abandonware
Üye
madem eksiklikleri vardı niye aldın derseNote 4 Note 3'ün eksiklik giderilmiş hali güzel de ama işte pedere bir açıklama yapmak gerekse ne farkı var sorusu sorulduğunda birşeyler demek lazım [emoji1]
bendeki 2.5 ghz ben bi onu bilirimÇipset aynıysa donanımsal olamaz. 2.5 ghz olan normal olup 2.3 ghz olan underclock yapılmış hali olabilir. Veya tam tersi.
Bi araştırayım o iki modeli.
O kadar para olsa kim ne desinBende öyle bir sıkıntı yok rahatım valla
Kendi paramla aldığım herhangi birşeye laf eden olmuyor.
Şimdi baktım sanırım diğer modelinkisini yüklemende bir sakınca yok. Büyük ihtimal modem dosyası farklı olduğundan hat olmayacaktır ancak onuda kendi cihazına ait olanı atarak halledebilirsin.bendeki 2.5 ghz ben bi onu bilirimrom yüklemeden evvel araştırırım. yinede bulduğun bir şey olursa, bilgilendirirsen sevinirim
Note 3 elimde patlamasaydı tam Note 4 parası çıkıyordu.Telefonu peder almayacak sen alacaksın ki bişey açıklamaya gerek yok
İkimizede yar olmadı note 4 önümüzdeki maçlara bakacazNote 3 elimde patlamasaydı tam Note 4 parası çıkıyordu.
Ahahhahaİkimizede yar olmadı note 4 önümüzdeki maçlara bakacaz
Sony sevemedim bir türlü gözüme hoş gelmiyor ama Lg nin bi albenisi var gel senle farklı tatlara bakalımAhahhahaaynen öyle olacak ama bu sefer senin yol başka tarafa sözde kılıf S-view korusaydı adam akıllı şuan almıştım
Bakalım inşallah. Sony tasarımı bence daha iyi. G3 gibi birşey olursa düşündürür. Ağzımızın tadı kaçmasında..Sony sevemedim bir türlü gözüme hoş gelmiyor ama Lg nin bi albenisi var gel senle farklı tatlara bakalım
Tamamdir sagolŞimdi baktım sanırım diğer modelinkisini yüklemende bir sakınca yok. Büyük ihtimal modem dosyası farklı olduğundan hat olmayacaktır ancak onuda kendi cihazına ait olanı atarak halledebilirsin.
Zaten olabilecek en fazla şey ise half brick olur.
O işin garantisi olamayabilir [emoji1] fırsat çıktı mı bakarsın değerlendirmek gerekirBi heves gidip telefon almada anlaşıp iyi bi telefon alak senle
Valla sen bilirsin ben note 3 devam sonra alacağım telefon o an kabul edilen en iyisi olmalı [emoji51]O işin garantisi olamayabilir [emoji1] fırsat çıktı mı bakarsın değerlendirmek gerekir
Plastik derken?
5 te öyle abartı bir fark olmayacaktır hatta S6 da olan dezavantajlar olacaktır bence. Hafıza kartı girişi ve çıkarılabilir bataryanın kaldırılması gibi.
En iyisi Note 3'ü ne zaman kastıracaklar merak ediyorum doğrusu custom romlar stock romlar hiç mi kasmaz kassada bir sebeb bulsak. Gerçi sende vardır sorun [emoji14] sarama vs.Valla sen bilirsin ben note 3 devam sonra alacağım telefon o an kabul edilen en iyisi olmalı [emoji51]
Kitkat stocktayım şimdilik sorun yok lolipop gelir yükler bi sürede onu kullanırım sonra bakarım olmuyo en iyi customu bulur bi süre onla idare eder sonra yeni bi telefona bakarım [emoji51]En iyisi Note 3'ü ne zaman kastıracaklar merak ediyorum doğrusu custom romlar stock romlar hiç mi kasmaz kassada bir sebeb bulsak. Gerçi sende vardır sorun [emoji14] sarama vs.
Stock mu?!!Kitkat stocktayım şimdilik sorun yok lolipop gelir yükler bi sürede onu kullanırım sonra bakarım olmuyo en iyi customu bulur bi süre onla idare eder sonra yeni bi telefona bakarım [emoji51]
Root bile yapmadım [emoji23] lolipoptan dönüşte kitkat kurup rootladım fakat adım sayar çalışmadı bazı sorunlar aldım greenify bile satın almıştım tapatalktan bildirimleri alamıyordum kitkatı baştan kurup root iptal ettim stock devam [emoji51]Stock mu?!!
En azından bir TR-ROM kurda klasik Türk Romları mantığı gereksiz uyg. sil kullan
işini samsunga bırakma bas UAE kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?