Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
2 Sorum var arkadaşlar;

1- Dr. Web anti virüs var onun yerine advanced mobile care mi kursam hangisi daha iyidir.
2- Ana ekranda ki duvar kağıdını ekran geçişlerinde kaydırma gibi birşey var mı? mesela ilk ekrana geldim duvar kağıdın da dağ var ilk ekranda dağın bir kısmı gözükecek ikinci ekrana geçince dağın diğer kısmı üçüncü ekranda diğer kısmı gibi.

eskiden vardı sanki ama Android e yeni geçtiğim için şuan pek bilgim yok.

tolunay378

Üye
2 Sorum var arkadaşlar;

1- Dr. Web anti virüs var onun yerine advanced mobile care mi kursam hangisi daha iyidir.
2- Ana ekranda ki duvar kağıdını ekran geçişlerinde kaydırma gibi birşey var mı? mesela ilk ekrana geldim duvar kağıdın da dağ var ilk ekranda dağın bir kısmı gözükecek ikinci ekrana geçince dağın diğer kısmı üçüncü ekranda diğer kısmı gibi.

eskiden vardı sanki ama Android e yeni geçtiğim için şuan pek bilgim yok.

Birincisi hakkında bi fikrim yok.
İkincisi eski android sürümlerinde vardı jelly beande o özellik yok ama rootlarsan o da olur :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Birincisi hakkında bi fikrim yok.
İkincisi eski android sürümlerinde vardı jelly beande o özellik yok ama rootlarsan o da olur :)

Tesekkur ederim yogun arastirmalarim sayesinde 2nciye cozum buldum. :)

Notorious B.İ.G

Üye
Arkadaşlar telefon kullanımdayken sarj oluyor işareti veriyor fakat sarj yüzdesi düsüyor bi kaç gündür böyle

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Hala 4.2.2 güncellemesinin ne zaman geleceği hakkında kimsenin haberi yok mu ? Yoksa direk 4.3 e mi geçilecek onu öğrenmek istiyorum sıkilmaya başladım

Kurfali66

Üye
Ana sayfaya baksaydin keşke görürdun direk 4.3 gelecek.

_ardaa

_ardaa

Üye

Evet rootsuz, uygulama ile çözdüm çok da güzel oldu.
Dostum bizede söyler misin

şu uygulama ile yaptım, eski halini bilmiyorum ama bu da gayet güzel oldu.

Bu arada 4.3 ne zaman gelir tahmini bir de neler gelecek 4.3 ile bilgi var mı? şuan 4.1.2 gayet sorunsuz güncellemeye değer mi ? malum her güncelleme iyileştirme yapmıyor s4 de ki 4.2.2 gibi sorunlu olabiliyor.

Aslında 1 sorum daha var, oyun oyarken ekran çok ısınıyor sizde de öyle mi, oyun oynarken buzdolabında oturasım geliyor.

Şimdi cihazı bağladım kies'i açtım karşıma şu çıktı arkadaşlar neyin güncellemesidir bu?

skypinar

Üye
arkadaşlar selam. telefondaki "seçenekler" ve "geri" tuşlarındaki titreşimler kendi kendine kapandı. telefonla ilgili yapılacak bütün ayarları biliyorum ama bu tuşların titreşimini açmayı bulamadım. konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim. konu tam bir takıntı halinde bende. :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Güç tasarruf modu açıksa titremez ve ya ayarlar>ses> dokunulabilir geri bildiri kapalı olabilir bir bak bunlara

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bu güncelleme kararlılık güncellemesi sorun yaratmaz 36-58. Mb di yükle pişmanlık duymassın

bigbang66

Üye
Iyi günler note 2 kullanicisiyim. Fakat imei kopyalanmis. Bu durumda tel. Format atarsam sorun olurmu.. simdiden Teşekkürler

Berk E.

Üye

Arkadaşlar bunu nasıl yokedebilirim SwiftKey Klavyesi

Üst Alt