Asphalt 8 i denemedim ama çalışmayacağını düşünmüyorum. S3 le karşılaştırma yapmak bence (bence diyorum) Note 2 ye haksızlık olur. Babamda S3 bende Note 2 var. Aradaki farkı eline aldığın anda hissediyorsun..Note 2 kullanan kardeslerim bana lütfen yardım edin ben s3 alcaktim ama note 2 daha hoşuma gitti simdi tek sorum oyun performansı gpusu nun eski olduğunu zannediyorum bana bi fikir verebilirseniz çok sevinirimAsphalt 8 sorunsuz çalışıyor mu
Peki saol başka düşünceleri bekliyorumAsphalt 8 i denemedim ama çalışmayacağını düşünmüyorum. S3 le karşılaştırma yapmak bence (bence diyorum) Note 2 ye haksızlık olur. Babamda S3 bende Note 2 var. Aradaki farkı eline aldığın anda hissediyorsun..
?Arkadaşlar duvar kağıtlarını nerden bulabilirim? Çok aradım ama bulamadım. Yani ekrana tam oturmuyor..
Nasil eski ya?? Kolay mi o kadar çabuk eskimek? Uzun bir sure daha yolu var gpunun..Note 2 kullanan kardeslerim bana lütfen yardım edin ben s3 alcaktim ama note 2 daha hoşuma gitti simdi tek sorum oyun performansı gpusu nun eski olduğunu zannediyorum bana bi fikir verebilirseniz çok sevinirimAsphalt 8 sorunsuz çalışıyor mu
Hic deme yaa.. Biz millet olarak ne kadar acimasizik biseye kulp takma konusunda yaaNasil eski ya?? Kolay mi o kadar çabuk eskimek? Uzun bir sure daha yolu var gpunun..
Asphalt 8 de fu ll grafikte hiç sorun yok
Arkadas bende S3 kullaniciyimPeki saol başka düşünceleri bekliyorum
En ciddi ve onemli fark aradaki 1 gb ram farkı tabiikide.200 mhz daha hızlı cpu , spen, buyuk ekran , daha güncel vs vs. Gider böyleArkadas bende S3 kullaniciyim
Abimde note 2 var bende s3
Alirken kkarar vermek zor her ikiside aynI tel. Hafizasi yeterinceye denk size veya bana yetecek kadar aldiginizi bi düşünün derim
..
Neysee
Abimde note 2 var olduğunu söyledim
Tek S3 den farki
KALEMİ ve EKRAN İNÇ. YKSEK OLMASI
Keske note 2 alaydim diye çırpın çırpın
Duruyorum ..
Ekranin büyük olmasi daha iyi ..
Ya sizce..
Tabi kiEn ciddi ve onemli fark aradaki 1 gb ram farkı tabiikide.200 mhz daha hızlı cpu , spen, buyuk ekran , daha güncel vs vs. Gider böyle
Note 2 kullanan kardeslerim bana lütfen yardım edin ben s3 alcaktim ama note 2 daha hoşuma gitti simdi tek sorum oyun performansı gpusu nun eski olduğunu zannediyorum bana bi fikir verebilirseniz çok sevinirimAsphalt 8 sorunsuz çalışıyor mu
Arkadassaa katılıyorum ...asphalt 8 en yüksek kalitede bile kasma yok bu bil
Kingsoft office i tavsiye edebilirim. Benim bütünisişimi görüyor.Mailin ekini(word,excel) açmak için hangi office programını tavsiye edersiniz note 2 için?
Arkadaslar ben note 2 yi kotuleme amacim yoktu sadece eski bi cihaz olduğu için sordum cevap veren herkese teşekkür ederim ben s3mini yi bile tek elle kullanmayi sevmiyorum o yuzden tam bana göre inşallah alicam note 2 yi herkese çok teşekkür ederim
aksam aksam guldum buna sadece. sen note 4 note 5 i bekle bence.