Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

lordufuk

lordufuk

Üye
Benide ekleyin bugün değiştirdim Note2 aldık hayırlısı :) 1 haftada 2 cihaz ilk s3 ikincisi note 2 :)

lordufuk

lordufuk

Üye
Saol

DotMatrix

DotMatrix

Üye
Merhabalar,

Note 2'me kavuştum yaklaşık bir haftadır uygulama oyun vb. indirip sorunsuz olarak eğleniyorum. Fakat Android 4.1.1 yüklü yorumlara baktığımda çoğu kişi 4.1.2'ye geçiş yapmış ne gibi yararları var geçmelimiyim geçmemelimiyim? Bildiğim kadarıyla 4.1.2'ye geçtiğimde geri dönüş şansım yok.
Diğer bir sorum navigasyon'a girmeye çalıştığımda "Google Haritalar Navigasyon bu konumda henüz kullanılamıyor." diye bi uyarı alıyorum. Nedeni nedir ve nasıl navigasyona bağlanabilirim?

İlginiz için Teşekkürler.

lordufuk

lordufuk

Üye
Beni eklemeyin daha net değil ama büyük ihitimalle s4 alacağız :) bu arada 4.1.2 performans artıyor ama şarj süresi baya azalıyor

SkAynAk

SkAynAk

Üye
Ekleyin benide:d

Artles

Artles

Üye
Sende mi katıldın aramıza üstad :)

Aynen :)

Selam arkadaşlar..

Sizin bu telefonda kullandığınız temalar / olmazsa olmaz dediğiniz uygulamalar veya işlemler vs. ne bileyim aklınıza ne gelirse var mi ? Varsa söyleyebilir misiniz..

Bende şöyle bir hastalık var madem o kadar para saydım dibine kadar kullanayım şuanki haliyle sanki verdiğim paranin 800 lirasını kullanıyomuşum gibi :D:D

dolorex68

dolorex68

Üye
arkadaşlar bir sorunum var ne yaptımsa çözemedim
omega rom dan geri orjinal tr romuna dönünce telefonun cihaz hakkında kısmının en altında united arab emirates diye bi bölme çıktı ne yaptımsa çözemedim bunu telefonun ülke kodu değişti diye düşünüyorum biraz araştırdım çözüme yönelik *#272*---imei---# yapıp tur seçince düzeliyomuş ama ben açamadım o menüyü kodu yazıp yes e basınca unknown application diye yazı çıkıyor normal ekrana dönüyor
yardım edebilecek olan varsa gerçekten çok sevinirim

Edit...
Sorun çözüldü csc select sayesinde uygulama markette ücretsiz ve galaxy serisi telefonlar için sadece

Artles

Artles

Üye
Root yapsam mı yapmasam mı..
Yaparsam 2 sebebi var 1- wifikill 2- oyunları uygulamaları sd carda atmak başka hiçbirşey yapmıcam telefonda orjinallik bozulur mu ?

Çekindiğim konular ise oto. güncelleyemicek olmam odinden yapmak zor mu ? Ve stabillik bozulur mu

chepny

Üye
Umarım katılım artar. Not2 sahipleri belirtirse ekliyecem isimleri.
Beni de ekleyebilirsin kardeşim. 2 aydır kullanıyorum bu telefonu ve hayran kaldım. hala beni şaşırtmaya devam ediyor. Ben bir öğretmenim ve sınıf ortamında da kullanabiliyorum. usb bağlayıcı aldım ve projeksiyona bağladım. Ayrıca flash bellek klavye fare gibi aygıtları da bağlayabiliyorum. Joystick bgladım oyun oynamak için ama oyun kontrollerinde göstermeyi başaramadım. Fakat kablosuz klavye ve faremi çok rahat kullanıyorum. yazıcı da baglayabildim. herneyse kısaca mükemmel. Note2 kullanmak bir ayrıcalıktır diyorum.

