Samsung Galaxy Note2 kullanıcıları kulübü (Hertürlü soru ve sorunlarınız/ oyunlar)

Sponsorlu Bağlantılar

atmaca508

atmaca508

Üye
bana gelmemiş

- - - Eklendi - - -

bi sorum olacak note 2 de flaş varmı yoksa nerden yüklerim

alenkolik

alenkolik

Üye

Burdan indirip yukle. Google Chrome haricinde kullanabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Bu durum çubuğu rengini nasıl degistiriyoruz ? Ayarlarda göremedim :s

doruk944

doruk944

Üye

Burdan indirip yukle. Google Chrome haricinde kullanabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Bu durum çubuğu rengini nasıl degistiriyoruz ? Ayarlarda göremedim :s

öle bir yenilik gelmedi

alenkolik

alenkolik

Üye
öle bir yenilik gelmedi

Gelmedi mi?

Samsung Galaxy Note 2 Android 4.1.2 Yenilikler
Android 4.1.2 – JZO54KMutli-View özelliği devre dışı bırakılabilir
Web tarayıcında iyileştirmeler, daha hızlı ve stabil bir tarayıcı
Bildirim çubuğu daha özelleştirilebilir durumda
Bildirim çubuğunda gri ve siyah renk seçenekleri
Ekran kilidine mürekkep efekt eklentisi
Android 4.2 Klavyesi Swype tarzı kaydırma ile yazı yazma olanağı
Bildirim ekranında yer alan parlıklığı devre dışı bırakma
Group Cast Uygulaması

musty522

Üye
Oncelikle s.a arkadaslar bana acil yardim lazim telefonu 2 gun once aldim ilk aldigimda mesaj yazarken klavyenin us5 kisminda kelimeleri otomatik duzeltme yardimci kelimeler var ya o reheberde kisi kaydederkende oluyordu fakat 4.1.2 guncellemesi yaptigimda olmuyor sadece mesaj yazarken oluyor rehbere isim kaydederken olmuyor bu yazilimla gelen ozellik mi yani 4.1.2 de rehberde o ozellik kalkmismi yoksa yazilimsal bir sorun mu? Acil cevap lazim kardeslerim ablerim 4.1.2 yazilimi olanlar yardimlarnizi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: sonaykut
alenkolik

alenkolik

Üye
Daha önce varmiydi yokmuydu dikkat etmedim ama denedim şimdi bendede yok. Guncellemeden sonra gitmiştir o zaman.

musty522

Üye
Himm mesajlarda var ama rehber yok oylemi Peki kaydirarak yazma ozellikleri felan onlari rehberde kullana biliyor musun ?

alenkolik

alenkolik

Üye
Hayır rehberde kaydirma ozelligi de yok. Sadece rehberden kişi arama yaparken bu özellikleri kullanabiliyorsun.

musty522

Üye
Yani yazlimsal degil benim sorun 4.1.2 de kalkti oylemi ya işime cok yariyordu rehbere isim eklerken isimleri nasil yaziliyorsa aynisini yazabiliyordum simdi yazamiyacagim

33lebron

Üye
telefonu alalı 2 ay olacak benıde eklersen sevinirim dostum.

alenkolik

alenkolik

Üye
Yazabilirsin. Tuşlara uzun basarak türkçe karakterleri kullanabilirsin. Onun dışında maalesef.

alenkolik

alenkolik

Üye
Normalde telefonuna uyari gelir. Ama sen yinede kontrol et bi.

Ayarlar/Cihaz hakkında/Yazılım güncelleştirme/Güncelle.
Dene bakalim bi belki gelmiştir.

batuhan.m

Üye
bende note 2 almayı düşünüyorum uzun zamandır ama aklımda bir soru var o kadar para vermeme değcek mi ?az değil 1900 tl fiyatı var

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Fiyatı evet yüksek ama hakediyor. Arkadaşlar ekleyemediğim için kusura bakmayın konuyu en baştan yazmam gerekeceği için yazamıyorum. Kodlar karıştı mobil yüzünden ve sitenin mibil sürümü bildiğiniz gibi iyi değil. 15 tatilde oldukça stabil ve düzenli bir konu ile karşılaşacaksınız.

Sorunlara gelirsek. Barın renginin değiştiğini ilk defa duydum. O sadece rootla yapılıyor haberi yapan kişi biraz uçmuş.
Swype dediğimiz olayın rehberde olmasına zaten gerek yoktu siz birisinin ismini bir cümle olarak kaydediyorsanız bişey diyemem.
Güncelleme partiler halinde geliyor. Yakında gelir.
Klavyenizde türkçe klavye yok ise yapmanız gereken sayfanın en altındaki mesaj bölümünü açın ve üst barda klavye çıkacak. Açın barı giriş yöntemleri ne tiklatin ve Samsung klavyeyi ayarlamaya başlayın.

Kurfali66

Üye
Bilgisayar Amerikan caya çevirip öyle bir dene

cancikili

Üye
arkadaşlar bende note 2 aldım fakat bıraz sorunum var yardımcı olursanız cok sevınırım , cıhazın yurt ıcı olup olmadığını nasıl anlarım ? konuda açtım ılgılenırsenız sevınırım .

atmaca508

atmaca508

Üye
pazar günü aldım iyceinceledim telefon denilmez buna makina bu işte süper ötesi bişey şiddetle tavsiye ederim

gencler_60

gencler_60

Üye
Normalde telefonuna uyari gelir. Ama sen yinede kontrol et bi.

Ayarlar/Cihaz hakkında/Yazılım güncelleştirme/Güncelle.
Dene bakalim bi belki gelmiştir.

O şekilde denedim zaten ama "cihaziniz modifiye edildi güncel yazılım mevcut değil" yazıyor

Üst Alt