Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

keskin05

Üye
Indirmek icin değil. Dun aksam flim izlerken bi anda hafiza dolu uyarisi verdi. Bende eger kaydediyorsa silip hafizayi normale cevirmek icin sormustum. Eyvvallah tesekkurlerkardes verdigin bilgi icin.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Frksylyc

Üye
Selam arkadaslar sizlere bir sorum olacak galaxy s kullanicisiyim aklimda note 2 var cepten surekli internete giren arkadasimiz varsa batarya tuketimi ne durumda yani en fazla asiri kullanimda kac saat dayaniyor bataryasi?

alenkolik

alenkolik

Üye
Ben genelde netteyim. Sadece gündüzleri girmiyorum. Sabah sarj ediyorum ertesi gun gece bitiyor. Oyun+net.

_immortal_

_immortal_

Üye
Selam arkadaslar sizlere bir sorum olacak galaxy s kullanicisiyim aklimda note 2 var cepten surekli internete giren arkadasimiz varsa batarya tuketimi ne durumda yani en fazla asiri kullanimda kac saat dayaniyor bataryasi?
En Uzun süre giden telefonlardan Bir tanesi. netim hiç kapanmaz.dün akşam taktım şuan %38 de

Frksylyc

Üye
Tesekkurler arkadslar cok iyiymis bu bahsettiginiz sureler ceptelefonunun interneti degilmi wifi felan degil yani?

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Peki bisi sorucam batarya dusukkugu etkiler mi sonucu

Çok az.

- - - Eklendi - - -

Indirmek icin değil. Dun aksam flim izlerken bi anda hafiza dolu uyarisi verdi. Bende eger kaydediyorsa silip hafizayi normale cevirmek icin sormustum. Eyvvallah tesekkurlerkardes verdigin bilgi icin.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Filmin uygun bie miktarını rame yazar ve film üzerinde küçük bir miktar ileri geri sarma olanağı sağlar. Siz ilerledikçe o da izlenmeyen fazla yerleri siler. Eğer arkada başka programlar Rami sıkıştırırsa hafıza uyarısı verir.

- - - Eklendi - - -

Ben aşırı kullanıyorum. Online oyun oynarım 1.5 2 saat. 4 saat kadar müzik ve1 2 saat net olur. BBunların tamamı 3g ile. Bunları yapınca pil % 3 felan kalır. 5 saat kadar nette gezebilirsin sadece.
3 4 saat kadar online oyun oynayabilirsin. 2 gün müzik dinleyebilirsin. 4 saat kadar aralıksız most wanted vs. Oynayabilirsin.

_immortal_

_immortal_

Üye
Tesekkurler arkadslar cok iyiymis bu bahsettiginiz sureler ceptelefonunun interneti degilmi wifi felan degil yani?

wifi değil 3g den bağlanırım hep.rahat rahat kullan android olarak pil ömrü olarak en uzun giden telefondur.pişman olmazsın.

dyk4

Üye
arkadaşlar teli daha bugun aldım oyun yuklemek ıstıyorum ama bır turlu yapamıyorum sd nedır apk nedır hıc bırssey bılmıyorum lutfen yardım edin ben bıraz teknolojı ozurluyum de galaxy note 2 7100 valla sabahdan beri ugrasıyorum olmuyor

Kurfali66

Üye
Uygulama uzantısı.apkdir.. Exe gibi düşün bunları google marketten uğraşmadan ibdirebilirsin ama paralı uyglari apk mania veya sitemizden indirip apk uzantılı dosyayı telefonun hafızasına veya hafıza kartını açıp kurabilirsiniz bunu için ayarlardan bilinmeyen kaynaklar vs. Bu açmanız lazım

dyk4

Üye
arkadasım çok teşk ederım ılk once ama soyle bırsey var ben cok acemıyım resımlı veya vıdeolu bır anlatım yaparsan daha ıyı anlarım cunku bılgım cok az tam olarak da sıtelerde bı bılgı yok apk sd falan fılan herkes bırsey yazıyor o yuzden sızden rıca edıyorum

cagajosef

Üye
note 2 de uygulamaları nası hafıza karta taşıcz?

Kurfali66

Üye
Ben garantiye çıkararak bile yapamadım directory bind programını kullanıyorum büyük uygulamaların datalari hafıza kartında program sayesinde telefondaymis gibi gösteriyor ama yine root lazım.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Ben garantiye çıkararak bile yapamadım directory bind programını kullanıyorum büyük uygulamaların datalari hafıza kartında program sayesinde telefondaymis gibi gösteriyor ama yine root lazım.

bende onu kastediyorum

oyibo

Üye
Arkadaşlar bi akıl verin note 2ye en iyi flash player hangisi

- - - Eklendi - - -

Bu arada benide listeye ekleyin

toca

Üye
Gelen facebook guncellemsinde yine yorum silinmiyor demi bide twetirda fotoraf acmaz oldu kafassini kirdigim

Kurfali66

Üye
Vallahi flash player konusu tam bir Muallak. En iyi yöntem Googleye flash player android yazıp kendi sitesinden çıkan son sürümü indirmek ki bazı telefonlar hala sıkıntı çıkartıyor. Benim Roma gömülü oyüzden sıkıntı yok

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Vallahi flash player konusu tam bir Muallak. En iyi yöntem Googleye flash player android yazıp kendi sitesinden çıkan son sürümü indirmek ki bazı telefonlar hala sıkıntı çıkartıyor. Benim Roma gömülü oyüzden sıkıntı yok

romdaki flaş çalışmıyor.

keskin05

Üye
arkadaşlar pcde ADERA diye bi oyun var.. ben note 2 ye yuklemek istiyorum ama bulamadım.. bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

şimdiden teşekkürler.

Üst Alt