtulmamıştı ben oturtmaalarını ve yeniden yapımasını istedim ertesi gün aradılar ben yine oraya gittim kasayı düzeltmişlerdi telefonlar arama yapmak için açmaya çalıştığımda açılmadı ve açılmıyor dedim adam şöyle bir baktı şarj aletini taktı 10 dk geçti tekrar açmaya çalıştım açılmadı orijinal samsung note 2 şarjı taktı 45 dk bekledim yinede tık yok bende adama tekrar verdim bekliyorum
ÖNEMLİ NOT asla KVKdan çöp bile almayın!
telefonumu anakart değişimi ya da sıfırı ile değişimini istiyorum ! beklemedeyim
Hayirli olsun. Kamerada kucuk bi koruyucu bant bulunur onu açmış mi?Merhaba. Arkadaşım hepsiburadadan samsung note2 N7100 aldı.Bugün eline geçmiş.Sim kartı normal olduğu için hattı takamadı.Mikroya çeviricek artık. Hat takmadan açmış telefonu resim çekmiş.Resmi karlı çekiyor dedi.Kamerasında bir sorun olabilir mi?Kamera sorunu diye arattım ama hiçbir şikayet bulamadım bu konuda. Bu sorun için tavsiye verirseniz sevinirim.