Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
4.2 gelicek onu bayağı beklemek gerekli.

edeso

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

Cihazı nereden aldın acaba onunla ilgili bi sıkıntı olabilir bide cihazını pc ye bağlayarak kies ile güncellemeyi dene[/SIZE][/COLOR]

kies'e de bağladım ama yine güncellemeniz yok diyor. ben Hızlıal.com sitesinden aldım telefonu sanırım türkiye üretimi olmadığından CSC kodunu değiştirmem gerekiyormuş sanırım. hatta CSC Select programı ile yapabilirsin dediler ama ondada "TUR" seçeneği yok.

şimdilik öyle kaldım. Android işletim sisteminde yeni olduğum için odin'e roota cesaret edemiyorum. telefona doyamadım daha:)

dolorex68

dolorex68

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
kies'e de bağladım ama yine güncellemeniz yok diyor. ben Hızlıal.com sitesinden aldım telefonu sanırım türkiye üretimi olmadığından CSC kodunu değiştirmem gerekiyormuş sanırım. hatta CSC Select programı ile yapabilirsin dediler ama ondada "TUR" seçeneği yok.

şimdilik öyle kaldım. Android işletim sisteminde yeni olduğum için odin'e roota cesaret edemiyorum. telefona doyamadım daha:)

Cesaretini topladığın zaman yaz biz yardımcı olmaya hazırız herzaman :)[/SIZE][/COLOR]

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Ben 3. Gün rootlayip kernle attım. 15. Gün ise omega v6 rom yüklüydü

Kurfali66

Üye
Trad 5x6 rom gelecek yakinda ver4 olacak o zaman tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: barikatdiss
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Bence not2 de yataya gerek yok. Eğer pc gibi yapacaksan tamam. Ama 16:9 oran ve 5.5 uatayda sadece oyuna izin veriyor. Tr takımı az da stabillige extra özelliklere çalışsa iyi olur.

barikatdiss

barikatdiss

Üye
aleranol merhabalar.note 2 için hazırlamış olduğum romda öncelik stabillik ve daha geliştirilmiş uygulamalardır zaten.note 2 kullanıyorsanız deneyebilirseniz sevinirim memnun kalırsınız umarım.5x6 yatay değil sadece note 1 kullananlar bilir ikonlar launcherde daha az yer kapladığı için daha fazla kısayol sığıyordu fakat note 2 de buna imkan yoktu biz onu yaptık bu yeni sürümde . elbette sadece yeni sürümde onu uygulamadık cihaz sesini netliği bozmadan özel sürücüler ile arttırdıkki htc de ki beats teknolojisini note 2 de yakalayalım amacı ile.ben detayları kısaca yazayım bu sürümde siz karar verin

Gelecek Sürüm Detayları
V4 Detaylar

• TouchWiz 5X6
  • Sistem app Güncellemeleri
  • Kernel Güncellemesi (açıklanacaktır)
  • Performans Düzenlemesi
  • Mükemmel Pil Ömrü
  • Kamera sürücüleri güncelleme
  • Samsung Klavyedeki özel karakter ve semboller aktifleştirildi
  • Audio Effect Service uyumluluğu sağlanarak eklendi
  • Widget Picker eklendi
  • Tarayıcı geçerli kullanıcı ayarları aktifleştirildi
  • Tarayıcı çıkış butonu eklendi
  • Tarayıcı desktop görünümüne çevirildi
  • Tarayıcı pencere boyutlandırma eklendi ( çoklu pencere özelliği )
  • 5x6 weather düzenleme
  • Sony ses sürücüleri işlendi
  • Çağrı ses seviyeleri arttırıldı
  • Gelen Arama ses seviyeleri arttırıldı
  • DSP Manager uyarlandı
  • MusicFX geliştirildi
  • Müzik efektleri kontrol paneli eklendi
  • Audio Manager eklendi
  • MultiWindows Control Eklendi
  • Easy UMS uygulanıp geliştirildi ( cihazınızı pc de flash disk olarak gösterebilme )
  • Nova Launcher güncellendi
  • Walkman sisteme uyarlandı ve eklendi)
  • popun arama rehber ve çağrı teması değiştirildi (black hd)
  • ve daha pek çok değişiklik..

- - - Eklendi - - -

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
İyi gibi. Konu üst konu yapılmış Teşekkürler.

kenan16240

Üye
Merhaba ben de Galaxy Note 2 kullanıcısıyım.Beni de eklerseniz sevinirim...

alphankaan

Üye
Arkadaslar 2 aydir not 2 kullaniyorum 4.1.2 ge 10 once guncelledim fakat telefonunbutun titresimlerini kapattigim halde arama geldiginde yesile basinca ve uygulama tasirken bide kalemi takip cikasrirken titresim yapiyo bu tiresimleri ne yaptimsa kapatamadm butun ayarlari yaptim kapanmiyor 4.1.1 kapatmistim simdi kafayi siyiracam tel garantili ne yapayim nu tel titresmesin yardim edin

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar 2 aydir not 2 kullaniyorum 4.1.2 ge 10 once guncelledim fakat telefonunbutun titresimlerini kapattigim halde arama geldiginde yesile basinca ve uygulama tasirken bide kalemi takip cikasrirken titresim yapiyo bu tiresimleri ne yaptimsa kapatamadm butun ayarlari yaptim kapanmiyor 4.1.1 kapatmistim simdi kafayi siyiracam tel garantili ne yapayim nu tel titresmesin yardim edin

alenkolik

alenkolik

Üye

- - - Eklendi - - -

Aynı sey bende de oldu. Son güncelleme den sonra. Cok can sıkıcı oldu böyle. Ne yaparsan yap kapanmıyor. .

