Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bence daha kötü olmuş note ile s2 nin karışımı arkada lg optimus black olmuş baya karma ama özelliklerini beğendim özelliği air command ve multi vision geri aynı

mertcan01

mertcan01

Üye
Note 3 almak icin note 2 den vazgecmeyecem... darisi note 4 e insallah. Alacak imkanim var ama bence note 2 kullanip note 3 e gecmek biraz abarti olur sahsimca... tabikide bi ust model daha ustun olacak ancak kullandığımiz telefon zaten zirve telefonlar arasında yer aliyor. Bence gereksiz. Evet guzel telefon ozellikler donanimsal ustun. Yazilimsal.zaten guncellemeyle gelebilecek seyler. Ama bence yersiz

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note 3 almak icin note 2 den vazgecmeyecem... darisi note 4 e insallah. Alacak imkanim var ama bence note 2 kullanip note 3 e gecmek biraz abarti olur sahsimca... tabikide bi ust model daha ustun olacak ancak kullandığımiz telefon zaten zirve telefonlar arasında yer aliyor. Bence gereksiz. Evet guzel telefon ozellikler donanimsal ustun. Yazilimsal.zaten guncellemeyle gelebilecek seyler. Ama bence yersiz

Arka kapağı deri kaplı :what:

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Tasarın yönü çok zayıf kalmış özellikleride simdiki ful hd ekranlı telefonlar gibi ama s pen ne kadar geliştirmişler onu bilemiyorum

Berk E.

Üye
Note 2 den Note 3 e gecmeye gerek yok gibi tasarimini hic begenmedim ben ama ozellikleri tartisilmaz :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note 2 den Note 3 e gecmeye gerek yok gibi tasarimini hic begenmedim ben ama ozellikleri tartisilmaz :)

Aynen önceki yazım gibi ön note 1 ile s 2 arka optimus black internetten bakın haklı bulacaksınız

mertcan01

mertcan01

Üye

Bir merakla bekliyordum ama bir hayal kirikligi oldu serinin devami sonuçta. Bencede note 2 yeter simdilik

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yazılımsal artılar

Android 4.3
Gelişmiş multi window
Yeni s note
Air command
Multi vision
S finder

Bunlarda güncelleme ile gelebilecek şeyler ama asıl soru şu ne zaman gelecek bu 4.3 güncellemesi

• Beğen
Tepkiler: mertcan01
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note ile note 2 arasında dağ kadar fark varken note 2 ile note 3 arasında çok büyük bir fark yok

codblackops2

codblackops2

Üye
Simdi farkettimde hafif açıklık var la bende :hmmm

Tozlara aldanmayin etraftakilere de temizlenir onlar, o acikliga girmiş tozlar :hmmm

ANIL

ANIL

Admin

Tozlara aldanmayin etraftakilere de temizlenir onlar, o acikliga girmiş tozlar :hmmm

S ve Note serilerinde hatta Mega'da genelde böyle o kenarlar. S4 klavuzunun sonunda ekran ile kasa arasında bir boşluk olabilir bu bir üretim şeklidir şeklinde not vardı.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Bende sıfıra sıfır

codblackops2

codblackops2

Üye

S ve Note serilerinde hatta Mega'da genelde böyle o kenarlar. S4 klavuzunun sonunda ekran ile kasa arasında bir boşluk olabilir bu bir üretim şeklidir şeklinde not vardı.

Evdeki diğer beyaz note 2 de sıfır açıklık var.
ama internette araştırdım baya konusu var özellikle titanyum grisinde olabiliyormuş.

işin garip tarafı ben nasıl farkedemedim , flip coverla kullanıyorum bide her an gözümün önündeydi :hmmm

- - - Eklendi - - -

yakın zamanda protective cover almayı düşünüyorum o zaman arayı temizler kılıfı geçiririm daha toz almaz.
umarım bu tozlar içerden ekrana ulaşmaz :hmmm

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

Kenarlardakiler jelatin

--- Ekledi ---

Resim kaliteai düşük s3 mini den çekilmiştir

codblackops2

codblackops2

Üye
beyazlarda öyle bir sorun yok zaten grilerde varmış:hmmm

neyse varsın olsun şekli yeter telefonun :pro2:

başka arızası olcağına tek sorunu bu olsun (h)

mavigülen

Üye
Evet dmf şimdilik Türkiyedeki en güncel sürüm
Sorunun çözüldüğüne sevindim. ;)

Son Türkiye gücellemesinde Android versiyonu aynı, ana band sürümü aynı sadece kernel ve yapım no.su değişmiş. Yapım no: DMF3 oluyor.

mavigülen

Üye

ETL Çek Cumhuriyeti olması lazım. Ya gerçekten oradan temin, yada root gerektiren bir program bu sorunu yapmış. Telefonu ilk aldığınızdaki yazıyı hatırlıyor musunuz? Ben triangle away sonrası TUR iken EUR (yunanistan) oldu. Csc Changer ile TUR'A çevirdim. Odin ile don güncel orijinsl rom'u yükledim. Cihaz durumu "normal" ve kies ve ota'da güncelleme kontrolü yapılabiliyor. Site ismi veremiyorum galiba. Güncel rom 1060 mb filan.

Üst Alt