hiç belli olmaz samsung bu
şuan note 2 ye bu güncellemeye vermeleri şaşırtıcı olur cihazın 2 yılı dolduralı baya oluyor
eğer son bi hamle olarak verirse tabi ki süper olur
%90 vermeyecekler adamlar s6 yı ip6la karşılaştırmaya çalışıyorlar ve çözmeleri gereken s6da çok sorun var
Canlar versinler de yeterki gelsin kimse note4 özellikleri beklemesin amaç lollipop olduğu için V5 desteği olduğu için uygulamaların desteklenmesi belki 2 yıl sonra kitkat bazı uygulamar destek olmaz ama lollipop daha uzun süre var destek için .
Merhaba arkadaşlar, bende note 2 kullanıcısıyım. cihazı rootlamıstım fakat şimdi sıkıldım eski haline nasıl döndürebilirim ? hangi room daha iyi olur sorunsuz sıkıntısız nasıl yaparım yardımcı olur musunuz ?
Teşekkürler... Selam arkadaşlar, Note2 kullanıcısıyım, gecen sene rootlamıstık cıhazımı, şuan telefon kafayı yedı sacma sacma ısler yapıyor. eski orjinal haline cevirmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar, bende note 2 kullanıcısıyım. cihazı rootlamıstım fakat şimdi sıkıldım eski haline nasıl döndürebilirim ? hangi room daha iyi olur sorunsuz sıkıntısız nasıl yaparım yardımcı olur musunuz ?
Teşekkürler... Selam arkadaşlar, Note2 kullanıcısıyım, gecen sene rootlamıstık cıhazımı, şuan telefon kafayı yedı sacma sacma ısler yapıyor. eski orjinal haline cevirmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler