Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bu gün cihazı garantiye verdim 15 günden elime geri geçecek :(

codblackops2

codblackops2

Üye
Allah Allah bu ozellik Nasıl olmaz dedigim kulaklikla muzik gecme komutunu buldum :D

4 ay sonra kesfettim ki duraklatma tusuna ardarda 2 kere basınca müzik geçiyor :p

toca

Üye
Hacilar su sorunumu cozemedim ben ya ciddi ciddi rehberde whatsapplar gozukmuyor whatsappta kisiler gozukuyor nasil ayarlycam onu

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Bende tigra rom var ve herkes herşey gözüküyor rehberde. Orjinalde varmı bilmiyorum. Ne zamandir probam,sizma,pac kullanıyorum çünkü. Ama hepsinde dediğin mevcut.

toca

Üye
Iste ben rehberi sildim yanlisikla sonra simden geri yukledim yok gelmedi geri whatsapp gorunumu filan

Galaxy S Plus

Üye
arkadaşlar ablamda note II var ama telefonun alt dokunmatiği çalışmıyor yere felanda düşmedi ama yeni rom yüklesem düzelirmi

bessa27

bessa27

Üye
arkadaşlar ablamda note II var ama telefonun alt dokunmatiği çalışmıyor yere felanda düşmedi ama yeni rom yüklesem düzelirmi
Rom yuklemeden once,CWM MODE dan WIPE CACHE PARTITION,olmazsa da fabrika ayarlarina donmeyi dene istersen.. En son care Rom olayina gir bana sorarsan :cool:

ardicindere

Üye
slm
bi sorunumuz arkadas turkiyeye gitti telefonun turkiyede kullanmak icin imei actirmak istemis telefoncu ne yapti ise simdi telefonu kullanamiyor imei degismis 00499 baslayan imei cikiyo sim karti tanimiyo operator tanimiyo ne yapabiliriz yardimci olabilirmisiniz

falconer

Üye
Önerebileceğiniz fazla bilinmeyen hangi uygulamalar var?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
telefon garantisinden aradılar bana sıvı temasından olduğunu ve 75 tl para istediler bende kabul etmedim ertesi gün beni arayıp telefonun geldiğini söylediler ben almaya gittim ama telefonu elime aldım hertarafı yağ içindeğdi baktım ekran kımıldıyor ve kasası düzgün oturtulmamıştı ben oturtmaalarını ve yeniden yapımasını istedim ertesi gün aradılar ben yine oraya gittim kasayı düzeltmişlerdi telefonlar arama yapmak için açmaya çalıştığımda açılmadı ve açılmıyor dedim adam şöyle bir baktı şarj aletini taktı 10 dk geçti tekrar açmaya çalıştım açılmadı orijinal samsung note 2 şarjı taktı 45 dk bekledim yinede tık yok bende adama tekrar verdim bekliyorum

ÖNEMLİ NOT asla KVKdan çöp bile almayın!
telefonumu anakart değişimi ya da sıfırı ile değişimini istiyorum ! beklemedeyim

Tony Starkk

Tony Starkk

Üye
telefon garantisinden aradılar bana sıvı temasından olduğunu ve 75 tl para istediler bende kabul etmedim ertesi gün beni arayıp telefonun geldiğini söylediler ben almaya gittim ama telefonu elime aldım hertarafı yağ içindeğdi baktım ekran kımıldıyor ve kasası düzgün oturtulmamıştı ben oturtmaalarını ve yeniden yapımasını istedim ertesi gün aradılar ben yine oraya gittim kasayı düzeltmişlerdi telefonlar arama yapmak için açmaya çalıştığımda açılmadı ve açılmıyor dedim adam şöyle bir baktı şarj aletini taktı 10 dk geçti tekrar açmaya çalıştım açılmadı orijinal samsung note 2 şarjı taktı 45 dk bekledim yinede tık yok bende adama tekrar verdim bekliyorum

ÖNEMLİ NOT asla KVKdan çöp bile almayın!
telefonumu anakart değişimi ya da sıfırı ile değişimini istiyorum ! beklemedeyim
Geçmiş olsun hocam kvk sağlam telefonu bozar valla sıvı teması dedilerse asla değişim yapmazlar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
usb bağlantısı olan kartı ücretsiz değiştirdiler telefon düzgün çalışıyor :)güncelleme bize ne zaman ulaşır s3 lere bazı ülkelerde verilmeye başlanmışda

devilspath

devilspath

Üye
Kasım sonu yada aralık başı diye biliyorum :-(

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
iyi yinede az kalmış

MAK071

MAK071

Üye
Merhaba. Arkadaşım hepsiburadadan samsung note2 N7100 aldı.Bugün eline geçmiş.Sim kartı normal olduğu için hattı takamadı.Mikroya çeviricek artık. Hat takmadan açmış telefonu resim çekmiş.Resmi karlı çekiyor dedi.Kamerasında bir sorun olabilir mi?Kamera sorunu diye arattım ama hiçbir şikayet bulamadım bu konuda. Bu sorun için tavsiye verirseniz sevinirim.

ali_axe

Üye
Merhaba. Arkadaşım hepsiburadadan samsung note2 N7100 aldı.Bugün eline geçmiş.Sim kartı normal olduğu için hattı takamadı.Mikroya çeviricek artık. Hat takmadan açmış telefonu resim çekmiş.Resmi karlı çekiyor dedi.Kamerasında bir sorun olabilir mi?Kamera sorunu diye arattım ama hiçbir şikayet bulamadım bu konuda. Bu sorun için tavsiye verirseniz sevinirim.
Hayirli olsun. Kamerada kucuk bi koruyucu bant bulunur onu açmış mi?

• Beğen
Tepkiler: MAK071
MAK071

MAK071

Üye
Teşekkür ederim.Jelatini de çıkarmış da.Resmi çekince tatmin olmadı sanırım.Kamera açıkken noktalar falan var dedi.Anlatamadı da tam.Yarın bayiye gidicek ordaki telefonla karşılaştırıcak.

Üst Alt