Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Tüm kullanıcıları konuya ekledim. Konu düzenlemesine bugünden itibaren başladım.
Konumuza eklenecek olanlar
-Rom nedir? Nasıl yüklenir? Ve romların özellikleri ile beraber linkleri. Konunuzda aosp romlara TRAD roma ve omega roma yer verilecektir.
-Kernel nedir? Nasıl yüklenir? Ve özelikleri ile beraber kerneller yer alacaktır. Kernellerin sorunları ve iyi yanları ile beraber linklerine yer verilecektir. Persesus kernel öneririm
-Modlar nedir? Nasıl yüklenir? Çeşitli modlarla beraber açıklamaları yer alacaktır.
-Oyunlar bölümü
-Çeşitli aksesuar ve özellik incelemeleri.
Ve geri kalan çoğu şey için youtube'a yüklenmiş kendi ve destekleyen arkadaşların incelemeleri yer alacak. Her soruya en geç 1 saat içerisinde cevap verilecektir.
Arkadaşlar konuda herşeyi bulabileceğiniz bir ortam hazırlayacağım. Bunun için lütfen bir teşekkürü çok görmeyin. Konuyu sürekli takip edenlerin sadece bu mesajımı görecek olması da ayrı bir ayrıcalık :D
Konu düzenlemesine yardımcı olmak isteyen arkadaşlar olursa memnun olurum.

• Beğen
Tepkiler: Artles ve dolorex68

terbiyesizim

Üye
Özellikle aksesuarlar hakkında bilgi almayı bekliyorum(smart dock, gamepad vs..) :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Özellikle aksesuarlar hakkında bilgi almayı bekliyorum(smart dock, gamepad vs..) :)

Smart docku incelemek biraz zor. Keşke bulsam biryerden ama. Ancak gamepad otg kablosu vs. Şeyleri inceleyeceğim

- - - Eklendi - - -

Dikkatimi çekti de bazı sitelerde teamviewer hizmet şeklinde para ile yapılıyor. Ben ise ücretsiz. Buna da dikkat çekiyorum.

alenkolik

alenkolik

Üye

Yakinda tum aksesuarlar elimde olacak gerekli bilgileri buradan paylasirim sizlere. Smart dock oncelikli.

alenkolik

alenkolik

Üye

Smart dock aldın mı?

Almadim. Siparis verdirticem yurt disindan. Bildigim kadari ile turkiyeye gelmedi henuz cok arastirdim cunku.

Benzer bisey var ama bana sdock gibi gelmedi

http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-KiDiGi-Masaustu-Cradle-ve-HDMI-cikisli-Siyah_31369.html

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Aynı işi görüyor ancak çakma.

alenkolik

alenkolik

Üye
aynen banada oyle geldi. Buna ragmen fiyatida bayagi var. Sasirdim.

- - - Eklendi - - -

http://m.youtube.com/#/watch?v=MvvMlcLgt7g&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DMvvMlcLgt7g&gl=TR

izlemenizi tavsiye ederim. İste note 2 nin fark ve guzelliklerinden biri daha :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Bu smart dock nerden sarj edilecek ki. Eğer yoksa uyi değil bence

alphankaan

Üye
Benni de ekleyin note2 gri

terbiyesizim

Üye
aynen banada oyle geldi. Buna ragmen fiyatida bayagi var. Sasirdim.

- - - Eklendi - - -

http://m.youtube.com/#/watch?v=MvvMlcLgt7g&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DMvvMlcLgt7g&gl=TR

izlemenizi tavsiye ederim. İste note 2 nin fark ve guzelliklerinden biri daha :)

sağol. İzleyelim bi :)

totmeti

Üye
Benide ekleyin hocam :)

huseyin.ceylan

Üye
Not iki kullunicisiyim samsung accort hesapini degistirmistim rehberimdeki 300 kisi gorunmuyor ne yapmam gerekiyor .birde nasil gulcelleme yapabilirim .yardimci olursaniz sevinirim

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Not iki kullunicisiyim samsung accort hesapini degistirmistim rehberimdeki 300 kisi gorunmuyor ne yapmam gerekiyor .birde nasil gulcelleme yapabilirim .yardimci olursaniz sevinirim

Accountu tekrar yap. Verileri geri yükleme yap. Tam anlayamadım ancak bu olabilir çare. Yazılım güncelleme ayarlardan bulabilirsiniz.

genncoo1

Üye
beni de ekleyin gençler B-)

GOKHANCEVIK

Üye
Sevgili arkadaşlar bana arayanın ismini söyleyen program lağzım. Araştırdığım bilgilere göre calltell aradığım programmış,
saygılar....

alpiko15

Üye
Bende GT-N7100 kullanıcısıyım ama bugün başıma gelen olay şu.Telefon evdeki Wi-Fi'ye bağlanıyor ama internete giremiyorum.Bilgisayarımda bir sorun yok ama telefondan giremiyorum.Şimdiden teşekkürler.

mertderin

Üye
Çalışıp çalışmadığı denenmiş Plants vs Zombies ve fast 5 paylaşabilirseniz memnun olurum.

alenkolik

alenkolik

Üye
Sevgili arkadaşlar bana arayanın ismini söyleyen program lağzım. Araştırdığım bilgilere göre calltell aradığım programmış,
saygılar....

Programa gerek yok dostum boyle bi ozellik var zaten.
Ayarlar》Erişilebilirlik》Metinden konuşmaya》Sürüş modu' nu aktif hale getir arayanin ismini söyler.

- - - Eklendi - - -

Çalışıp çalışmadığı denenmiş Plants vs Zombies ve fast 5 paylaşabilirseniz memnun olurum.

Plants vs zombie
http://www35.zippyshare.com/v/21664246/file.html

tilkiyiz741

Üye
note 2 6- 7 ay sonra piyasadan kalkarmı kalkmazda fiyatı kaç tl olur ?

Üst Alt