omursevim
Üye
Evet doğru(qualcom) snapdragon 800 olucaktı teşekkürler.Skorpiyon? Bence aKliniz karışmış googleden arastirin en iyisi
Evet doğru(qualcom) snapdragon 800 olucaktı teşekkürler.Skorpiyon? Bence aKliniz karışmış googleden arastirin en iyisi
Arkadaşlar size değişik bir konuda sorum olucak.Malum eylül'ün 4'ünde Note 3 çıkıyor bende almayı düşünüyorum ama amarikada ki çıkan not 3'ü almayı istiyorum snapdragon800 ile beraber çıkıcağı için.
Ama bu telefon burda görüntülü görüşmeyi desteklermi ayrıca yazılım güncellemeleri (ota)üzerinden alabilirmiyim.Bunlar hakkında bilgilendirebilir misiniz.Şimdiden teşekkür ederim...
Teşekkürler.Başka herhangi sorun olmaz değilmi..Tabiki hem 3g hemde güncellemeyi kullanabilirsin
Teşekkürler.Başka herhangi sorun olmaz değilmi..
Tamamdır...Kesinlikle olmaz bu arada cihazı aldığınız da bana özelden mutlaka haber verin yardımcı olacağım tüm konularda
Teşekkürler.Başka herhangi sorun olmaz değilmi..
Selam Arkadaşlar,
Note2'de mail veya smsleri S-Pen ile airview özelliğini kullanarak okunabiliyoruz. Peki mail veya sms geldiğinde bildirimler(notifications) bölümünde bu airview özelliği kullanılıyor muydu? kullanabilen var mı? ben yanlış mı hatırlıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar,
Yukarıdaki soruma cevap verecek arkadaş var mı?
Bende neden olmuyor? airview özelliği açık. Ki zaten, örneğin SMS'leri açtığımda dokunmadan üzerinde bekletip okuyabiliyorum. Ancak, yeni bir sms geldiğinde, bildirim bölümünden kalem ile airview özelliğini kullanamıyorum. sms, mail v.s. okumuyor.
Cihaz NOTE 2. Zaten note 2 kulübündeyiz. Sorum şu; airview özelliği notifications (bildirimler) bölümünde geçerli mi?Cihaz nedir acaba
Hatta mail kaydet [email protected] burdan ulaş bana
Cihaz NOTE 2. Zaten note 2 kulübündeyiz. Sorum şu; airview özelliği notifications (bildirimler) bölümünde geçerli mi?
Ben soruyu anlamatamış veya Siz soruyu yanlış anlamış olabilir misiniz? Çünkü siz "bende oluyor" dediğiniz özelliği hiçbir yerde bulamadım. link video resim v.s. ile ispatlayabilir misiniz?