aleranol
Üye
-
Konu Sahibi
-
mıknatıslı kılıf kullanıyor musun..kullanıyorsan kesinlikle vazgeç..Şu an speni elimde sıkarken tuşunu bozdum. Artık havadan dokunuyor ve kesme vs. fonksiyonları kullanım Dışı. zaten ekranın sağ üst köşesinde 2cm çapında bir alanda üretim hatası olarak bozuk algiliyordu tam oldu. teknolojide sürekli şanssız olmak benim Kaderim galiba
- - - Eklendi - - -
ve kalem nekadar bilen varmı?
mıknatıslı kılıf kullanıyor musun..kullanıyorsan kesinlikle vazgeç..
Şu an speni elimde sıkarken tuşunu bozdum. Artık havadan dokunuyor ve kesme vs. fonksiyonları kullanım Dışı. zaten ekranın sağ üst köşesinde 2cm çapında bir alanda üretim hatası olarak bozuk algiliyordu tam oldu. teknolojide sürekli şanssız olmak benim Kaderim galiba
- - - Eklendi - - -
ve kalem nekadar bilen varmı?
basılı falen değil çok değişik. arkadaşta da aynısı oldu. havadan parmak gibi çalışıyor. dokunmadan. acaip ilginç
Arkadaşlar bu tablet notenin speni daha güzel acaba uyumlu olur mu ki
S-Pen ile dokunmadan işlem yapabilir miyiz ? Galeride resimleri açmadan bakabildiğimizi biliyorumda örnek olarak o baktıklarımızdan birini büyük halde açma gibi ?
S-Pen ile dokunmadan işlem yapabilir miyiz ? Galeride resimleri açmadan bakabildiğimizi biliyorumda örnek olarak o baktıklarımızdan birini büyük halde açma gibi ?
Yapabiliniyor ama gerekli bişey değil diye düşünüyorum ya birinizde denemiyormusunuz bi deneyin açın galeriyi speni resmin 1 cm yukarisindan tutun parmağınızla spenin ucuna hafifçe çift tıklayın en son video çekip koyacam artık ya
Ucuna derken o dügmesine mi? Şu an denedim de olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?