Hangi tema nasil kurdunAna ekran ayarlarına gir orada ana ekran içeriği kısmından seçim yapabilirsin.
Linkini vereceğim konuda açıklama ve indirme linkleri mevcut.Hangi tema nasil kurdun
Rom kurmuşsun önceden o yüzden hayır gerekmez.Yine de sen 5.1.1 bootloader indir telefon açılmazsa flashlarsın odin'den.e robot romu kurmak için bootloader yükleme ihtiyacı varmı yoksa direk recovery moddan yüklenir mi
5.1.1 için bootloader nerden indirebilirimRom kurmuşsun önceden o yüzden hayır gerekmez.Yine de sen 5.1.1 bootloader indir telefon açılmazsa flashlarsın odin'den.
Burada var fakat önce bi romu kur sen bekle çok uzun süre açılmazsa en son çözüm olarak odin'den flashlarsın.5.1.1 için bootloader nerden indirebilirim
Demin e robot kurdum baya bekledim tlf açılmadıBurada var fakat önce bi romu kur sen bekle çok uzun süre açılmazsa en son çözüm olarak odin'den flashlarsın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Temiz kurulum yaptın mı?Demin e robot kurdum baya bekledim tlf açılmadı
Hayır super full wipe yazanı değil ötekini yapacaksın o super wipe telefon hafızasında ne varsa siler öteki sadece sistemi temizler.Dikkatli ol ben aceleciliğim yüzünden bir kaç kez dosyalarımdan olmuştumWipe seçeneklerinde sd kart ismi geçiyordu sd kartı silmesinden korktum yapmadım:-)

Diğer wipeleri yaptım zatenHayır super fu ll wipe yazanı değil ötekini yapacaksın o super wipe telefon hafızasında ne varsa siler öteki sadece sistemi temizler.Dikkatli ol ben aceleciliğim yüzünden bir kaç kez dosyalarımdan olmuştum![]()
Mega dan indiği için bazen dosya eksik inebiliyor ben de geçen seferde denemem de telefon açılmamıştı tekrar indirip kurduğumda sorunsuz açıldı.Tekrar indirip kurmayı dene.Yine olmazsa bootloader'ı flashla ve tekrar kurulum yap.Diğer wipeleri yaptım zaten
Bootloaderi en sona bırakma sebebini merak ettimMega dan indiği için bazen dosya eksik inebiliyor ben de geçen seferde denemem de telefon açılmamıştı tekrar indirip kurduğumda sorunsuz açıldı.Tekrar indirip kurmayı dene.Yine olmazsa bootloader'ı flashla ve tekrar kurulum yap.