Samsung Galaxy Note 5, 13 Ağustos’ta MicroSDXC Desteği ile Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy Note 5, 13 Ağustos’ta MicroSDXC Desteği ile Geliyor
Haberler gelmeye devam ediyor bakalım nasıl bir cihaz bizi bekliyor :eller:


Samsung’un merakla beklenen yeni üst seviye phablet modeli Galaxy Note 5 hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor.


Samsung’un Galaxy Note 5 içindeyken lansman yapacağı söylentileri, Koreli güçlü kaynaklar tarafından da dile getirilerek yeni bir boyut kazandı. Artık, Samsung Galaxy Note 5’in beklenen tarihten erken geleceği kesinleşti diyebiliriz.

Samsung’un Galaxy Note 5 akıllı telefonunu, Apple’ın Eylül ayı ortalarında duyuracağı belirtilen İphone 6S ve 6S Plus modelleri ile çakışmaması için erken duyuracağı söyleniyordu. Berlindeki İFA konferansında duyurulacağı iddia edilen Galaxy Note 5’in duyurusu gelen bilgilere göre daha erken bir tarihe alındı.

Güvenilir kaynaklara sahip Güney Kore merkezli medya kanallarının da belirttiği üzere 12 Ağustos tarihine odaklanan sektörün aksine Samsung, Galaxy Note 5 tanıtımını 13 Ağustos tarihinde New York’ta düzenleyeceği bir etkinlikte gerçekleştirecek.

Polonya uyanık bir gazeteci ise Amerikalı dev operatör Sprint’in kullanıcı profili sayfasında Galaxy Note 5’in İphone 6S Plus’a üstünlük sağlayacağı bir özelliği yakaladı. Buna göre Samsung Galaxy Note 5, 128 GB’a kadar arttırılabilir MicroSDXC hafıza kartı yuvasına sahip olacak.

Gelen iddialara göre 4GB RAM, 4.100mAh batarya, 16MP ve 5MP kamera ikilisine sahip olacağı tahmin edilen Samsung Galaxy Note 5 hakkındaki detaylı bilgiler 13 Ağustos tarihinde gün yüzüne çıkacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Note 5, 13 Ağustos’ta MicroSDXC Desteği ile Geliyor - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N


xmustx

xmustx

Üye
13 ağustosu bekliyoruz
 
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Özellikleri çok fena yalnız, 4100mAh çok iyi microSD'nin tekrar eklenmesine cidden sevindim ben. Tasarımda fena görünmüyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt