Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Kurfali66

Üye
Pili cikarinca kore yazıyor.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Tam neresinde pilin üzerinde mi

Tony Starkk

Tony Starkk

Üye
Dostlar telefonu dün kurcalarken bi seyler yaptim heralde kırmızı seklinde kare oluyordu kilit acarken ayarlara girerken oluyordu duzeltemedim bende format attim duzeldi size oldu mu merak ettim:)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Geliştirici seçeneklerini fazla kurcalamamak gerekiyor :D

kaddog

Üye
Merhaba Arkadıaşlar
Ben de Note 2 telefonumu aldım fakat hat kesilmesi sorunu yaşadığımdan servise verdim yazılım güncellemesi yapıldı sorun yok diye geri verildi. Yeniden hat kesilmesi ve hafıza kartı dolu uyarısı veriyordu. Hiç bağlanamıyordum veya beni kimse arayamıyordu. Ben de bir kaç tane programı sildim. Yine tamamen dolu uyarısı var. Oysaki benim yedek hafızam var. Resimleri videoları müzikleri oraya atıyorum öncelik olarak ekstra hafızayı belirledim.
Bu konuda bilgisi olan var mı?Ne tavsiye edersiniz.
Telefonu versem 2 haftada gelmiyor.
Teşekkürler

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Arkadaşlar kafama koydum flip cover kılıf alcam (orijinal) telefon beyaz sizce hangi renk almalıyım aklımda beyaz ve mavi var ama iç tarafları beyaz oduğu için cabuk kirleniyormuş bu doğru mu ? Siyah alsam sırıtırmı

Tony Starkk

Tony Starkk

Üye
Arkadaşlar kafama koydum flip cover kılıf alcam (orijinal) telefon beyaz sizce hangi renk almalıyım aklımda beyaz ve mavi var ama iç tarafları beyaz oduğu için cabuk kirleniyormuş bu doğru mu ? Siyah alsam sırıtırmı

Bende almayi düşünüyorum siyah alin bence binim cihaz da beyaz bu arada

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sırıtmıyormu ?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Omega v17 ve perseus alpha 36.
Bazen devil kernel de kullanıyorum ancak gpu voktajini iyi ayarlayamamis eleman 3dmarkta tüm donanıma oc yapinca ekranda bozulmalar meydana geliyor.

Tony Starkk

Tony Starkk

Üye
Dostlar eski iki cihazimda da whatsapp dan mesaj atinca pik diye bi ses gelirdi bu telefinda gelmiyor sanirim ama az once bir seferlik geldi sizde de ayni mi durum

- - - Eklendi - - -

Sırıtmıyormu ?

Beyazin ustune hangi rengi alirsak siritir bence :) beyaz haric o da cabuk kirlenir en iyisi yine siyah bence

mavigülen

Üye
Selam Arkadaşlar,
Note2'de mail veya smsleri S-Pen ile airview özelliğini kullanarak okunabiliyoruz. Peki mail veya sms geldiğinde bildirimler(notifications) bölümünde bu airview özelliği kullanılıyor muydu? kullanabilen var mı? ben yanlış mı hatırlıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Tony Starkk

Tony Starkk

Üye
Dostlar su oyunlarda ısınma herkesde oluyor mu cidden
ust kısımda yuksek grafikli bi simulator Oyunu oynuyirim
ve 5 dk gecmeden isinma oluyor

iOSait

iOSait

Üye
Dostlar su oyunlarda ısınma herkesde oluyor mu cidden
ust kısımda yuksek grafikli bi simulator Oyunu oynuyirim
ve 5 dk gecmeden isinma oluyor

Telefonun ısınması iyi birşeydir eğer ısınmaz ise içindeki sıcaklığı dışarı veremez cihazın işlemcisi yapabilir ısınınca da o havayı dışarı atıyor zaten günümüz android telefonlarının çoğu ısınıyor iphone5 bile fırın gibi ısınıyor

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ısınma normal ama aşırı ısınma iyiye alamet değil.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bende de nova 3 te aşırı ısınıyordu muhtemelen nova 3 ün optimasyon sorununda ksynaklandığını öğrendim ve V rahatladım her oyunda ısınıyorsa (2 dk ile 5 dk de) sorun var ama elinizden hiç düşürmeden 30 dk 1 saat oynarsanız ısınması çok normal

saynesim

saynesim

Üye
Arkadaşlar bende iki tane samsung şarj var biri s3 ten kalan diğeri ise note 2 nin telefonu şarja takınca akşama kadar telefonun şarjı çok az oluyor fakat bende birde nokia lumia920 şarj var normal şarj oluyor neden acaba bilginiz varmı

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar size değişik bir konuda sorum olucak.Malum eylül'ün 4'ünde Note 3 çıkıyor bende almayı düşünüyorum ama amarikada ki çıkan not 3'ü almayı istiyorum snapdragon800 ile beraber çıkıcağı için.
Ama bu telefon burda görüntülü görüşmeyi desteklermi ayrıca yazılım güncellemeleri (ota)üzerinden alabilirmiyim.Bunlar hakkında bilgilendirebilir misiniz.Şimdiden teşekkür ederim...

Kurfali66

Üye
Skorpiyon? Bence aKliniz karışmış googleden arastirin en iyisi

Üst Alt