Merhabalar, Bende 2 Haftadır Note-2 Kullanıyorum.
Iphone 4s ihtiyaçlarımı karşılamadığı için note 2 aldım. Genel olarak telefondan çok memnunum. İş için çok yoğun telefon ve internet kullanıyorum. 4s i günde 2 kere şarj ediyordum. Ofiste bulunduğum sürece sürekli şarja takılı kalırdı. Note sadece akşamdan sabaha kadar şarjda kalıyor. Tam 2 kat daha iyi şarj süresi var. Fakat uygulamalar konusunda iphone daha kaliteli geldi bana.
Bazen telefonun şarj süresi 4-5 saat sürebiliyor.
Memnun olduğunuz uygulama ve ücretsiz güzel oyunlarıda burdan paylaşabilirmisiniz.
Ben oyun olarak Highway Rider, Death 3D Fighter, Temple Run Oynuyorum. En çok kullandığım programlar ise Kingsoft Office, Dr. Web Light, Scan Biz Cards, Autocad WS ve bolca TV programları....
atmaca508 en son N7100XXDMA6 N7100OJVDMA2 şubat ayı çıkmıştı. bu arada dostlar araştırmanıza gerek kalmadı kendim buldum en sonunda yinede teşekkürler.

Merhaba ben yeni note 2 aldim arkadaslar aleranol arkadasimin tavsiyesiyle
Hotspot yüklü idi.versiyonunu değiştirdim düzeldi.o mazeretlede hotspot programının olanını buldum daha stabil şuan..N7100XXDMA6 N7100OJVDMA2 olanıda rootladım.pil kullanımını düzeltmişler.internet açık daima.2 gün gidiyor.
) 5 saat müzik ile 1 günün akşamında bitiyor. Bu sabah 6.25te % 90 ile evden çıktım saat 18de % 30du. Sence iyimi kötü mü çok yoğun kullandığım için bana su gibi gidiyormuş gibi geliyor.gündüzleri 3g açık akşamları kablosuz açık bende.kullanıma bağlı ekran parlaklığın arka planda açık kalmış uygulamaların vb şeyler etkiler.sabah takmıştım şuan %52 de öğelen arası 1 saat 1080p lik video izlemişitm.onun etkisi var.

mac pc mi demek istedin yoksa maç mı anlamadım.. eger maç diyosan evet dns ler değişik
Arkadaşlar note 2 alacağım ama teredütteyim cebe sığıyormu sığıyorsa rahatsız olurmuyum? Şimdiden teşekür ederim

bu saydigim firmalarin fiyatlari madia markt, teknosa, dart vs. Gibi eloktronik marketlere gore pahalidir ama onlarin ucuz satmasinin sebebi yurt disindan cihazlari kendileri getirip kayit yaptiriyo olmalaridir bunu bil. 300 400 lira icin onca parayi cope atma derim. Bu ekektronik marketlerdede bu firmalarin bandrolunu gorursun fakat inanma cunku degil benim bi arkadadim ucuz diye ordan s3 aldi bandrolude telpa idi ama siteden kontrol ettigimde telpa guvencesi altinda degildir diye yaziyordu arkadasim ger goturdu ve iade etti o yuzden boyle ugrasma ve normal bi avea turkcell vodafone bayilerinden al telefonunu. Dedigim gibi internetten genede kontrol etmeyi unutma
)Arkadaşlar note 2 alacağım ama teredütteyim cebe sığıyormu sığıyorsa rahatsız olurmuyum? Şimdiden teşekür ederim
merak etme kot ile bile sadece ben burdayım diyor sorun yaratmıyor