Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note 2 yeni bir kararlılık güncellemesi sızdı mı ? S 3 ya dün ya da bugün 66 mb bir tane almış extra bir değişiklik yok sma rehbere giriş Hızlanmış

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Birkaç yerde nexus 4 ün işlemcisi note 2 den hızlı diyorlar bu nasıl olabilir note 2 1.6 dört çekirdek nexus sa 1.5 ghz dört çekirdek

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç yerde nexus 4 ün işlemcisi note 2 den hızlı diyorlar bu nasıl olabilir note 2 1.6 dört çekirdek nexus sa 1.5 ghz dört çekirdek

Herşey ghz ve çekirdek değil.
Intel i7 son nesil ile son amd işlemcileri kıyasla. Amd 8 çekirdek ama i7nin 4 gerçek 4 sanal çekirdeğine yeniliyor.

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Note 2 yeni bir kararlılık güncellemesi sızdı mı ? S 3 ya dün ya da bugün 66 mb bir tane almış extra bir değişiklik yok sma rehbere giriş Hızlanmış

Hayr hizlanms yok ayni
Telefonumdaa sorun yok format attildigi zamn güncelleme paketi geldi
Rehbere girişte karariyor ve sonra aciliyo gozume denk gelen kisim sadece orasi

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Antutu puanlarınız kaç benim ki 17.629

ginaz

Üye

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Normali 17.5 ile 18.4bin arasında hep. 0.4ghz oc yapıp gpuya da 0.3ghz oc yapınca yaklaşık 21bin puan alıyorum

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

kemalims

kemalims

Üye
bir note 2 li de benim

- - - Eklendi - - -

merhaba durup dururken rehberdeki kişilerin resimleri silindi çözüm nedir bilgisi olan paylaşsın yada daha önce yayınlandı da ben görmediysem link lütfen
saygılar kemal

dolorex68

dolorex68

Üye
bir note 2 li de benim

- - - Eklendi - - -

merhaba durup dururken rehberdeki kişilerin resimleri silindi çözüm nedir bilgisi olan paylaşsın yada daha önce yayınlandı da ben görmediysem link lütfen
saygılar kemal

Facebook tan rehberi senkronize etmeyi kapattıysan ondandır

mirzasinan

mirzasinan

Üye
Arkadaslar toplu msj yollayamiyorum en fazla on adet aliyor onuda mms olarak atiyor nasil toplu msj atabilirim yardimci olurmusunuz

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hayır 10 dan fazla alamazsınız

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Mesajların uzunluğu nasıl

Tony Starkk

Tony Starkk

Üye
Dun aksam cihazi alarak aranıza katıldım :) bayramınız Mübarek Olsun öncelikle :)) bu 3. android cihazim ama hepsi farkli seviye idi ne yapamam gerekiyor öneririz ve oyun kunusunda tavsiyleriniz var mi ? simdinden Teşekkürler:)

Tony Starkk

Tony Starkk

Üye
Dun aksam cihazi alarak aranıza katıldım :) bayramınız Mübarek Olsun öncelikle :)) bu 3. android cihazim ama hepsi farkli seviye idi ne yapamam gerekiyor öneririz ve oyun kunusunda tavsiyleriniz var mi ? simdinden Teşekkürler:)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Imei numaranızın 7 ve 8. Rakamı üretildiği ülkeyi temsil ediyor benim imeimin 7 ve 8. Rakamları (05) yani Brezilya, amerika ve ya Finlandiya sizinki kaç

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
O yanlış benim nokia finlandiya üretimiydi ama japonya mı ne çıkıyordu

Üst Alt