[COLOR=""][SIZE=""]
Cihazı nereden aldın acaba onunla ilgili bi sıkıntı olabilir bide cihazını pc ye bağlayarak kies ile güncellemeyi dene[/SIZE][/COLOR]

kies'e de bağladım ama yine güncellemeniz yok diyor. ben Hızlıal.com sitesinden aldım telefonu sanırım türkiye üretimi olmadığından CSC kodunu değiştirmem gerekiyormuş sanırım. hatta CSC Select programı ile yapabilirsin dediler ama ondada "TUR" seçeneği yok.
şimdilik öyle kaldım. Android işletim sisteminde yeni olduğum için odin'e roota cesaret edemiyorum. telefona doyamadım daha![]()
[/SIZE][/COLOR]Arkadaslar 2 aydir not 2 kullaniyorum 4.1.2 ge 10 once guncelledim fakat telefonunbutun titresimlerini kapattigim halde arama geldiginde yesile basinca ve uygulama tasirken bide kalemi takip cikasrirken titresim yapiyo bu tiresimleri ne yaptimsa kapatamadm butun ayarlari yaptim kapanmiyor 4.1.1 kapatmistim simdi kafayi siyiracam tel garantili ne yapayim nu tel titresmesin yardim edin
- - - Eklendi - - -
Arkadaslar 2 aydir not 2 kullaniyorum 4.1.2 ge 10 once guncelledim fakat telefonunbutun titresimlerini kapattigim halde arama geldiginde yesile basinca ve uygulama tasirken bide kalemi takip cikasrirken titresim yapiyo bu tiresimleri ne yaptimsa kapatamadm butun ayarlari yaptim kapanmiyor 4.1.1 kapatmistim simdi kafayi siyiracam tel garantili ne yapayim nu tel titresmesin yardim edin
Ayarlar/ses/(en alttaki) dokunmalı geri bildirimi kapat seçeneğini işaretleyin. Klavye için de dil ve giriş.
Olmuyo ama dil giris bolumunde titresimle ilgili bi bolum göremedim

Arkadaşlar bende note 2 almayı düşünüyorum yalnız fiyatları netten baktığım kadarıyla 1550 ve 1900 civarı bunun nedeni dahili hafızası mı ben genelde 16 gblık gördüm 32 64 dahili belleğe sahip olan note 2 var mı birde bu garanti sağlayanlar yani samsungun uluslarası 2 yıl değilde genpa veya kvk çok önemli mi yani hangini seçsem herhangi bir sorun olur mu birde son sorum ürününü üretimi g.kore ve japon birde galiba çin olarak 3 yer varmış fiyatları bunlarda etkiliyormuş bunlar doğru mu ? sonuçta belli bir standartı var ürünün. Çok soru sordum şimdiden teşekkürler![]()
[/SIZE][/COLOR][COLOR=""][SIZE=""]Bide ben birşey sorayım![]()
Bu son gelen güncellemede ben yeni hiçbirşey göremedim sadece exynos çiplerdeki açığı kapatma eğilimli bir güncellememiydi yoksa?

Bırakırmıyım s 3 neki.note2 Beni de EkleyinUmarım katılım artar. Not2 sahipleri belirtirse ekliyecem isimleri.