samsung galaxy note n7000 ekran sorunu acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hayatibebek

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy note n7000 ekran sorunu acil
arkadaslar bugun galaxy note aldım ıkıncı el olarak. eve geldım bır vıdeo acayım dedım bır de ne goreyım sıyah ve koyu renklı yerlerde ekran kare kare oluyor sankı arızalıymıs gıbı gorunuyor. butun vıdeolard ve resımlerde sıyah bolumlerde ekran bozuluyor kare kare gorunuyor sızce neden olabılır ne yapmalıyım ?

androıd 4.1.1 yuklu suanda

skywalker06

skywalker06

Üye
Garantisi varsa servise götür eğer garantisi yoksa telefoncuya geri götür ayrıca Note'un orjinal yazılım sürümü en son 4.0.4 ics var 4.1.1 çıkmadı daha Türkiyede o yüzdende garantiye vermeden orjinal rom atman gerekebilir.

Samet.25

Pixel sorunu var heralde garantiye gotur

ferhat karaman

ferhat karaman

Üye
arkadaslar bugun galaxy note aldım ıkıncı el olarak. eve geldım bır vıdeo acayım dedım bır de ne goreyım sıyah ve koyu renklı yerlerde ekran kare kare oluyor sankı arızalıymıs gıbı gorunuyor. butun vıdeolard ve resımlerde sıyah bolumlerde ekran bozuluyor kare kare gorunuyor sızce neden olabılır ne yapmalıyım ?

androıd 4.1.1 yuklu suanda
samsung un butun modellerinde ayniya sorun var s3 note2 note1 fim izlerken sarjin daha uzun sure gitmesi icin siyah yerleri pikseli dusuk tutmuslar teknik aciklamasi boyle icin rahat edicekse servisle gorus ama ayni cevabi verecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt