şu an note 2 en son android sürümü nedir? benimki 4.1.2 gözüküyor
4.1.2 ama ana bant sürümü önemli (ana bant sürümünü öğrenmek için ; Ayarlar >Cihaz Hakkındanın içinde) şuan ki güncel ana bant sürümü N7100XXDMF1 güncellemek için Ayarlar > Cihaz Hakkında > Yazılım Güncelleme > Yazılım Güncelleme kontrolüne basın güncellesin
onu yaptım zaten şu an güncel gözüküyor. sorma nedenim ben telefonu vodafone cep merkezden aldım. gsm operatörlerinden alınan telefonlara güncelleme geç geliyor. bundan önceki telefonumda yaşadım. htc dev sitesinden kendim yüklemiştim güncellemeleri. acaba bu telefonda da olur mu diye merak ediyorum..bekleyip göreceğiz artık...

normal yazıyor... bu ne demek?
hmm.. peki benim anabant senin yazdığından farklı.. bunun anlamı nedir? gerçi anabant ne onu da bilmiorumaydınlatırsan sevinirim.
Rootlu da tam olmuyor o.
Bazı önemli güncellemeleri almazsanız 4.3 ü alamazsınız
Sakın root etmeyin veya samsunug verdiklerinin dışında bir rom kurmayın yoksa garanti dışı kalır ve garanti kapsamına geri alma çok zahmetli ve riskli
Bazı önemli güncellemeleri almazsanız 4.3 ü alamazsınız
Sakın root etmeyin veya samsunug verdiklerinin dışında bir rom kurmayın yoksa garanti dışı kalır ve garanti kapsamına geri alma çok zahmetli ve riskli