Stock rom muhocam kurarım bendeBugün 4.3.3 yükledim telefon harika oldu en güzel ve sevindirici şey oyun ve uygulamaları sd kartta taşıma özelliğin gelmesi
Hocam sizce kurayim mi hızlı misarji nasılŞimdilik bununla idare edelim orjinal güncelleme gelene kadar

Hocam zamet olmassa ekran görüntüleri paylaşır mısınbence kurun kesinlikle ama her şeyi yedekleyin bence süper olmuş note 3 almayı düşünüyor dün şimdi. Vazgeçtim note 2 daha güzel
Çok teşekkür ederimyoldayım eve gidinceye paylaşırım
Hangi ROM?Bugün 4.3.3 yükledim telefon harika oldu en güzel ve sevindirici şey oyun ve uygulamaları sd kartta taşıma özelliğin gelmesi
Hangi romu yükledin ben uğraştım ama kurulumda hata veriyor kuramadımBugün 4.3.3 yükledim telefon harika oldu en güzel ve sevindirici şey oyun ve uygulamaları sd kartta taşıma özelliğin gelmesi
diye üzülüyorum garatiye ve ya servise vermelimiyim ?note 2 için 4.3 test sürümü yayınlandı ama ben yüklemiyeceğim port hala sorunlu ama yüklerseniz cihaz garanti dışı kalacaktır ben ota ya gelince yüklücemOtaya gelip yukleyince garanti disi kalmiyor mu4.4 de alabilir android 5.0 ın listesinde Note 2
birde benim cihaz usbden bilgisayara artık bağlanamıyor telefon şarj oluyor ama ne telefon bağlandı diyor nede bigisayar bağlandı diyor kablo değiştirdim, yazılımların hepsini kurdum ama yok başka note 2 bağlanıyor benimkinden tık yok acaba port mu bozuldudiye üzülüyorum garatiye ve ya servise vermelimiyim ?note 2 için 4.3 test sürümü yayınlandı ama ben yüklemiyeceğim port hala sorunlu ama yüklerseniz cihaz garanti dışı kalacaktır ben ota ya gelince yüklücem
Otaya gelip yukleyince garanti disi kalmiyor mu
ota ya gelmez bu sürüm zaten stabil değilmiş ben stabil güncelleme gelince yükleyeceğim ozaman ota gelir ve samsung yazılımı stabileştirdiği için garantisi bozulmaz kasım - aralıkta tüm dünyaya yayınlanacağı bekleniyor ozamana kadar bekleyelim bence4.3 test sürümünün bir sürü hata mevcudmuş mesala
-şarj hızlı bitiyormuş
-samsung acount telefonu açıp kapatınca şifreleri tekrar girmek gerekiyormuş
-bazı uygulamalar 4.1.2 hata vermeden çalıştığı halde bazı uygulamalar 4.3 hata veriyormuş vb.
stabilizasyon sorunları varmış