Mali T760 Adreno 420 den daha hızlı bir gpu neden kaldırmasın?acaba exynoslu modelin gpu su 2k yı kaldırabilecek mi ve
snapdragon s801 s800 den daha az güç tüketip az da olsa daha ızlı bir işlemciydi bu durum s805 de aynı s805 s801 den daha az güç tüketiyor eğer yazılım kısımı iyi yapılmışsa bir günü çıkarır
Antutudan 26K almış, ben nexus 4 le 32K aldım :/Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İyi olmuş sanki ama Note 3 kullanıcılarının bu telefona geçmesine gerek yok.
İnanmamak lazım ama yüksek puan alınca insanı tatmin ediyo, böyle bi mutluluk geliyo içineAnTuTu uyuşmazlığı.Şu saçma sapan teste inanmayın.

ama türkiyede iş farklıAndroid telefonlar (genelde samsung ve htc) yurtdisinda da cok pahali. Iphone 5S aldigimda Samsung S5 200$ daha pahaliydi. Anlasilan yine iPhone'a talibiz![]()
super amoled ekranlar daha az pil tüketiyor (ips ve lcdlere göre) bu bir fark yaratabilir ve exynos işlemciler güç tüketimi benim bildiğim kadarıyla snapdragondan daha az enerji tüketiyorBen öyle düşünmüyorum. Batarya 1 günü çıkaramayacak gibi. G3 daha iyi batarya performansına sahip olduğunu düşünüyorum.
Kilit ekranı:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
COOLHTC bir şey kaybetmez merak etme, Samsung'dan kaliteli cihazları olduğu kesinm8 1. çeyrek amiral gemisiydi muhtemelen s6 ya kadar samsung un amiral gemisi bu telefon (phablet) olacak
ekranı htc one (m8) den kaliteli
akra yüzey dışında metal
s pen var)
bir de dot view tarzı kılıf note 4de de var
sanırım htc biraz övündüğü özellikleri kaybetmeye başladı
ön görünüşünde sadece kamerann çapı büyümüş ama arka taraf biraf s5 e kaymış gibime geldi kalemde sadece çizikler eklenmiş (samsung a göre pressure hassaiyeti 2 kat artmış)Note 3'ten farkı yok gibi.![]()
htc bir şey kaybetmiyor sadece avantaj dediği kılıf ve kasası başka telefonlarda da olunca reklamı düştü şimdi htc metal kasa samsun laylon diyenler artık sustu veya iphonede parmak izi var diyenler sustu xperia da suya dayanıklılık var dediler s5 den sonra onlarda sustular yani samsung tüm markaların avantaj olarak nitelendirdiği şeyleri toplamaya başladı daa s pen altarnatifli bir telefon yok sadece samsung galaxy note tablet ve phabletler)HTC bir şey kaybetmez merak etme, Samsung'dan kaliteli cihazları olduğu kesin