Haber Samsung Galaxy Note 5'in Ve S6 Edge Plus'ın Görselleri Çıktı! [[SÜREKLİ GÜNCEL]]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Yeni Touchwiz'in romları çıkmazsa öyle olmuyor

1 sene sonra gereksiz mi anlarsın

Tepkiler: B.A.R.O.N
O telefonu kullanmicağım için anlamicam

Invoke

Üye
Büyük bir çoğunluk custom romların cihaz kasmaya başladığında kurtarmak için yüklendiğine inanıyor.

Ben özellik icin benim kullanimima faydası olan uygulamalar icin rom atarım.

Konu Sahibi
Yeni Görseller #GalaxyNote5

Tepkiler: Murat Alper ve Invoke

Invoke

Üye
Beyler şu uzun mesajları alıntılamadan yazın ya da etiketleyin, lütfen. Tapatalkta aynı yazıyı iki kere iniyoruz uzun uzun.

Konu Sahibi
USB-C olmaması kötü olmuş diyorlar. Tabi yeni bir teknolojinin eklenmemiş olması hoş değil. Bekleyenler satın almayı düşünenler cihaz bu

PriZm

Üye
USB C nin tek avantajı benim bildiğim kadarıyla çift taraflı olarak uyumlu olması. Samsung Note 3'te kullandığı USB 3.0 port'unu görsel olarak kötü dursa bile kullanmaya devam etmeliydi.

Invoke

Üye
USB C nin tek avantajı benim bildiğim kadarıyla çift taraflı olarak uyumlu olması. Samsung Note 3'te kullandığı USB 3.0 port'unu görsel olarak kötü dursa bile kullanmaya devam etmeliydi.
2.0 mı kullandı note 4 de?

Konu Sahibi
Ordan devam etmesi gerek demek güzel de sen birde bana sor yukarı aşağı sallanıyor, hassas bir ucu var. Bence sebeb tipi güzel olmaması değildir.

Invoke

Üye
Google da arattım zaten.

Düşürmeleri saçma cidden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...