note 2 Şu an yeterli değiştirmeye gerek yok ama iIeride ne. olur bilinmez.2 gb ram yeterli 3 ram ne yapılırki .
arkadaşlar benim telefonda bi sorun vardı. araştırdığımda da başkalarında da olduğunu gördüm.
s peni ekrana yaklaştırınca biliyorsunuz ki yuvarlak bi imleç çıkıyor. bazılarında ekranın sağ orta kısmında bu imleç sağa sola kaçıyor, hatta işlev görmüyor. bu sorun sizde de varsa mıknatıslı bir koruma kapağı kullanıyorsunuz demektir.
kapaktan hemen kurtulun. 1-2 hafta içinde kendiliğinden düzeliyor. servise gerek yok.
umarım bu bilginin faydası olur size de..
iyi forumlar...
Bundan eminmisin hocam. Ekran sorunu diye biliniyor bu sorun
Kalemin kalibrasyonu bozuluyor ozamanda i§levini terine getiremiyor ama cözümsüz değil çözüm kılıfı çıkartmak DEĞİL ama takıyorsanız henen kurtulun
Spenin buttonunu ince bir iğneyle çıkarın sonra samsung yazısını okuyabildiğimiz konuma getirin yani ucu sol samsung yazan yerde sağ da olucak
2 taken kondiktor var sol taeaftakini saat yönünde istediğiniz gibi ayarlayın
Ama yinede sağ ve sol tarafta özellikle sağ tar afta kayma mevcud araştırdım bu sorun 4.1.2 güncellemesi ile olmuş
Bundan eminmisin hocam. Ekran sorunu diye biliniyor bu sorun
Kalemin kalibrasyonu bozuluyor ozamanda i§levini terine getiremiyor ama cözümsüz değil çözüm kılıfı çıkartmak DEĞİL ama takıyorsanız henen kurtulun
Spenin buttonunu ince bir iğneyle çıkarın sonra samsung yazısını okuyabildiğimiz konuma getirin yani ucu sol samsung yazan yerde sağ da olucak
2 taken kondiktor var sol taeaftakini saat yönünde istediğiniz gibi ayarlayın
Ama yinede sağ ve sol tarafta özellikle sağ tar afta kayma mevcud araştırdım bu sorun 4.1.2 güncellemesi ile olmuş

Bende uzun zamandır kullanıyorum mıknatıslı ama sen öyle deyince çıkardım şimditeşekkür ederim

evet eminim.. hatta şu an düzeldi.. bi arkadaşımda 1-2 hafta sürmüş düzelmesi.. ben daha yeni aldım telefonu. 10 gün oldu. galiba az zaman etki ettiği için çabuk geçti. şu an hiçbir sorun yok. mıknatıslı kılıf kullanıyorsanız hemen kurtulun. çıtçıtlılardan alıcam ben..
umarım faydam dokunmuştur...
- - - Eklendi - - -
sizin dediğiniz farklı birşey. kalemi ekrandan kaldırınca da bi müddet yazdığı zamanlarda uygulanıyor. hatta bununla ilgili youtubeda videolar da var. benim dediğim farklı. uzaktayken algıda sorun oluyo. o da mıknatıstan kaynaklıymış. şu an sorunum tamamen düzeldi. 10 gün oldu telefonu alalı ve az maruz kaldı çok şükür. o yüzden hemen düzeldi. uzun süre maruz kalınca telefon servislik olabilir. çabuk farkettim karlı çıktım![]()
Mıknatıs sorunu tabii ya..
Evdeki diğer note2 de spen not alınca ekranın bir kısmını algılamıyordu
sonra farkettim ki kılıfın mıknatıslı yeri denk geliyor oraya
kestim o mıknatıslı yeri şimdi![]()
Bende harfi harfiyen algılıyor kalemin değdiği yeriAma ben mıknatıslı kılıf kullanmadım hatta kulaklıkla aynı cebe bile koymadım bu sorun 4.1.2 güncellemesi ile olmuş artık 4.3 güncellemesini beklicez

Bende harfi harfiyen algılıyor kalemin değdiği yeri![]()
Bensede algılıyor ama sağ ve sol tarafta kayma var eğer kalmasını istemiyorsam dik tumam gerekiyor yan tutunca sağ tarafın 5mm lik kısımında 0.5 mm kayıyor
--- Ekledi ---
Hatta sadece sağ tarafta kayıyor ve beni orası sinir ediyor
senin sorununun olma nedeni başka demek ki.. brn durumu samsunga da bildirdim araştıracaklarmış. mıknatıstan dolayı bu olayın olması da mümkünmüş...
- - - Eklendi - - -
samsung s3 kullanıcı kulübü sayfasında note 2'nin 4.3 güncellemesinden mahrum kalacağını yazmışlar.
bu bilginin aslı var mıdır?