S.a arkadaşlar ben 4 gün once note 2 aldim yalniz apk. Oyun yukleyim dedim olmadi the dark knight rises ama nedense bir turlu beceremiyoorum yardimci olursaniz sevinirim ..
arkadaşlar çok değişik bi sorunum var dünden beri telefonun geri bildirim tuşu çalışmıyo.daha açık söylemek gerekirse ayarlar/ses/dokunmalı geri bildirim aktif haldeydi dünden beri çalışmıyo nedenini anlamadım tiki kaldırıp tekrar kodum telefonu kapatıp açtım ama banamısın demiyo yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Sistem uygulamalar tarafından şişirilmiş olabilir. Stock rom odexed olduğu için şişip zamanla yavaşlama yapabiliyor. Genelde bu uzun bir sürede ortaya çıkmakta. Sanirim çok fazla uygulama vs. Yuklediniz.Mrb. Arkadaşlar ben 3 gündür telefonunda donma yasiyorum. Resetlemeden düzelmiyor. En son çare fabrika ayarlarina döndüm ve yanlislikla binden resim ve videoyu arti bugüne kadar yüklediğim herşeyi kaybettim bu sırada hala donma yaşıyorum. Hiç birşey yapamiyorum.
Yardım edebilecek olan varmı bu konuda.
] wipe data ve wile cache yapın.bu sorunu benden başka yaşayan var mı acaba her sürümünu denedim yok hep böyle iphone için olan bile var note 2 yok
Ben dikey olanı bulamadım
Biliyorsan link yada sote isimi verebilirmisin
Sistem uygulamalar tarafından şişirilmiş olabilir. Stock rom odexed olduğu için şişip zamanla yavaşlama yapabiliyor. Genelde bu uzun bir sürede ortaya çıkmakta. Sanirim çok fazla uygulama vs. Yuklediniz.
Peki telefon 0miydi yoksa 2.el falan mı?
- - - Eklendi - - -
.
Ayrica çözüm için ses açma menu ve kapatma tuşlarına basafak telefonu recovery moda alın ve zaten tüm dosyalarınız silinmiş [] wipe data ve wile cache yapın.
Bazı programlar var dosya kurtatmak için. Eğer dosyanın üzerine yazilmadiysa kurtarilabilir. Benim denedigim programlarda hafıza kartındaki disyalar kurtariliyordu ama denemek lazımTelefonu sıfır almıştım. 1seneye yaklaştı.ilk çıktığında almıştım. 1gbta yakın boş alan vardı. Kaybolan resimleri kurtarma şansımız var mı ayrica..
Batteryguru tarzı bir uygulama var mıdır tavsiye edebileceğiniz, yada bizim işlemcilere göre uyarlanmış batteryguru da olabilir.
Arkadaşlar ben bazen hiç bi senkronizasyondan bildirim alamiyorum ( 4sq , facebook messenger, twitter ) telefonu resetleyince düzeliyor. Sebebi ne olabilir, sizdede oluyor mu ?