bu çok da önemli bir artı değil benceDaha yeni bir video izlerken fark etim note 3 ün geri ve menü butonuna s pen ile dokunukabiliyorda note 2 de olmuyor

diyorum ya çok da lazım şeyler değil. telefonlarımızda bi sürü özellik var. bi çoğunu kullanmıyoruz.Ben geri butonuna basmak için ya parmakla yacda kalemle < çizerek yapmak zorunda kalıyorum ama note 3 ve note 8 kapastetik butonlara kalemle dokunulabiliyor
sen, ben kullanıyoruz.. başka? birçok insan kullanmıyor.. note 2 alıp speni bir kere bile yerinden çıkarmayan arkadaşım var benim. insan en azından merak eder yaa :-D s4 çıktı mesela. göz takibi, uzaktan el hareketiyle kontrol vs özellikleri var. benim bğtün arkadaşlarım aldı. bu özellikleri kullanmıyorlar. niye aldın diyorum. yeni çıktı herkes alıyor bende de olmalı diyorlar. bizim türk insanı teknolojiden soğutuyor adamı ya...Mesela ben % 95 iji yoğun kullanıyorum
sen, ben kullanıyoruz.. başka? birçok insan kullanmıyor.. note 2 alıp speni bir kere bile yerinden çıkarmayan arkadaşım var benim. insan en azından merak eder yaa :-D s4 çıktı mesela. göz takibi, uzaktan el hareketiyle kontrol vs özellikleri var. benim bğtün arkadaşlarım aldı. bu özellikleri kullanmıyorlar. niye aldın diyorum. yeni çıktı herkes alıyor bende de olmalı diyorlar. bizim türk insanı teknolojiden soğutuyor adamı ya...
sen, ben kullanıyoruz.. başka? birçok insan kullanmıyor.. note 2 alıp speni bir kere bile yerinden çıkarmayan arkadaşım var benim. insan en azından merak eder yaa :-D s4 çıktı mesela. göz takibi, uzaktan el hareketiyle kontrol vs özellikleri var. benim bğtün arkadaşlarım aldı. bu özellikleri kullanmıyorlar. niye aldın diyorum. yeni çıktı herkes alıyor bende de olmalı diyorlar. bizim türk insanı teknolojiden soğutuyor adamı ya...

Arkadaslar bu yukarda internete baglandigimiz zaman cikan h e 3g surekli degisiyor ve Whatsaapden mesajlar gitmiyor net kesiliyor bu hatla ilgili bir sikintimi yoksa telefonla ilgilimi.hattim aveadir
Bi yerde okumus gozume carpmisti. Spen ekrani cizebiliyormus. Dogrumu bu ?kilcak cizikler yaratiyormus. Kulak arkasi ettim.sonucta ureten bunu dusunmuyor mu ? Ben ekran filmi kullanmiyorum. Daha dogrusu bi tanesine gozum gibi bakmama ragmen pert edince bunu umursamadim. Mat filmde gozumu bozuyor parlakta bulamamistim sonrada bakmadim. Sizce kalem ekrana zarar verirmi
S pen çizmiyor ama s penin ucu sert çok yumuşak değil. Ekrandaki tozlar çizebilir
Tozları s pen ile sürükslerseniz ciziyor ben de yaklasık 20 tane falan çok çok küçük kılcal çizik var ekran koruyucu çizikleri kapatıyor ama bu seferde ekranın kalite ve netlik düşüyor s pen kullanımı zorlaşıyor ben tekrar çıkardım öyle kullanıyorum
dışarıda ekran parlaklığını sıfırken bile çok zor belli oluyor başka sıkıntısı yok
Sonuc itibarıyla olmasi mümkün yani. Jilatin cekip oyle kullanmak daha mantikli o zaman. Tesekkur ederim
Normalde kullanmayi tercih etmiyorum. Ancak titiz birisiyim. En ufak leke cizik keyfimi bozmaya sebep olabiliyor. Hos s-pen i de cok kullanmıyorumJelatin hiç iş değil s pen sanki çamurdan gidiyormuş gibi oluyor ama sizin tercihiniz