Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

toca

Üye
Evet parmak soldan saga kaydirdin mi siliniyordu bi yorum paylaşırken hata olusuyor

Nerminlee

Üye
Merhaba ben yeni note 2 aldim arkadaslar aleranol arkadasimin tavsiyesiyle

aykutbuy

Üye
Merhabalar, Bende 2 Haftadır Note-2 Kullanıyorum.

Iphone 4s ihtiyaçlarımı karşılamadığı için note 2 aldım. Genel olarak telefondan çok memnunum. İş için çok yoğun telefon ve internet kullanıyorum. 4s i günde 2 kere şarj ediyordum. Ofiste bulunduğum sürece sürekli şarja takılı kalırdı. Note sadece akşamdan sabaha kadar şarjda kalıyor. Tam 2 kat daha iyi şarj süresi var. Fakat uygulamalar konusunda iphone daha kaliteli geldi bana.
Bazen telefonun şarj süresi 4-5 saat sürebiliyor.

Memnun olduğunuz uygulama ve ücretsiz güzel oyunlarıda burdan paylaşabilirmisiniz.

Ben oyun olarak Highway Rider, Death 3D Fighter, Temple Run Oynuyorum. En çok kullandığım programlar ise Kingsoft Office, Dr. Web Light, Scan Biz Cards, Autocad WS ve bolca TV programları....

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar, Bende 2 Haftadır Note-2 Kullanıyorum.

Iphone 4s ihtiyaçlarımı karşılamadığı için note 2 aldım. Genel olarak telefondan çok memnunum. İş için çok yoğun telefon ve internet kullanıyorum. 4s i günde 2 kere şarj ediyordum. Ofiste bulunduğum sürece sürekli şarja takılı kalırdı. Note sadece akşamdan sabaha kadar şarjda kalıyor. Tam 2 kat daha iyi şarj süresi var. Fakat uygulamalar konusunda iphone daha kaliteli geldi bana.
Bazen telefonun şarj süresi 4-5 saat sürebiliyor.

Memnun olduğunuz uygulama ve ücretsiz güzel oyunlarıda burdan paylaşabilirmisiniz.

Ben oyun olarak Highway Rider, Death 3D Fighter, Temple Run Oynuyorum. En çok kullandığım programlar ise Kingsoft Office, Dr. Web Light, Scan Biz Cards, Autocad WS ve bolca TV programları....

Memnun olduğunuza sevindim

Arkadaşlar rootlu telefonunu orjinal romu atarak servise veren varmı? Yani telefonu rootlu kullanıp garantide yaptıran.

atmaca508

atmaca508

Üye
buğün yeni güncelleme var diyir bilen varmı acaba

_immortal_

_immortal_

Üye
atmaca508 en son N7100XXDMA6 N7100OJVDMA2 şubat ayı çıkmıştı. bu arada dostlar araştırmanıza gerek kalmadı kendim buldum en sonunda yinede teşekkürler.

_immortal_

_immortal_

Üye
Hotspot yüklü idi.versiyonunu değiştirdim düzeldi.o mazeretlede hotspot programının olanını buldum daha stabil şuan..N7100XXDMA6 N7100OJVDMA2 olanıda rootladım.pil kullanımını düzeltmişler.internet açık daima.2 gün gidiyor.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Hotspot yüklü idi.versiyonunu değiştirdim düzeldi.o mazeretlede hotspot programının olanını buldum daha stabil şuan..N7100XXDMA6 N7100OJVDMA2 olanıda rootladım.pil kullanımını düzeltmişler.internet açık daima.2 gün gidiyor.

Benim sürekli 3g (günde 6 saat kadar:zzz:) 5 saat müzik ile 1 günün akşamında bitiyor. Bu sabah 6.25te % 90 ile evden çıktım saat 18de % 30du. Sence iyimi kötü mü çok yoğun kullandığım için bana su gibi gidiyormuş gibi geliyor.

_immortal_

_immortal_

Üye
gündüzleri 3g açık akşamları kablosuz açık bende.kullanıma bağlı ekran parlaklığın arka planda açık kalmış uygulamaların vb şeyler etkiler.sabah takmıştım şuan %52 de öğelen arası 1 saat 1080p lik video izlemişitm.onun etkisi var.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
gündüzleri 3g açık akşamları kablosuz açık bende.kullanıma bağlı ekran parlaklığın arka planda açık kalmış uygulamaların vb şeyler etkiler.sabah takmıştım şuan %52 de öğelen arası 1 saat 1080p lik video izlemişitm.onun etkisi var.

