Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

enesfilik

Üye
Merhaba Arkadaslar.. Benim Bir Sorum Olacak.. Note 2 Ayarlar/Güvenlik/Chazı Sifrele Şifre Atadık simdi Nasıl Sifreyi Kaldırabiliriz ??? Acil Yardım Lütfen.

- - - Eklendi - - -

Yok mu Bu Konu Hakkında Bilgisi Olan ArkadasLar.. AciL Yardım Ediniz Lütfen.!!!
ayni yerden kalkiyor. gene aynı butona bas orda farkli bsi yazsa bile.orada bi hata vardı diye hatırlıyorum

osavasci

osavasci

Üye
Çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum, çok güzel olmuş. Ben de Note 2 kullanıcısıyım. Listeye beni de ekleyebilirsiniz.

yusufzihas

yusufzihas

Üye
Otterbox defenderi temin ettim. Çok koruyucu olmasına rağmen kullanım olarak ön yüzdeki plastige benzer tabaka çok sorun oluyor. Cihazın kendi ekranı ile bu tabaka arasında milimetrik bile olsa bir mesafe kalıyor ve bu cihazı kullanımı oldukça sorunlu hale getiriyor o yüzden ben defender degil commuter ini (kullanmamış) olsamda tavsiye ediyorum.bu arada illa ki aşırı derece cihaz koruyuculuğu olsun da cihazı ben az kullanıyorum diyen olursa sözüm olmaz.

- - - Eklendi - - -

Bu arada otterboxu nerden temin ettiğim hakkında firma bilgilerini de paylaşabilirim. (Forumda sorun olmayacak sa)

TAMER TURK

TAMER TURK

Üye
Bende araniza katildim

yusufzihas

yusufzihas

Üye
Beni de ekleyiniz lütfen. ...

DosTKaM

DosTKaM

Üye
Bn Almam Samsung Galaxy S3 Mini Daha İyi :)

LadyDark

Üye
Bende varim ama yanlislikla sildigim resimlerimi kurtarmak istiyorum sd kartta olup olmadiklarindanda emin degilim yalvaririm yardim edin cok onemliler

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
telefon rootlu isr marketten veya googledan silininen dosyayı getirmek için program bulabilirsin. bende vardı aklımda değil şu an

keskin05

Üye
Note 2 telefon değil,
Telefon özelliği olan bilgisayardır...
Cihazda mutlaka Juice Defender kullanın , mümkünse ultimate versiyon !
Paralı ama forumlardan da programı edinebilirsiniz.
Bu programla telefonun şarj süresini 3 gün ve üzerine çıkarabilirsiniz.

nasil yani telefonda ne yaparsam yapayim sarji 3 gunmu gidiyor aydinlatirsan sevinirim..

bu arada bende note 2 kullanicisiyim eklerseniz sevinirim...

saygilar.

PriZm

PriZm

Üye
Benide ekle listeye. :D

Deniz911tt

Üye
Arkadaslar note 2 kullanicisiyim 4 ay oldu alali yurt disi cikisli.. dun telefona yasal uyari geldi telefon kapatilacaktir die .. hemen aldigim yere goturdum.. 1 saat sonra geri gittim telefona format atmislar.. hersey gitmis.. bunun yaninda guncellestirmelere girdigimdi cihaziniz modifiye edilmistir yazior.. bazi uygulamalara girdigimde (bkz reader hub) koklenme algilandi yazior.. baska forumlarda arastirdim root falan yazmislar ki ben hic anlamam.. telefonu kurcalamakta istemiyorum.. bilen arkadaslar varsa yardimci olabilir mi lutfen...

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
nasil yani telefonda ne yaparsam yapayim sarji 3 gunmu gidiyor aydinlatirsan sevinirim..

bu arada bende note 2 kullanicisiyim eklerseniz sevinirim...

saygilar.
atıyor. o kadar yapmak için sadece mesaj atmalisin

- - - Eklendi - - -

Benide ekle listeye. :D

hafta sonu ekliyorum herkesi. tonlarca sayfa var ya. tam 260.mesajdan sonrasını eklyicegim :D seni de ayrıca yanıma v.i.p. olarak ekliyorum. :ehe

jacobbrusk

Üye
Merhaba ben de Galaxy Note 2 kullanıcısıyım.Beni de eklerseniz sevinirim...

sametbaggio

Üye
Arkadaslar note 2 ram durumunu nerden gorebiliyoruz

pasanger

Üye
Bende note 2 kullanıyorum 5 aydır. benide ekleyebilirsiniz. ayrıca bilgisi olan varsa smart dock nerden bulabiliriz.

saynesim

saynesim

Üye
Benide ekleyin arkadaşlar note 2

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar şu oyun uygulamaları sd karta nasil taşıyacağız telefon hafızası doldu android ve Samsung neden böyle yapıyorlar s2 ne güzel herşeyi sd karta taşıyorduk s3 ten sonra taşıma yı kaldırdılar inşallah gelecek güncelleme ile düzelir

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
root gerekli onun için

musty-54

Üye
Beni de alin listeye bende Galaxy Note II kullanıcısıyım

saynesim

saynesim

Üye
Root yaptım yine aynı taşınımıyor değişen bir şey yok malesef kardeşim