Yardım Samsung Galaxy Note Edge Telefon Root Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note Edge Telefon Root Hakkında
Note Edge Telefonumu Root lamak istiyorum ama tereddütlerim var.. Daha Önce Hic Telefon Root lamadıgım icin bu konuyu acıp bilgi alma gereksinimi duydum. öncelikle telefonumu root larken olası hatalar telefonuma ne derece zarar verir ? Root islemi basarısız olursa telefonu eski haline getirebilir miyim ? Root islemini sorunsuz gerceklestirdim diyelim bu durumda telefon garantı kapsamı dısına cıkıyor eski haline yani garanti kapsamına tekrardan telefonumu alma sansım var mı ? İlgili Arkadasların Bilgilendirmesini Rica Ediyorum. Saygılar.
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Yeniden ROOT iptal etme ve stock ROM yükleme imkanın var. Elektrik kesintisi vb. durumlara kesinlikle dikkat etmen gerekirken, telefonunun brick olmamasına dikkat etmen gerekiyor.
 
Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
İlginizden dolayı öncelikle teşekkür ederim. Lakin teknik kapasitem olmadigindan tabirleri anlayamıyorum. Mesela brick ten kastınız nedir ? Biraz daha detaylı anlatırsanız müteşekkir olurum. Saygılar
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
BRICK kelime anlamı aslında TUĞLA’dır ama cihazınızda ”kullanılamaz ” anlamına geliyor. Eğer cihazınız BRICK olursa, yapabilecek çok şeyiniz yoktur, ölü diyebiliriz artık.
 
Bin9Yuz3

Bin9Yuz3

Üye
Peki Hocam Brick Olma ihtimali Nedir ? Telefonumu Root lamam gerekiyor.sayet risk düsük ise yapıcam yüksek ise Yeni Bir Cihaz Alarak yinede yapıcam.!! Öneriniz Nedir ?
 


Üst Alt