ginaz
Üye
Apk şeklinde root edemezsiniz note 2 de root için en güvenli yol odin oda sayaçı artırıyor ve unroot etseniz bile garanti dışı kalıyor ben özellikle KVK garantili aldım
Sayaç sıfırlama yöntemleride var
Apk şeklinde root edemezsiniz note 2 de root için en güvenli yol odin oda sayaçı artırıyor ve unroot etseniz bile garanti dışı kalıyor ben özellikle KVK garantili aldım
Var ama stock romu tekrar kurup sıfırlamabız gerekiyor aksi taktirde cigaz durumunda cihaz değiştirilmiş yada modifiye edilmiş yazıyor
Ben de öyle sanıyordum ama cihaz durumunda değiştirilmiş yazıyor
Ben yaptım benimkinde herhangi birşey yazmiyor. Sende sorun oldu belki
Şimdi ne yazıyor
Arkadaslar wifiye bagliyken toplam 10 saat gidiyor sarjim normal mi
3g ile 7-8 saat gidiyordu
- - - Eklendi - - -
Ula bu uygulamaları kapattigimda bile 1.40 gb ram kullaniyo tamam 2 gb varda suyunu cikarmasinlar 1.40 ne ya
Hafizayi sildigimde 800e düşüyor
Deniyorum programlariŞarj süresini bilmem ama advanced mobile care uygulaması var onu yükledim ben pil koruyucu bölümü var onu aktif yaptım şarj daha uzun gidiyor sanki.(ama sistemde yüklü anti virüs varsa sorun çıkartabilir bu uygulama).
Eskiden günde 2 defa şarj ederdim şimdi akşamda akşama.
Ram'i temizleme boşuna onun yerine ram optimize eden düzgün bir uygulama bul mesela Memory Booster.

novaya 7 dolar mı verdinBenden başka N.O.V.A 3 satın alıp oynayan var mı kardeşimler aynı gün aldım 1 saat saatte % 50 bitiyor ve ekran feci ısınıyor. Sadece bu oyunda oluyor bu sorunu daha önce yaşayan varmı ?

Ekranın tamamı değil sadece samsung logosu buluna kısım sadece sizdedemi aynı yer