SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Sponsorlu Bağlantılar

furkanhoca55

Üye
Bi erkek çok dikkatli olmalı ☺ yoksa kirlenebiliyor. Ben siyah sevdiğim için siyah aldım.

• Beğen
Tepkiler: karakartal44

csbaz

csbaz

Üye
Arkadaşlar öncelikle kurban bayramınız mübarek olsun.
Acaba hangi renk note 4 kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Ben beyaz almayı düşünüyorum. Fakat geçenlerde bir yerde beyazların ön tarafında kasa açıklığı oluyor diye birşeyler duydum. Bu konuda da bilgisi olan var mı?
Beyaz

csbaz

csbaz

Üye

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
polonya omu yüklü olanlar yeni bi güncelleme gelmiş bilginize

furkanhoca55

Üye
Ne güncellemesi kardeş

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi

mustimemos

Üye
ROM][AOI3][5.1.1][22/09]SIXPERIENCE N5 PORT STABLE V2.0, ROM for the Samsung Galaxy Note 4
Tavsiye ederim çok iyi ve stabil.dün. XDA dan inceleyip kurabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Ferzan
Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
ROM][AOI3][5.1.1][22/09]SIXPERIENCE N5 PORT STABLE V2.0, ROM for the Samsung Galaxy Note 4
Tavsiye ederim çok iyi ve stabil.dün. XDA dan inceleyip kurabilirsiniz
Xda dan takipteyim ama kurmuyorum cihazım garantili :-)

furkanhoca55

Üye
Bu rom u sırf güncelleştirmeleri daha erken alabilmek için mi degistiriyorsunuz? Zamanla ma farklı da olsa tüm dünyada aynı değişiklikler olmuyor mu güncelleştirmelerden sonra

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Bu rom u sırf güncelleştirmeleri daha erken alabilmek için mi degistiriyorsunuz? Zamanla ma farklı da olsa tüm dünyada aynı değişiklikler olmuyor mu güncelleştirmelerden sonra
Türkiyeye çok geç geliyor güncellemeler aynı güncelleme ama nerden baksan 1 ay erken alıyorsun güncellemeyi

furkanhoca55

Üye
Sağolasın ferman kardes. Belli ki note 4 ü çok iyi tanıyorsun

furkanhoca55

Üye
Bende şubatta aldım. Daha bilmediğim bir çok yönü var. Mesela screen mirroring özelliği ile lcd televizyona bağlanıp birebir ekran görevi yükleyebilir miyim

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Bende şubatta aldım. Daha bilmediğim bir çok yönü var. Mesela screen mirroring özelliği ile lcd televizyona bağlanıp birebir ekran görevi yükleyebilir miyim
Screen mirroring özelliği telefonda mevcut zaten

furkanhoca55

Üye
Tamam işte benim note 4 tvyi bulamıyor.

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Bu özelliği destekleyen tv tipi olmalı yoksa bulmaz

furkanhoca55

Üye

furkanhoca55

Üye
Hımm benimkisi lg . Araştırmak lazım desene

Ferzan

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi

furkanhoca55

Üye
Teşekkürler sanırım benim tv de ( lg 42lm620 s ) miracast desteği olmadığı için screen mirroring çalışmıyor. Ancak dün akşam lg 47la modelinde denedim tam da benim istediğim gibi çalıştı.

Üst Alt