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar/ses/(en alttaki) dokunmalı geri bildirimi kapat seçeneğini işaretleyin. Klavye için de dil ve giriş.

alphankaan

Üye
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Olmuyo ama dil giris bolumunde titresimle ilgili bi bolum göremedim

Dostum bende gayet normal çalışıyor. Ayarlara gir telefonu sadece sessize al. Titreşim değil. Ses kisma tuşuna basıp tekrar tüm sesleri kapat. Ardından ayarlar ses en altta bulunan dokunmali geri bildirim olan kutucuktaki tiki kaldır dene. Bakalım kapandı mı?
Klavye için de dil ve giriş bölümden samsung klavyeye tıkla gelişmiş ayarlarda sanırım yine titreşimi kapat diyeceksin. Tüm titreşimler kapanacak.

z_oneal

Üye
Arkadaşlar bende note 2 almayı düşünüyorum yalnız fiyatları netten baktığım kadarıyla 1550 ve 1900 civarı bunun nedeni dahili hafızası mı ben genelde 16 gblık gördüm 32 64 dahili belleğe sahip olan note 2 var mı birde bu garanti sağlayanlar yani samsungun uluslarası 2 yıl değilde genpa veya kvk çok önemli mi yani hangini seçsem herhangi bir sorun olur mu birde son sorum ürününü üretimi g.kore ve japon birde galiba çin olarak 3 yer varmış fiyatları bunlarda etkiliyormuş bunlar doğru mu ? sonuçta belli bir standartı var ürünün. Çok soru sordum şimdiden teşekkürler :)

dolorex68

dolorex68

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]
Arkadaşlar bende note 2 almayı düşünüyorum yalnız fiyatları netten baktığım kadarıyla 1550 ve 1900 civarı bunun nedeni dahili hafızası mı ben genelde 16 gblık gördüm 32 64 dahili belleğe sahip olan note 2 var mı birde bu garanti sağlayanlar yani samsungun uluslarası 2 yıl değilde genpa veya kvk çok önemli mi yani hangini seçsem herhangi bir sorun olur mu birde son sorum ürününü üretimi g.kore ve japon birde galiba çin olarak 3 yer varmış fiyatları bunlarda etkiliyormuş bunlar doğru mu ? sonuçta belli bir standartı var ürünün. Çok soru sordum şimdiden teşekkürler :)

Türkiye'de sadece 16 gb lık model bulunuyor bu yüzden fiyat ile hafıza seçeneğinin alakası yok garanti bence çok önemli zaten fiyattaki değişimin en büyük sebebide kanaatimce garanti çünkü fiyat çok düşükse ürün ya greydir yada tek firmadadan garantilidir diye düşünüyorum ki bunuda hiç tavsiye etmem ürünün garantisi bence çok önemli bilindik olmalı ürünün Nerede üretildiği bence hiç önemli değil çünkü aynı standartlarda üretiliyor ben vatan bilgisayardan aldım çok memnunum bi sıkıntı çıkmadı inşallah da çıkmaz sana tavsiyem büyük teknoloji mağazaları ve bilindik büyük internet siteleri ben genelde alacağım şey ne olursa olsun bi ön inceleme yapmadan almam bu yüzden vatan bilgisayarı tercih ettim yinede son karar senin :)[/SIZE][/COLOR]

dolorex68

dolorex68

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]Bide ben birşey sorayım :)
Bu son gelen güncellemede ben yeni hiçbirşey göremedim sadece exynos çiplerdeki açığı kapatma eğilimli bir güncellememiydi yoksa?[/SIZE][/COLOR]

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]Bide ben birşey sorayım :)
Bu son gelen güncellemede ben yeni hiçbirşey göremedim sadece exynos çiplerdeki açığı kapatma eğilimli bir güncellememiydi yoksa?

Kilit ekranında mürekkep efekti ve üst bar hem tam siyah hemde düzenlenebilir oldu kısmen.
[/SIZE][/COLOR]

btuckr

Üye
öncelikle selamlar bende aranıza katıldım bir note 2 aldım ama merakıma yenilip root yapmaya çalıtım yaptım gibi oldu ama ben pişma oldum bende unroot yaptım ve silindi amaaa kies ten yazılım güncellemesi yapamıyorum ve kiese bağlı olduğu zaman .....TUR yazan yerde xxx yazıo root sanıyorum yok ama bi yardım edin ben telefonu ilk günki haline getirip root suz bir yaşam diliyorum ve yardımlarınızı bekliyorum :(

Üst Alt