Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Telefonun içinden çıkan note. 10.1 in ve tab 2 rekramları Çekçedi ben çeviri den baktım ben güncelleme alabiliyorum ben bu güncellemeyi 2 ay önce almıştım (dmf1 i )

canko13

canko13

Üye
note 2 Şu an yeterli değiştirmeye gerek yok ama iIeride ne. olur bilinmez.2 gb ram yeterli 3 ram ne yapılırki .

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
note 2 Şu an yeterli değiştirmeye gerek yok ama iIeride ne. olur bilinmez.2 gb ram yeterli 3 ram ne yapılırki .

Güncelleme ile gelebilecek özellikler
Biliyoruz ki bizimde s penimiz var yani sunlar gelebilir

1 air command
2 gelişmiş multi window
3 yeni s note
4 action memo
5 s finder
6 android 4.3
7 ayarlar menüsünde katagori şeklinde olması
8 kilit ekranında widget
9 multi vision
10 yeni pop up uygulamalar

Gelemiyecekler

1 wachtOn (Çünkü bizde Kızıl Ötesi sensör yok
2 s view
Donanımsal özeliklerin hepsi

devilspath

devilspath

Üye
arkadaşlar benim telefonda bi sorun vardı. araştırdığımda da başkalarında da olduğunu gördüm.
s peni ekrana yaklaştırınca biliyorsunuz ki yuvarlak bi imleç çıkıyor. bazılarında ekranın sağ orta kısmında bu imleç sağa sola kaçıyor, hatta işlev görmüyor. bu sorun sizde de varsa mıknatıslı bir koruma kapağı kullanıyorsunuz demektir.
kapaktan hemen kurtulun. 1-2 hafta içinde kendiliğinden düzeliyor. servise gerek yok.
umarım bu bilginin faydası olur size de..
iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: ilkara34
barikatdiss

barikatdiss

Üye
arkadaşlar benim telefonda bi sorun vardı. araştırdığımda da başkalarında da olduğunu gördüm.
s peni ekrana yaklaştırınca biliyorsunuz ki yuvarlak bi imleç çıkıyor. bazılarında ekranın sağ orta kısmında bu imleç sağa sola kaçıyor, hatta işlev görmüyor. bu sorun sizde de varsa mıknatıslı bir koruma kapağı kullanıyorsunuz demektir.
kapaktan hemen kurtulun. 1-2 hafta içinde kendiliğinden düzeliyor. servise gerek yok.
umarım bu bilginin faydası olur size de..
iyi forumlar...

Bundan eminmisin hocam. Ekran sorunu diye biliniyor bu sorun

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Kalemin kalibrasyonu bozuluyor ozamanda i§levini terine getiremiyor ama cözümsüz değil çözüm kılıfı çıkartmak DEĞİL ama takıyorsanız henen kurtulun

Spenin buttonunu ince bir iğneyle çıkarın sonra samsung yazısını okuyabildiğimiz konuma getirin yani ucu sol samsung yazan yerde sağ da olucak
2 taken kondiktor var sol taeaftakini saat yönünde istediğiniz gibi ayarlayın

Ama yinede sağ ve sol tarafta özellikle sağ tar afta kayma mevcud araştırdım bu sorun 4.1.2 güncellemesi ile olmuş

barikatdiss

barikatdiss

Üye
Kalemin kalibrasyonu bozuluyor ozamanda i§levini terine getiremiyor ama cözümsüz değil çözüm kılıfı çıkartmak DEĞİL ama takıyorsanız henen kurtulun

Spenin buttonunu ince bir iğneyle çıkarın sonra samsung yazısını okuyabildiğimiz konuma getirin yani ucu sol samsung yazan yerde sağ da olucak

Ama yinede sağ ve sol tarafta özellikle sağ tar afta kayma mevcud araştırdım bu sorun 4.1.2 güncellemesi ile olmuş

Bilgilendirme için teşekkür bende bir sorun yoktu ama merak edip açıp dediğin gibi kalibrasyon ayarları yaptım yinede bir problem yok ama uzin zamandır mıknatıslı kılıf kullanıyorum o yüzden sordum tekrar teşekkür ederim bilgilendirme için

devilspath

devilspath

Üye

evet eminim.. hatta şu an düzeldi.. bi arkadaşımda 1-2 hafta sürmüş düzelmesi.. ben daha yeni aldım telefonu. 10 gün oldu. galiba az zaman etki ettiği için çabuk geçti. şu an hiçbir sorun yok. mıknatıslı kılıf kullanıyorsanız hemen kurtulun. çıtçıtlılardan alıcam ben..
umarım faydam dokunmuştur...

- - - Eklendi - - -

sizin dediğiniz farklı birşey. kalemi ekrandan kaldırınca da bi müddet yazdığı zamanlarda uygulanıyor. hatta bununla ilgili youtubeda videolar da var. benim dediğim farklı. uzaktayken algıda sorun oluyo. o da mıknatıstan kaynaklıymış. şu an sorunum tamamen düzeldi. 10 gün oldu telefonu alalı ve az maruz kaldı çok şükür. o yüzden hemen düzeldi. uzun süre maruz kalınca telefon servislik olabilir. çabuk farkettim karlı çıktım :)

• Beğen
Tepkiler: barikatdiss
barikatdiss

barikatdiss

Üye
Bende uzun zamandır kullanıyorum mıknatıslı ama sen öyle deyince çıkardım şimdi :D teşekkür ederim

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
evet eminim.. hatta şu an düzeldi.. bi arkadaşımda 1-2 hafta sürmüş düzelmesi.. ben daha yeni aldım telefonu. 10 gün oldu. galiba az zaman etki ettiği için çabuk geçti. şu an hiçbir sorun yok. mıknatıslı kılıf kullanıyorsanız hemen kurtulun. çıtçıtlılardan alıcam ben..
umarım faydam dokunmuştur...

