Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

alenkolik

alenkolik

Üye
note 2 6- 7 ay sonra piyasadan kalkarmı kalkmazda fiyatı kaç tl olur ?

Yavaşşş :) note 2 o dedigin surede piyasadan kalkarsa piyasadaki butun telefonlarının çöp olduğu anlamına gelir bu. 1500 den aşağı düşmez.

aLastis

Üye
Benide ekleyin teşşekürler

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Konuya türkçe anlatım yerine sitelerden linkler ekleyeceğim pcdeki dosyalar dornat ile gitti ve helikopter topluyorum :stres: bana yardımcı olacak olab olursa sevinirim.

musmail

Üye
Teşşekkürler...

Smsng N7100 Note II

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Konuya türkçe anlatım yerine sitelerden linkler ekleyeceğim pcdeki dosyalar dornat ile gitti ve helikopter topluyorum :stres: bana yardımcı olacak olab olursa sevinirim.

Abi yanlislik olmus benim nicki sil gruptan :ehe babam erken aldi ama S3 aldi Note2 alamadim ben :'(

cnQ1122

Üye
Güzel tablet :D

toca

Üye
Arkdaşlar note 2 kullanıyorum ama bi türlü memnun kalamadım telefondan telefon şu damlacıklı kilidi açarken bi kasıyor zaten ayrıca subway surf temple run temple run2 olsun bu tarz oyunlardada kasıyor nedenini çözemedim ve ayıca pencere efeklerindede aynı menu geçişlerinden efekt olan çoğu şeyde kasıyor neyden kaynaklandığını bilen varsa sevinirim ramin bu arada sadece 750 800 mb kullanıyorum hafızayı boşalt dedim mi 600 e kadar düşüyor akşam video da ekliycem o zaman daha net olur anlatmak istediğim bu aradatelefonumun wifi yazılımı silinmiş öyle dediler bana ip adresi alınıyor diyo kalıyor telefonum lütfen acil yardımtelefondan sogudum :(

alenkolik

alenkolik

Üye
Son güncelleme banada hiç iyi gelmedi. Performansta düşüşler var. Spen, telefon dokunmatik hassasiyeti ve şarj süresi çok düştü. 4.1.1 de telefon adeta uçuyordu. Bir an keşke güncelleme yapmasamiydim diyorum kendi kendime. Derhal bu sorunların giderilmesi gerek.

DEJAVU0610

Üye
merhaba. bende bu klübe katılmak istiyorum. ayrıca note 2 için ı go navigasyon yazılımı arıyorum bir türlü bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim.

cuneytneo

Üye
Sonunda note 2 me kavustum ve cok memnunum. Herkesede
Şiddetle tavsiye ediyorum..
Benide eklersen sevinirim....

DotMatrix

DotMatrix

Üye
Merhabalar,

Benide eklerseniz sevinirim. :)
Az önce sipariş verdim yarın elimde. :)

GOKHANCEVIK

Üye
Benide ekleyebilirsiniz.

nuri1849

Üye
benide ekleyebilirsiniz 2 gün önce aldım (yurtdışı)

erayweb

Üye
güncelleme gelmiş şuan yüklüyor

dolorex68

dolorex68

Üye
güncelleme kies üzerindenmi ota da gözükmüyor birde yüklediysen eğer ne gibi değişimler mevcut

- - - Eklendi - - -

en büyük beklentimiz batarya perfonmansı tabiki :)

erayweb

Üye
arkadaşlar android sürümü değişmedi hala 4.1.2 ama güncelleme yaptı anlamadım bende.

Kies üzerinden güncelleme uyarısı geldi ve yükledi.

internette araştırdım bir bilgide bulamadım

alenkolik

alenkolik

Üye
arkadaşlar android sürümü değişmedi hala 4.1.2 ama güncelleme yaptı anlamadım bende.

Kies üzerinden güncelleme uyarısı geldi ve yükledi.

internette araştırdım bir bilgide bulamadım

Iyileştirmedir ozaman. 4.1.2 den önce banada gelmişti bi kere. Heyecan yarattin birader ya :D

Üst Alt