Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

mks740

mks740

Üye
Arkadaşlar telefonu aldığımdan beri böyle. Belli bi zamanı yok. Özellikle telefonu 2-3 gün kapatıp açmayınca oluyor. Ekran döndürmeyi aktif yapsam bile ekran dönmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim..

ahmetmemet

ahmetmemet

Üye
Hayirli geceler benide eklerseniz

Tsk

bessa27

bessa27

Üye
Gunaydin.. Yaw ben bugunde yarinda Note3 alacam nerdeyse,hala eklenmemis gorunuyom ismen.. Buraya gelmeknen hata mi yaptim bilmiyorum :/

codblackops2

codblackops2

Üye
Gunaydin.. Yaw ben bugunde yarinda Note3 alacam nerdeyse,hala eklenmemis gorunuyom ismen.. Buraya gelmeknen hata mi yaptim bilmiyorum :/
Evet hata yaptın çünkü burasi note 2 kullanicilari kulübü :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Dun gece 12den şimdiye 10 dk ekran kullanimiyla % 100den % 96ya düştü nasıl beyler :hmmm

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
adamlar yapmış bile samsung daha verecek

toca

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
adamlar yapmış bile samsung daha verecek
Bilederim bizim twller boyle olursa note 3 almam ki note 4 u beklerim :D ben biz zaten ekip olarak ciftten gidekim note 4 alalim hepimiz :D

devilspath

devilspath

Üye
Yeni güncellemede bluetooth 4.0 gelecekmi acaba bilginiz var mı? (gear kullanabilmek adına soruyorum)Güzel haberi ilk ben vermek istedim.. haber daha bugün düştü internete..

Samsung Mobile, bugün yaptığı açıklamayla bu uyumluluğun başka cihazlarla genişletildiğini duyurdu. Açıklamaya göre Samsung Galaxy S4, Galaxy S III ve Galaxy Note II, Android 4.3 Jelly Beangüncellemesini aldıktan sonra Galaxy Gear ile uyumlu olarak kullanılabilecek. Güncelleme ilk olarak Galaxy S4′lere geliyor. İşletim sisteminin bu güncellemesini Avrupa’da alan ülkeler var. Bunlardan ilki Almanya. Ekim ayı içinde Galaxy S4′lerini güncelleyen kullanıcılar Galaxy Gear’ı akıllı telefonlarıyla uyumlu olarak kullanabiliyor.Samsung, akıllı saatle uyumlu cihazların sayısını Galaxy S4 mini, S4 Active, Mega 5.8, Mega 6.3, ve S4 zoom gibi cihazlarla daha da artırmayı planladığını belirtiyor. Ayrı olarak yayınlanacak bir yazılım güncellemesiyle bu cihazlar da Galaxy Gear uyumlu olabilecek. Bu güncellemenin yayınlanma tarihi ekim sonu olarak görünüyor ancak elbette ülke ve operatöre göre değişiklik gösterebilir.Kaynağı merak edenler; LOG teknoloji dergisinin internet sitesinden aldım haberi...

CunK

Üye
4.1.1 surumunu aldigimdan beri guncellemedim, son gelen guncellemelerde 4.1.1in pil performansi var mi? yoksa cok pil harcama sorunu hala devam mi ediyor?

walker58

Üye
telefon GPS den uygulama güncellemeye çalışıyor kendiliğinden galiba , sonrasında bi hata veriyo ve telefon3-5 sn kadar kilitlenip kalıyo sonra düzeliyo ama sorun sık sık ortaya cıkıyo , yazılım hatasımıdır baska bişeymidir ? onu bi öğrenebilirmiyim çok acil ?

devilspath

devilspath

Üye
Gpsden güncelleme yapılmaz ki.. gps dediğin konum belirleme servisidir.. gps konum arıyordur.. gps i kapatmayı dene.. olmazsa teli kapatıp aç

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Google haritalar güncelleme isteyebiliyor. Google haritalara girin yenilerin içinde güncelle gibi birşey var onu aç bir google play sayfası gelecek onu güncelleyin işlem tamam

walker58

Üye
GPS dediğim şey : Google Play Store.

toca

Üye
Arkadaşlar benim rehberle ilgili bir sorunum var telefonumda whatsapp yuklu olmasina ragmen rehberde gozukmuyor resimde yukliyimsize kirmiziyla cizdigim yerde whatsappinda gozukmesi gerek ama gozukmuyor dun rehberimin hepsini silip birdaha yukledin ondan oldu

Son düzenleme:
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bir kaç site gezdim ve note 2 4.3 güncellemesi ile open gl 3 desteği ALMIYORMUŞ bu doğrumudur bir de ,
Mali 400 MP 4 çekirdeklimi yoksa çift mi (note 2 deki) bu sorulara cevap alabilirmiyim?

ginaz

Üye
Bir kaç site gezdim ve note 2 4.3 güncellemesi ile open gl 3 desteği ALMIYORMUŞ bu doğrumudur bir de ,
Mali 400 MP 4 çekirdeklimi yoksa çift mi (note 2 deki) bu sorulara cevap alabilirmiyim?
Open gl 3 desteği gelmeyecek. Ve mali 4 çekirdekli

• Beğen
Tepkiler: codblackops2

toca

Üye
Jellybincii kardesim su sorunuma bi el ativersene ben bulamadim valla kafalari yicem :DBeyler benim soruma bi cozum bi el ativersek :D

Üst Alt