Samsung Galaxy Note 4 resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
acaba exynoslu modelin gpu su 2k yı kaldırabilecek mi ve
snapdragon s801 s800 den daha az güç tüketip az da olsa daha ızlı bir işlemciydi bu durum s805 de aynı s805 s801 den daha az güç tüketiyor eğer yazılım kısımı iyi yapılmışsa bir günü çıkarır

sasua42

sasua42

Üye
Gayet güzel bir telefon ama bataryası düşük kalır bence

PriZm

PriZm

Üye
acaba exynoslu modelin gpu su 2k yı kaldırabilecek mi ve
snapdragon s801 s800 den daha az güç tüketip az da olsa daha ızlı bir işlemciydi bu durum s805 de aynı s805 s801 den daha az güç tüketiyor eğer yazılım kısımı iyi yapılmışsa bir günü çıkarır
Mali T760 Adreno 420 den daha hızlı bir gpu neden kaldırmasın?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Android telefonlar (genelde samsung ve htc) yurtdisinda da cok pahali. Iphone 5S aldigimda Samsung S5 200$ daha pahaliydi. Anlasilan yine iPhone'a talibiz :ehe

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
fk555897

fk555897

Üye
Bence çok güzel. Tasarımını da beğendim fakat biraz daha değişik olsa daha çok beğenirdim. Bence bataryadada sorun çıkmayacak çünkü Note serisinin işi batarya.

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Ben öyle düşünmüyorum. Batarya 1 günü çıkaramayacak gibi. G3 daha iyi batarya performansına sahip olduğunu düşünüyorum.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

İyi olmuş sanki ama Note 3 kullanıcılarının bu telefona geçmesine gerek yok.
Antutudan 26K almış, ben nexus 4 le 32K aldım :/

Sucrofe

Sucrofe

Üye
AnTuTu uyuşmazlığı. :kotu: Şu saçma sapan teste inanmayın.

• Beğen
wwwhmz

wwwhmz

Üye
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve hasaneness
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Android telefonlar (genelde samsung ve htc) yurtdisinda da cok pahali. Iphone 5S aldigimda Samsung S5 200$ daha pahaliydi. Anlasilan yine iPhone'a talibiz :ehe
ama türkiyede iş farklı
amerikada yeni gelen bir önceki iphone fiyatında çııp bir eski iphone nun fiyatını ucuzlatırken türkiyede yeni gelen bir öncekini 200 300 tl yukarısında yer alıyor yani değişen bir şey yok ve tahminlerimce note serisi teefonlar yeni gelen telefondan çok fazla etkilenmiyorlar ben 1 mayıs 2013 de 1590 tl aldığım note 2 yi şuan 1200 1300 tl civarı bir fiyata satılıyor
Ben öyle düşünmüyorum. Batarya 1 günü çıkaramayacak gibi. G3 daha iyi batarya performansına sahip olduğunu düşünüyorum.
super amoled ekranlar daha az pil tüketiyor (ips ve lcdlere göre) bu bir fark yaratabilir ve exynos işlemciler güç tüketimi benim bildiğim kadarıyla snapdragondan daha az enerji tüketiyor
çünkü film izlerken, facebook,whatapp da dolaşırken müzik dinlerken hem düşük frekansda çalışıp hemde güç tassaruf çekirdeklerini kullanıyor

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Kilit ekranı:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
5 para etmez..
Apple iPhone 6'yi cikarsinda alalim artik..
HTC bile Samsung'dan daha iyi isler yapiyor..
M8 bunu ayakta yer.. :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
m8 1. çeyrek amiral gemisiydi muhtemelen s6 ya kadar samsung un amiral gemisi bu telefon (phablet) olacak
ekranı htc one (m8) den kaliteli
akra yüzey dışında metal
s pen var :))
bir de dot view tarzı kılıf note 4de de var
sanırım htc biraz övündüğü özellikleri kaybetmeye başladı

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
m8 1. çeyrek amiral gemisiydi muhtemelen s6 ya kadar samsung un amiral gemisi bu telefon (phablet) olacak
ekranı htc one (m8) den kaliteli
akra yüzey dışında metal
s pen var :))
bir de dot view tarzı kılıf note 4de de var
sanırım htc biraz övündüğü özellikleri kaybetmeye başladı
HTC bir şey kaybetmez merak etme, Samsung'dan kaliteli cihazları olduğu kesin

Kontrol

Kontrol

Üye
Umarim note 2 için portlama çalışmaları başlar :) )

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Respect60

Respect60

Üye
Note 3'ten farkı yok gibi. :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note 3'ten farkı yok gibi. :)
ön görünüşünde sadece kamerann çapı büyümüş ama arka taraf biraf s5 e kaymış gibime geldi kalemde sadece çizikler eklenmiş (samsung a göre pressure hassaiyeti 2 kat artmış)
HTC bir şey kaybetmez merak etme, Samsung'dan kaliteli cihazları olduğu kesin
htc bir şey kaybetmiyor sadece avantaj dediği kılıf ve kasası başka telefonlarda da olunca reklamı düştü şimdi htc metal kasa samsun laylon diyenler artık sustu veya iphonede parmak izi var diyenler sustu xperia da suya dayanıklılık var dediler s5 den sonra onlarda sustular yani samsung tüm markaların avantaj olarak nitelendirdiği şeyleri toplamaya başladı daa s pen altarnatifli bir telefon yok sadece samsung galaxy note tablet ve phabletler)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Kontrol
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Çok büyük merakla bu telefonu bekliyordum. Acaba ilk android telefonum olur mu diye. Batarya çok önemliydi. 1520den küçük batarya koymuşlar. Geçmeyeceğim, üzdü beni samsung batarya konusunda

• Beğen

Üst Alt