Yardım Galaxy Note N7000 Güncelleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note N7000 Güncelleme Sorunu
Merhaba arkadaşlar uzun bir süredir İ6 kullanıyordum ve satıp galaxy note n7000 aldım 500 tlye. 2.3.6 sürümüyle aldım telefonu ve güncellemek istedim ve bu hatayı aldım

VE TELEFONUN GENEL BİLGİLERİ

ayriyeten kiesten güncelleme yapmaya çalıştım telefonu bagladım ama telefonun en son sürümde oldugunu söylüyo yani ben bu işten bi cacık anlamadım nasıl bir yol izlemem lazım

byAndroid

byAndroid

Üye
Sammobile sitesine girin firmware kısmından n7000 yaz Türkiye yada farklı bi ülkede olur seç ve indir. Tabi kaydolman lazım sammobilea

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Video da anlatılmakta yapmayı deneyin. Sammobile sitesinden telefonunuza uygun romu indirin ve Odin yazılımını PC yüklemen gerekir.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Koradam

Üye
Telefon eski olduğu için sunucularda güncelleme dosyaları silinmiştir.Bu forumda veya başka forumda yazılım bulup yükleyeceksiniz bu arada çok pahalıya almışsınız bir nevi kazık olmuş

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Telefon eski olduğu için sunucularda güncelleme dosyaları silinmiştir.Bu forumda veya başka forumda yazılım bulup yükleyeceksiniz bu arada çok pahalıya almışsınız bir nevi kazık olmuş
neden ki sizin bulundugunuz şehirde sıfır fiyatları nedir ?
Video da anlatılmakta yapmayı deneyin. Sammobile sitesinden telefonunuza uygun romu indirin ve Odin yazılımını PC yüklemen gerekir.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
tamam deneyecem teşekkürler
Sammobile sitesine girin firmware kısmından n7000 yaz Türkiye yada farklı bi ülkede olur seç ve indir. Tabi kaydolman lazım sammobilea
tamam kardeşim deneyecem

Koradam

Üye
neden ki sizin bulundugunuz şehirde sıfır fiyatları nedir ?
Telefoncular iyice azıtmış bunu söyleyim çerçevesi hasarlı cihazı sıfır diye 600 liraya satıyorlar Note 1 için diyorum.
5. nesili çıkmış bir telefon için 600 lira çok çok fazla millet bir birini kazıklıyor Note 1 in sıfır fiyatı 400 liranın altında bile olmalı keşke temiz 2. el alsaydınız

lale63

lale63

Üye
    Konu Sahibi
Telefoncular iyice azıtmış bunu söyleyim çerçevesi hasarlı cihazı sıfır diye 600 liraya satıyorlar Note 1 için diyorum.
5. nesili çıkmış bir telefon için 600 lira çok çok fazla millet bir birini kazıklıyor Note 1 in sıfır fiyatı 400 liranın altında bile olmalı keşke temiz 2. el alsaydınız
yani aslında bulundugum yerde fiyatlar böyle pasaja girdim 50 telefoncudan en düşügü 500 liraydı ki s4 sıfırı 550 tl idi ama ekran büyüklügü açısından bunu aldım

Koradam

Üye
yani aslında bulundugum yerde fiyatlar böyle pasaja girdim 50 telefoncudan en düşügü 500 liraydı ki s4 sıfırı 550 tl idi ama ekran büyüklügü açısından bunu aldım
Keşke s4 alsaydınız sonuçta Note 1 hala işlevsel ama 4. 5. yaşına girecek telefon :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
50 bilemedin 100 versen temiz note2 alırdın hata olmuş

• Beğen
Tepkiler: Koradam

candangsm

Üye

kardesım telefoncu pıyasası pamuk ıplıgı gıbıdır. Bazı üçkagıtcı telefonlar dolar yukseldıgınde 2.el tele bile oran koyuyor koyunca fiyat şişiyor. elınden geldıgı kadar elden alın bence :D

Awriyedikkat

Awriyedikkat

Üye
Ben takas yoluyla Not 2 aldim verdigim cihazi 350 liraya saydilar bende uste 350 lira vererek toplamda 700 liraya geldi ve aldim gauette memnunum cihaz cok cok cok iyi not 1 e cok vermissiniz bir nevi kazik yemissiniz hocam not 1 devri bitti artik satarken bile sikinti onlar.

Üst Alt