Samsung Galaxy Note 4 resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

xmustx

xmustx

Üye
note 3 kullanmasam yorum yapmayacaktım.note 4 çok şahane görünüyo.ama cihaz sanki bilinçli tüketici için yapılmamış ta "bu özellikler senin telefonda varmı " şeklindeki cümlesiyle etrafında böbürlenen ergen beyinliler için yapılmış.o ekran o işlemciye o batarya nası yetecek.akşama kadar elinde oyuncak etme diyemi yapıldı o batarya.ben bunu anlamıyorum.note 3 bu haliyle note 4 ten iyidir ..

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yeni işlemciler daha az güç ve ısı üretiyor bkz z3 bırak 20 mAh artırmayı 100 mAh küçültmüş
ve bunun z2 den daha uzun bir pil ömrü sunacağı belirtilmiş G3 3000 mAh 2k ekran var üstelik AMOLED değil (AMOLED lcd ve ips e göre çok daha az güç tüketiyor) o işlemci den daha az güç tüketen ve o ekrandan daha az enerji harcayan bir ekrana sahip bir cihaz note 4 (G3 e göre ve G3 3000 Mah ile yoluna devam ediyor ) neden 3220 mAh yeterli olmasın bence bir sakınca yok

• Beğen
Tepkiler: fingerback5
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Soz konusu note serisi olunca piyasadaki tum android cihazlari deler gecer

• Beğen
Tepkiler: Kontrol, xmustx, serdar_gs ve 1 kişi daha

furkankaya559758

Üye
Bu sefer çok güzel olmuş. Note 3'ü fazla beğenmemiştim. Note 2 süperdi bu da güzel olacağa benziyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

cast_never

cast_never

Üye
Uzun yıllardır iphone faniydim isletim sisteminden tutta kullanilan malzemeye kadar takip ederdim . İphone 6'da ekran buyuklugunden baska hic bir sıcrama goremedigim icin ve iphone 6'da ne yapabiliyosam 4-4s-5-5s'de de gayet guzel yapilabiliyorum 6 bana buyuk bir ayricalik getirmedi o yuzden baska telefona gecmek istiyodum her zaman android isletim sistemli telefonlarda favorim note serisiydi ve son 1 hafta icerisinde aldim kullaniyorum gayet memnunum en cok sevdigim ozelliklerinden biri parmak izi okuma ozelligi ve s-pen oldu onun disinda zaten iphonedan cok cok farkli yonleri var note 4 gecmeme sebep olan ozelliklerden biride metal cerceveye samsungun gecis yapmasi oldu . Eski note serilerine gore daha bir kaliteli hissi veriyor . Telefon gayet hizli gayet kullanisli ios'dan androide gecmek pek zorluk cikarmadi . Fiyat olarakta iphone gore cok uygun oldugunu soyleyebilirim . Herkese tavsiye ederim . Telefon hakkinda sorulariniz olursa cevap verebilirim .

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Uzun yıllardır iphone faniydim isletim sisteminden tutta kullanilan malzemeye kadar takip ederdim . İphone 6'da ekran buyuklugunden baska hic bir sıcrama goremedigim icin ve iphone 6'da ne yapabiliyosam 4-4s-5-5s'de de gayet guzel yapilabiliyorum 6 bana buyuk bir ayricalik getirmedi o yuzden baska telefona gecmek istiyodum her zaman android isletim sistemli telefonlarda favorim note serisiydi ve son 1 hafta icerisinde aldim kullaniyorum gayet memnunum en cok sevdigim ozelliklerinden biri parmak izi okuma ozelligi ve s-pen oldu onun disinda zaten iphonedan cok cok farkli yonleri var note 4 gecmeme sebep olan ozelliklerden biride metal cerceveye samsungun gecis yapmasi oldu . Eski note serilerine gore daha bir kaliteli hissi veriyor . Telefon gayet hizli gayet kullanisli ios'dan androide gecmek pek zorluk cikarmadi . Fiyat olarakta iphone gore cok uygun oldugunu soyleyebilirim . Herkese tavsiye ederim . Telefon hakkinda sorulariniz olursa cevap verebilirim .
şarjı ne kadar gidiyor 1günü rahat çıkarıyormu

• Beğen
Tepkiler: xmustx
cast_never

cast_never

Üye
şarjı ne kadar gidiyor 1günü rahat çıkarıyormu
Yok hayir kardesim aslında kullanimina bagli ben hep sosyal medya uygulamalarindayim face twitter vine iste aksama kadar dayaniyo sonra ek takviye istiyo

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Arkadaşlar ben Note4 aldım. Birakın Z2'yi Z3 ten bile daha iyi. Isinma problemi yok. 4k ultra hd video çekimi yapabiliyor. Karanlık ortamda bile flash kullanmasaniz dahi harika görüntüler elde edebiliyorsunuz. Bizzat z3 ile kameralari yan yana getirip baktim. Note 4 gercekten harika gosteriyor. Bu zamana kadar en ufak bir kasma yasamadim. Isinma problemi yok. Z2 ninde z3'unde cok isindigina sahit oldum. Hatta z2 de 4k cekimi sirasinda kisa zamanda isinip telefon kendini kapatiyor. Note 4 te boyle bir sikinti yok. Performasida sarjida uzun sure gidiyor. Gun boyunca internette dolastim, video izledim, oyun oynadim gunu cikardim. Sensorlerde buna dahil. Kalemi ise mukemmel gercekten yumusak bir kalem kullanma zevki veriyor. Klavyeyi biraiip kalemle yazasinin geliyor. Tek sikintim yurt disindan aldim, turkce sistem dil paketi yok. Nasil ekleyebilirim bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve B.A.R.O.N
xmustx

xmustx

Üye
Belki @teknolojibaronu bilir

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@MeeksTR sammobile/firmware den N910CQ yaz arat ve Türkiye firmware'ini indir odinden AP kısmını seçerek kur. Açtığında direk zaten seni Türkçe karşılayacak. :)

• Beğen
Tepkiler: MeeksTR
Murat Alper

Murat Alper

Üye
note 4 bizdeuygunda 1930 tl

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yurt dışı her zaman daha ucuz olur.

MeeksTR

MeeksTR

Üye
@MeeksTR sammobile/firmware den N910CQ yaz arat ve Türkiye firmware'ini indir odinden AP kısmını seçerek kur. Açtığında direk zaten seni Türkçe karşılayacak. :)
Bendeki model SM-N910C Serisi. Telefon yeni olduğu için odin işlemi uygulayıp garanti dışı bırakmak istemem :) samsung servisine sorduğumda sanırım bunu onlarda yapabilirdi :)
Yurt dışı her zaman daha ucuz olur.
Herkerde değil tabiki. Şuan bu telefon yurtdışında birçok yerde en düşük 1900 lira değerinde, buna korede dahil

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Garanti dışı kalmaz ben milyon kez yaptım ama gene sen bilirsin.

Üst Alt