- - - Eklendi - - -

sizin dediğiniz farklı birşey. kalemi ekrandan kaldırınca da bi müddet yazdığı zamanlarda uygulanıyor. hatta bununla ilgili youtubeda videolar da var. benim dediğim farklı. uzaktayken algıda sorun oluyo. o da mıknatıstan kaynaklıymış. şu an sorunum tamamen düzeldi. 10 gün oldu telefonu alalı ve az maruz kaldı çok şükür. o yüzden hemen düzeldi. uzun süre maruz kalınca telefon servislik olabilir. çabuk farkettim karlı çıktım :)

HMmmm yeni anladım hower problemi dediğiniz videosunu izlemiş tim

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi aldığımdanberi Mıknatıslı benim ekranda aldigim günden beri bahsedilen hower veya algilamama sorhnu mevcut. 4.1.2 de de zaten özellikle arttı. Anladigim kadariyla bu ekranin genel bir sorunu. Ayriyetten kalemin kalibrasyonunun note1deki gibi ekranın etrafında gezdirilerek düzelmemesi de pek iyi değil. Bu özelliğin eksikliği beni hala daha rahatsız ediyor.

ginaz

Üye
Benim miktanis kismina 1cm karelik yerde yaklasinca imleç kayboluyor diğer yerlerde sorun yok. Algilama gayet iyi.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bende kalibrasyon sorunu vardı internetteki tün yolları denedim ama yinede sağ ve sol tarafta kayma var bu sorun 4.1.2 güncellemesi ile olmuş artık 4.3 güncellemesi bekliyorum inş. Güncelleme ile düzelir

codblackops2

codblackops2

Üye
Mıknatıs sorunu tabii ya.. :D
Evdeki diğer note2 de spen not alınca ekranın bir kısmını algılamıyordu
sonra farkettim ki kılıfın mıknatıslı yeri denk geliyor oraya :hmmm

kestim o mıknatıslı yeri şimdi :pro2:

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Mıknatıs sorunu tabii ya.. :D
Evdeki diğer note2 de spen not alınca ekranın bir kısmını algılamıyordu
sonra farkettim ki kılıfın mıknatıslı yeri denk geliyor oraya :hmmm

kestim o mıknatıslı yeri şimdi :pro2:

Ama ben mıknatıslı kılıf kullanmadım hatta kulaklıkla aynı cebe bile koymadım bu sorun 4.1.2 güncellemesi ile olmuş artık 4.3 güncellemesini beklicez

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
codblackops2

codblackops2

Üye
Ama ben mıknatıslı kılıf kullanmadım hatta kulaklıkla aynı cebe bile koymadım bu sorun 4.1.2 güncellemesi ile olmuş artık 4.3 güncellemesini beklicez
Bende harfi harfiyen algılıyor kalemin değdiği yeri :hmmm

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Bende harfi harfiyen algılıyor kalemin değdiği yeri :hmmm

Bensede algılıyor ama sağ ve sol tarafta kayma var eğer kalmasını istemiyorsam dik tumam gerekiyor yan tutunca sağ tarafın 5mm lik kısımında 0.5 mm kayıyor

--- Ekledi ---

Hatta sadece sağ tarafta kayıyor ve beni orası sinir ediyor

devilspath

devilspath

Üye
Bensede algılıyor ama sağ ve sol tarafta kayma var eğer kalmasını istemiyorsam dik tumam gerekiyor yan tutunca sağ tarafın 5mm lik kısımında 0.5 mm kayıyor

--- Ekledi ---

Hatta sadece sağ tarafta kayıyor ve beni orası sinir ediyor

senin sorununun olma nedeni başka demek ki.. brn durumu samsunga da bildirdim araştıracaklarmış. mıknatıstan dolayı bu olayın olması da mümkünmüş...

- - - Eklendi - - -

samsung s3 kullanıcı kulübü sayfasında note 2'nin 4.3 güncellemesinden mahrum kalacağını yazmışlar.
bu bilginin aslı var mıdır?

.caner.

.caner.

Üye
senin sorununun olma nedeni başka demek ki.. brn durumu samsunga da bildirdim araştıracaklarmış. mıknatıstan dolayı bu olayın olması da mümkünmüş...

- - - Eklendi - - -

samsung s3 kullanıcı kulübü sayfasında note 2'nin 4.3 güncellemesinden mahrum kalacağını yazmışlar.
bu bilginin aslı var mıdır?

Tabiki 4.3 alacak sadece daha geç örneğin bi ekimde alacağız note2 kullanıcıları Aralık'ta. Bunlar hep Note 3 yüzünden daha fazla satmak için.

Üst Alt