Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Kurfali66

Üye
Ben göremedim türkiyede satıldığını ama bilmiyorum tam olarak sen nerde gördün türkiyede satıldığını ?

Hmm şimdi tekrar baktım Türkçe ve Türklerin olan Almanyada bulunan bir siteymiş galiba. Neyse bir kaç yere mesaj attım birisi döndü yakında satışa çıkabilir mesaj atacağım falan yazdı ona göre buraya yorum atarım yine.

alperen_923

Üye
Hmm şimdi tekrar baktım Türkçe ve Türklerin olan Almanyada bulunan bir siteymiş galiba. Neyse bir kaç yere mesaj attım birisi döndü yakında satışa çıkabilir mesaj atacağım falan yazdı ona göre buraya yorum atarım yine.

Hadi bakalım hayırlısı ama büyük ihtimal ben alamam otterbox defender i senin için hayırlı olsun şimdiden :) Bu arada türkiye ye resmi olarak mı gelecekmiş senin söylediğine göre ?

emersave

Üye
Kulübe benide yazabilirsin.

alenkolik

alenkolik

Üye

Böyle bişey gördünüz mü. Süper bişey bu ya.

geneluye

geneluye

Üye
Beni de ekler misiniz?

basfare

Üye
slm millet ben de sonuna alabildim note 2 yi harika telefon .... artık bilgisayar kullanmıyorum internet için...

yigiter_342

Üye
Beyler Hotmail mail uygulamasını kullanıyorum fakat spam mailleri göremiyorum. Nasıl düzeltebilirim??

cuneytneo

Üye
Artles

Artles

Üye
Selam arkadaşlar,

herkes olmazsa olmaz oyunlarını / favori uygularını yazarsa bilgilenmiş oluruz ve faydalanırız ben başlıyorum..

Program olarak: Instagram, PowerCam,Whatsapp vs..
Oyun olarak: NFS Most Wanted, GTA Vice City, Where's my Water, Temple Run 1-2, Ski Safari önerebiliceğim oyunlardır bilginiz olsun..

dj osman

Üye
Sa arkadaşlar bende note 2 alalı 3gün oldu
Telefona indirnem gereken olmazsa olmaz dediğiniz oyun yada uygulama varmı ve internet tarayıcısi sıkıntım var arkadaşımda note var o facebooktan oyun oynayabiliyor ama bn giremiyorum flash istiyo ne yapmam gerekiyo (ilk androidim acemiyim) şimdiden teşekkürler

Kurfali66

Üye
Arkadaşlar samsung store'de most wanted sadece note 2ye ücretsiz kacirmayin

• Beğen
Tepkiler: erayweb

alisel_78

Üye
selamlar. bende Note II kullanıcısıyım. beni de ekleyebilirsiniz.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Hepinizi hadta sonu ekleyecegim şu sıralar yoğunum kusura bakmayın

tufeyl2

Üye
Arkadaşım cihazı yeni aldım da bu yan menüye istediğimiz uygulamalrı nasıl tasıyoruz acaba?

cuneyttcaliskan

Üye
Herkese merhabalar. Yaklaşık 2,5 aydır Note 2 kullanıcısıyım. Beni de ekleyebilirsiniz.

Telefonu aldığım günden beri bu sayfayı takip ediyorum. 1 hafta öncesine kadar telle ilgili hiç problem yaşamamıştım. Telefon prizdeyken çok uzun sürede dolmaya başladı. (Örn: 2 saatte %100 doluyorsa, 8-9 saatte anca bütün pil dolmaya başladı.) Bir kaç yerde güncellemelerden kaynaklanan problem olduğunu duydum. Bende öyle düşünüyorum çünkü o sıralar telefonuma 50mb civarında bi güncelleme gelmişti ama tam olarakta neden kaynaklandığından emin değilim.

Bu konuda sizlerin de fikirlerini almak istedim. Şimdiden herkese teşekkürler...

sametbaggio

Üye
arkadaşlar note 2 için 3100 mah dan daha yüksek batarya nerden bulabilirz acaba orjinal olarak

dolorex68

dolorex68

Üye
Herkese merhabalar. Yaklaşık 2,5 aydır Note 2 kullanıcısıyım. Beni de ekleyebilirsiniz.

Telefonu aldığım günden beri bu sayfayı takip ediyorum. 1 hafta öncesine kadar telle ilgili hiç problem yaşamamıştım. Telefon prizdeyken çok uzun sürede dolmaya başladı. (Örn: 2 saatte %100 doluyorsa, 8-9 saatte anca bütün pil dolmaya başladı.) Bir kaç yerde güncellemelerden kaynaklanan problem olduğunu duydum. Bende öyle düşünüyorum çünkü o sıralar telefonuma 50mb civarında bi güncelleme gelmişti ama tam olarakta neden kaynaklandığından emin değilim.

Bu konuda sizlerin de fikirlerini almak istedim. Şimdiden herkese teşekkürler...

Bende güncellemeden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum ama 8-9 saat biraz cok bence sen yinede bi garantiye gönder baksınlar

Üst Alt