Arkadaslar bu yukarda internete baglandigimiz zaman cikan h e 3g surekli degisiyor ve Whatsaapden mesajlar gitmiyor net kesiliyor bu hatla ilgili bir sikintimi yoksa telefonla ilgilimi.hattim aveadir
senin sorununun olma nedeni başka demek ki.. brn durumu samsunga da bildirdim araştıracaklarmış. mıknatıstan dolayı bu olayın olması da mümkünmüş...
- - - Eklendi - - -
samsung s3 kullanıcı kulübü sayfasında note 2'nin 4.3 güncellemesinden mahrum kalacağını yazmışlar.
bu bilginin aslı var mıdır?
Tabiki 4.3 alacak sadece daha geç örneğin bi ekimde alacağız note2 kullanıcıları Aralık'ta. Bunlar hep Note 3 yüzünden daha fazla satmak için.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızşu videoyu izlersen kayma sorunu bütün s penlerde var ama kaliteli olanlarında kayma az
hower mıknatıstan oluyor amenna ama kayma orijinaldende gelebiliyor ama ilk kulanımda fark edilmeyebiliryor mıknatısta kaydıra bilir amavideoyu izledim. bazı cihazlarda normalde de oluyormuş. ama bende kesinlikle mıknatıstan oldu. çünkü kapağı çıkardıktan sonra düzeldi. neyse...
bu arada forumun yeni mobil versiyonunu hiç sevmedim eskisi daha iyiydi. tema seçme şansımız olsa iyi olur...

Battery monitor widget isini gormedi mi?Siteye tapatalk eklendi.
4.3 gelicek. Eğer rom kurma şansınız varsa probam kullanın hoşuma gitti valla
Hower sorunu ekranın mıknatıs ile etkileşimi ile de orjinalde de olabiliyormus. Bende hem orjinal hemde miknatis kaynaklı olduğu için yaklaşık 3 4santimetrekarelik bir alan kalem dokunmasini dahi algilamiyor. Parmak sorunsuz gerçi.
Ve piliniz çok az gidiyorsa çok fazla sorun olabilir. Örneğin benim pil kapasitesi muhtemelen 3te1e düştü çünkü su gibi akıyor artık. Benim pil de farklı sorun var.
Ama yaygın olarak yazılımın zamanla orjinal pilinax kapasitesini 3080mah yerine gittikçe azaltarak algılaması olabilir ve bu en doğal 2. seçenek sebebi de yazılımda % 100 olarak gördüğünüz pilin aslinda % 100 olmaması ve sizjn sarjdan çekmeniz.
Diğer genel sorun da pilin hem durduğu yerde kapasite kaubederek deforme olması hemde sarj edildikce deforme olması ki 1 yıl içerisinde pilin ömrü % 85 dolaylarına düşer bu herkeste mevcuttur.
Benim de bir sorum var acaba pili % olarak değilde mah olarak widget şeklinde veya olmasa da olur mah değeriyle doğru veya 5-10mah doğruluk ile ölçen bir program mevcutmu acaba? Uzun zamandir arıyorum ama genelde yanlış gösteren saçma şeyler çıkıyor.
1- soru hala tapatalktan giremiyorm
2- soru 4.3 ile beraber
1 air comman
2 action memo
3 pen window
4 gelişmiş yeni multi window
gelir mi ? yoksa daha sonra mı verirler
Ne yazikki Hayır. Pilin %degerinden mah hesaplamaya çalışıyor.Battery monitor widget isini gormedi mi?