alpaso77

Üye
Merhaba herkese. Bu bölümü açan arkadaşa teşekkürler. bende birçok Olumlu görüşe rastlayınca almaya karar verdim. Ama Şimdilik benim iç bu telefon kabusa dönüştü. Daha sim kart takarken bir baktım Micro kart gerekiyormuş. Youtube'den biraz araştırdım. baktım millet makasla filan kartı küçültüyor. Ulan dedim birbuçuk milyarlık telefon alıyoruz şu yaptığımız işlere bak. Neyse Sonra baktım Bluetooth kulaklıkla Music veya video dinlenmiyor. Sadece telefon görüşmelerinde kulaklık devreye giriyor. müzik veya video Çalarken menüde bluetooth seçeneği var aslında ama onu tıklayınca tarama yapıyor ve zaten bağlanmıŞ olan kulaklığı bulamıyor. Yani Dakka 1 gol 2. E72 kullanırken Bluetooth kulaklığı bağladığımda tüm sesler kulaklığa geliyordu. Birkaç Program buldum Bluetooth kulaklıkla Music dinlemek için ama onlar mikrofonu da aktif hale getirip tüm sesleri arttırıp kulaklığa veriyor. Video İçin görüşme sırasında oynatılmaz diyor. Bu konuda yardım edebilirSeniz Çok sevinirim. selam ve saygılar...

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba herkese. Bu bölümü açan arkadaşa teşekkürler. bende birçok Olumlu görüşe rastlayınca almaya karar verdim. Ama Şimdilik benim iç bu telefon kabusa dönüştü. Daha sim kart takarken bir baktım Micro kart gerekiyormuş. Youtube'den biraz araştırdım. baktım millet makasla filan kartı küçültüyor. Ulan dedim birbuçuk milyarlık telefon alıyoruz şu yaptığımız işlere bak. Neyse Sonra baktım Bluetooth kulaklıkla Music veya video dinlenmiyor. Sadece telefon görüşmelerinde kulaklık devreye giriyor. müzik veya video Çalarken menüde bluetooth seçeneği var aslında ama onu tıklayınca tarama yapıyor ve zaten bağlanmıŞ olan kulaklığı bulamıyor. Yani Dakka 1 gol 2. E72 kullanırken Bluetooth kulaklığı bağladığımda tüm sesler kulaklığa geliyordu. Birkaç Program buldum Bluetooth kulaklıkla Music dinlemek için ama onlar mikrofonu da aktif hale getirip tüm sesleri arttırıp kulaklığa veriyor. Video İçin görüşme sırasında oynatılmaz diyor. Bu konuda yardım edebilirSeniz Çok sevinirim. selam ve saygılar...
En kısa zamanda çözüm bulacağım.

• Beğen
Tepkiler: alpaso77

levo_23

Üye

En kısa zamanda çözüm bulacağım.
Mrb arkadaşım bende 2 aydır kullanııyorum çok bildiğimi söyleyemem ama biraz araştırma yapmıştım nokia bh106 aldığımda, bt kulaklık desteklemediği için müzik dinleyemiyorsun yoksa destekleyen bir bt kulaklık alırsan telefon gayet güzel stereo ses veriyor

• Beğen
Tepkiler: alpaso77

badboy14

Üye
Arkadaşımın note 2 si var 4.1.1 sürümü yüklü herkese 4.1.2 geldi ama onun telefon güncellemeyi görmüyor yardımcı olabilirmisiniz?

Artles

Artles

Üye
Arkadaşımın note 2 si var 4.1.1 sürümü yüklü herkese 4.1.2 geldi ama onun telefon güncellemeyi görmüyor yardımcı olabilirmisiniz?

Bilgisayarina kies kurup yapsin benimde öyleydi kies yolu ile güncelledim

crazy5960

Üye
Selam Note2 uygulama menüsüne girip ekranı yan çevirdiğimde dönmüyor bunun bir ayarı varmı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim saygılar

Üst Alt