Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye
Hafıza kartını aldık Samsung'un 4.3 güncellemesini bekliyoruz :D

codblackops2

codblackops2

Üye
Aynen hafıza kartını aldıktan sonra fark ettim uygulamaların sd taşınamadığını

İnşallah çabuk gelir 4.3

Ben rootladimda hatta sdye attim oyunlari 3-4 gun sonra sdler silindi :( bende telefondaki ivir zivir uygulamalari kaldirdim.unroot yaptim guncellemeyi bekliyorum

devilspath

devilspath

Üye
Fiyatı kesin düşer s4 çıkınca s3 ün fiyat düşüşü kadar olur note 2 samsung un android 5 listesinin başlarında yer alıyor

-ekledi-

Daha en az 1 yıl daha güncelleme desteği olur mesela s2 halen güncelleme alıyor android 5.0 listesinde

Note (N7000) oda aynı şekilde 2.3.6 da cıktı şu anda 4.1.2. Note çıkalı 3 yılı geçmesine rağmen kesinlikle güncelleme sorununuz olmaz ama samsung güncellemeleri biraz geç dağıtıyor.

peki ne jadar daha dusebilir ki fiyati.. zaten 2000 liradan falan 1400e dustu.. yani 100 lira icin beklemek istemem.. aslinda bugun iş cikusi almayi planliyorum. cok zarar edermiyim ki?

codblackops2

codblackops2

Üye
Tahminen ne kadar olur guncellemenin boyutu? ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Herzamanki güncellemeler gibi 650 - 900 mb arasında olabilir

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
peki ne jadar daha dusebilir ki fiyati.. zaten 2000 liradan falan 1400e dustu.. yani 100 lira icin beklemek istemem.. aslinda bugun iş cikusi almayi planliyorum. cok zarar edermiyim ki?

En az 100 tl düşer çünkü note 3 snapdragon 800 le gelirse herkes elindekini satıp note 3 yüklenir ozaman note 2 saltanatı biter

devilspath

devilspath

Üye
ama snapdragon lu versiyon turkiyeye gelmeyecek diye duydum.. note 3 konu basliginda yazmislardi... snapdragon olan 4g oldugu icin gelmeyecek yaziyordu..

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ama snapdragon lu versiyon turkiyeye gelmeyecek diye duydum.. note 3 konu basliginda yazmislardi... snapdragon olan 4g oldugu icin gelmeyecek yaziyordu..

Olabilir ama dünya piyasası düşünce Türkiyedekide düşecektir

devilspath

devilspath

Üye
hmm.. tanitimi 4 eylulde yapılacaktı galiba note 3.. peki piyasaya surulecegi tarih belli mi?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
4 eylülden sonra

Önce 4.3 ün betası sızar note 3 türkiyeye geldikten 5 15 gün sonra türkiyede dağıtıma başlanır yani çok beklicez

devilspath

devilspath

Üye
tesekkur ederim bilgilendirdigin icin.. aslinda samsung hic sevmiyorum ama note 2 baska yaa.. alcam insallah..

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
tesekkur ederim bilgilendirdigin icin.. aslinda samsung hic sevmiyorum ama note 2 baska yaa.. alcam insallah..

Alırsan Şimdiden hayırlı olsun sakin ekran kartı kötü diyenlerin dediğine inanma note 2 deki mali 400 mp 4 çekidekli daha güçlü kanıtı ;

codblackops2

codblackops2

Üye
Note 2 de titanyum grisinin çizgileri hoşuma gidiyor boyle çizik çizik :D

Flip cover kullaniyorum birde protective cover almak istiyorum cunku telefon benim elimdeyken ekran ustu dusme ihtimali % 5 .. elimden kayarda asagiyi vurursa cok daha kotu olur..o yuzden protective cover almayi düşünüyorum. . Tavsiye eder misiniz :hmmm

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bu bir kılıf mı yoksa ekran koruyucumu

codblackops2

codblackops2

Üye
Koruyucu arka kapak gibi birsey..yanlarida sariyor ve ekran tarafindada cikinti yapiyor.buda tam olarak ekrani korumasa da darbeleri azaltiyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hakikaten koruyor kullanımı zorlaştırmıyorsa senin zevkine ve kullanış biçimime bağlı .

• Beğen
devilspath

devilspath

Üye
bugün iş çıkışı note 2 aldım.. rengini bordo seçtim oldukça güzel.. çok kurcalayamadım ama yarın kullanım klavuzunu hatim edip tüm özelliklerine bakıcam :) beni de yazabilirsiniz kulübe :D

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Haydaaa Almanyada s2 için 4.2.2 vermişler

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
bugün iş çıkışı note 2 aldım.. rengini bordo seçtim oldukça güzel.. çok kurcalayamadım ama yarın kullanım klavuzunu hatim edip tüm özelliklerine bakıcam :) beni de yazabilirsiniz kulübe :D

Hayırlı olsun hoşgeldin

Üst Alt