Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
Uygulama ve oyunlara sd karta taşımaya çare bulan yokmu s2 de ne güzel sd kartta taşıyabiliyorsun

kalagasa

Üye
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce n7100 aldım fakat kamerasında sol üst ve sol taraf aşağı kadar bulanık gösteriyor ayrıca makroda netleştirme yapmıyor odaklamasıda bozuk. sizce neden olabilir ne yapmam gerekiyor ???

basfare

Üye
Beni de ekledinizmi. Ekleyin lütfen.

Kurfali66

Üye
Yolla servise degisimi iste

Artles

Artles

Üye
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce n7100 aldım fakat kamerasında sol üst ve sol taraf aşağı kadar bulanık gösteriyor ayrıca makroda netleştirme yapmıyor odaklamasıda bozuk. sizce neden olabilir ne yapmam gerekiyor ???

Yolla servise yeni aldiysan degistirirler

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar note 2 alıcam 3'ü bekliyordum ama spotçular çarşısından 2.el almayı düşünüyorum.
Ben çok oyun oynarım oyun performansı nasıl.Örneğin Shadow gun oynarken kasma yapıyormu s3 te yapıyor.Batarya ile sorun yaşıyormusunuz yeterli oluyormu.Deneyimleriniz ve fikrinizi yazarsanız memnun olurum.

saynesim

saynesim

Üye
Arkadaşlar benide ekleyin lütfen kimse ilgilenmiyor konuyla note 2

Artles

Artles

Üye
Arkadaşlar note 2 alıcam 3'ü bekliyordum ama spotçular çarşısından 2.el almayı düşünüyorum.
Ben çok oyun oynarım oyun performansı nasıl.Örneğin Shadow gun oynarken kasma yapıyormu s3 te yapıyor.Batarya ile sorun yaşıyormusunuz yeterli oluyormu.Deneyimleriniz ve fikrinizi yazarsanız memnun olurum.

Batarya son derece yeterli. 0 kasma

mirzasinan

mirzasinan

Üye
Bu s voice ne ise yarar ve Türkçe seçenek yokmu

tatvan_013

Üye
slm arkadaşlar ya şu s4 te videodan gözünü çektiğin gibi video duruyo o özelliği note 2 ye yüklmememiz mümkünmü acaba

gartanx

Üye
merhabalar
note 2 de rehberde kayıtlı olan birini sesli olarak aratabiliyormuyuz acaba nokia da bu özellik vardı da teşekkürler

mertcan01

mertcan01

Üye
Benide ekleyin note 2

canko13

canko13

Üye
Slm arkadaşlar.bir şey nerak ettim bu s4 olan gözle tel yönlendirme özelliği 4.2.2 güncelleme ile note2 gelecekmi.bence note 2 tek eksiği bu özellik..SAYGILAR

mertcan01

mertcan01

Üye
yazılımsal oldugu için ilerideki güncellemelerde gelmesi muhtemel bencede

yemreto

Üye
Benide ekleyiverin gari note 2 ci olarak bende varım. .

canko13

canko13

Üye
Arkadaşlar biliyorsunuz note 2 ekran biraz büyük ve ekranın bazi köşelerine ulaşmak zor oluyor yani tek elle kullanmasi zor.ekran kullanmada yardımcı proğram arıyorum, mesela parmağımı ekrandan aşagiya çektimmi , bildirim ekranı gelsin yukarı yaptımmı arka plandaki uygulamalar gelsin.bunun gibi şeyler , böyle bir proğram varmı? Mesela internette gezerken ileri veya geri yapmak için ekrani parmağımızla sağa sola yapsak .böyle bir proğram varmı.iphone de swipe nav diyr proğram var.internette bakarsaniz ne demek istediğimi anlarsınız..SAYGILAR

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Dostum olma ihtimali var ama henüz rastlamadım nen öyle programa.

Dostum konuyla ilgilnmem şu an için imkansız haziranda konuyu tamamlayacagim. Yazılı sözlü proje herseyim bitiyor çünkü. Bilirsin zor bir iş lise2 .

n73balikesir

Üye
Arkdaşlar ben note I var.
format atmak istiyorum.yedek nasıl alınır.neye dikkat etmek gerek...
yedekten sonra nasıl format atarım...
ve en son android en son sürümünü nasıl nasıl yüklerim.
umarım biri yardım eder...
telefonumda donma-kilitlenme ve uyarılar çıkıyor..

Kurfali66

Üye
Cmw recovery kurulu olmasi lazim ordan backup alıp bilgisayara yedekleyebilirsin zaten biraz bu kavramları aratsan ortaya cikar görürsün.

Üst Alt