Hmm. Ben o an ne yauyorsam sadece o açık. Arka plan çalışamaz bende. Sanirim benin az gidiyor. 3g yi kullanmadigimda da kapatıyorum. Bilmiyorum valla. 20dk once % 42 idi şimdi muzik ve netteydim orta parlaklıkkta % 39 olmuş bana iyi gibi geldi hem müzik hem net. Ortalama mı yoksa az mı benim şarjım çok taktım sence? :ehe

Dxrnoe

Üye
telefonumla evde wireless baglanamıyorum yanı görmüyor. diğer her wireless görüyor fakat evdekını görmuyor.
yardımcı olabılırmısınıniz. teşekkürler..

_immortal_

_immortal_

Üye
mac adres filitreleme sistemini kullanıyormusun modeminde?

Dxrnoe

Üye
mac pc mi demek istedin yoksa maç mı anlamadım.. eger maç diyosan evet dns ler değişik

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
mac pc mi demek istedin yoksa maç mı anlamadım.. eger maç diyosan evet dns ler değişik

Dnsler sorun yaratabilir. Mac derken arkadaş cihazın mac adresine karşı filtre varmı diye sormuş. Pc ile uzun suredir uğraşmadim ancak maç dediginiz olabilir

mrdn_4747

mrdn_4747

Üye
Arkadaşlar note 2 alacağım ama teredütteyim cebe sığıyormu sığıyorsa rahatsız olurmuyum? Şimdiden teşekür ederim

tolunay378

Üye
Arkadaşlar note 2 alacağım ama teredütteyim cebe sığıyormu sığıyorsa rahatsız olurmuyum? Şimdiden teşekür ederim

Note 2 biraz büyük ama sorun yaratmıyor bence sadece diğer telefonlar küçük gelmeye başlıyor :D

keskin05

Üye
Cebe sigicak diye alacaksan alma kardes ama bilgisayarini ve telefonunu ayni anda yaninda istiyorsan al tavsiyemdir cunku ben oyle yaptim.. :)
Ben alali bir hafta oldu ama cook memnunum. Ilk baslarda buyuk diye alisamiyosun zorluk yasiyosun ama sora alisiyorsun... cebe sigmaz diyorlar ama pantolon cebinede esofman cebinede sigiyor. Biraz rahatsiz edebilir ama emin ol daha sonralsri alisiyosun.. en azindan ben bir haftada alistim. Birde alacagin telefonun ana distribütör garantisi olup olmadigina dikkat et. Yani cihaz telpa, basari, genpa vs. Garantisi altindaysa al. Bunun kontrolunude alacagin yerde yapabilirsin. Benim tavsiyem telpa.com.tr den yapman. Ornegin alacagin telefon basari firmasinin garantisi altinda eger telpanin sitesinde bu cihaz telpa guvencesi altindadir diyorsa al ama demiyorsa alma çünkü o cihaz basarinin cihazı da degildir ve bandrol sahtedir. Cunku sana satarken kutunun ustundeki bandrolu gosterirler guvenmen icin. Benim soyleyecekletrim bu kadar. :)
Ha unutmadan son olarak :) bu saydigim firmalarin fiyatlari madia markt, teknosa, dart vs. Gibi eloktronik marketlere gore pahalidir ama onlarin ucuz satmasinin sebebi yurt disindan cihazlari kendileri getirip kayit yaptiriyo olmalaridir bunu bil. 300 400 lira icin onca parayi cope atma derim. Bu ekektronik marketlerdede bu firmalarin bandrolunu gorursun fakat inanma cunku degil benim bi arkadadim ucuz diye ordan s3 aldi bandrolude telpa idi ama siteden kontrol ettigimde telpa guvencesi altinda degildir diye yaziyordu arkadasim ger goturdu ve iade etti o yuzden boyle ugrasma ve normal bi avea turkcell vodafone bayilerinden al telefonunu. Dedigim gibi internetten genede kontrol etmeyi unutma :))

Dxrnoe

Üye
üstad benim maç dediğim süperlig için dns değişiyor ya onadan bahsettim..

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi

Cebe sığmasa yapılmazdı :D merak etme kot ile bile sadece ben burdayım diyor sorun yaratmıyor

Üst Alt