karakartal44
Üye
Teşekkür ederim.sayfa 58 de mevcut uygulama
Teşekkür ederim.sayfa 58 de mevcut uygulama
Bu arada benim tel den bakınca toplamda 133 sayfa görünüyor. 58.sayfa da bu konu ile ilgili birşey görünmüyor.Rica ederim
Kernelimde knox kapalı basarsam brick olur telefon olmayaydı kernel bakardımBu 5.1.1 de smart manager var onu açınca intel security diye bişey var güvenlik kısmında onu deneyen var mı?
evet pc denBu arada benim tel den bakınca toplamda 133 sayfa görünüyor. 58.sayfa da bu konu ile ilgili birşey görünmüyor.
Acaba pc den 58.sayfa mı demek istediniz.
Tekrar teşekkür ederim.Rica ederim
evet pc den
SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ | Sayfa 58 - MaxiCep
link
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kernelimde knox kapalı basarsam brick olur telefon olmayaydı kernel bakardım
Tamam.Hallettim.Teşekkürler.evet direk kuruyorsun. Uygulamayı yükle telefonu yeniden başlat ayarlardan güvenlik/cihaz yöneticisinde izin ver uygulamaya

2 günde bir kilitleniyordu bende kamerada sıkıntım yoktu ama kilitden dolayı sildimKamera başlı başına bi sıkıntı bu sorunu çözmesi lazım ben sırf kamera yüzünden kullanmıyorum bu romu yoksa gayet güzel bir rom
5.0.1 e xposed vardı secktor diye bir kanal var orada gösteriyor ama kurmadım5.1.1 e xposed kuran varmi?
Bende v2 de yok :-)Sixperience v2.0 da o özelliği proğram yükleyerek kullanabiliyorsun Ferzan v3'ü beklemeye gerek yok![]()