csbaz
Üye
Vodafonede de lisanssız çakması var onlara güvenmiyorum hemen kırılır falan diye e bay dan aldım.Aynisi sert kasa 20tl dogubankta alcaktim almadim
Vodafonede de lisanssız çakması var onlara güvenmiyorum hemen kırılır falan diye e bay dan aldım.Aynisi sert kasa 20tl dogubankta alcaktim almadim
Ben su an 15 tl lik kullaniyorum cok super 3 kere yere dustu hicbirsey olmadi guzel kesim kuslara tam oturuyorVodafonede de lisanssız çakması var onlara güvenmiyorum hemen kırılır falan diye e bay dan aldım.
Saolun hocamHayırlı olsun hocam [emoji4] Bende de slimarmor modeli var.
bende başta slim armor istemiştim ama bütçe yetmedi 
Ben türkiyeden alsam hiçbirini almam hocam ya 90 tl nedir.Almanyadan 20 euro ya aldık bayağı iyi olduSaolun hocambende başta slim armor istemiştim ama bütçe yetmedi
![]()
kılıfı bende çok beğendim n11 de 40 liraya buldum
Uzun zamandır Note 4 için güzel bi kılıf arıyordum en sonunda Spigenin indirüm kampanyasından 40tl ye Spigen Capsul Grey modelini aldım. Kılıf gerçekten çok şık adeta telefonun şekli değişti. Koruma olarak süper koruyor kamera çıkıklığını kapatarak arka üstü düşmelerde gerçekten çok iyi. Ön üstü düşmelerdede kılıf çerçeveleri çıkık olduğu için ön üstü düşmede hine üstün koruması var. Malzeme kalitesi gerçekten çok iyi sert bi silikona sahip(rubber değil!) ve esnemelere karşı avantajlı. Telefonun inceliğini hiç bozmuyor ama enlemesine biraz genişletiyor. Tek kötü tarafı telefonu tek elle kullanırken serçe parmağını alt tarafa destek yaparsanız şarj bölümü biraz sivri olduğundan parmağınız acıyacaktır. Gerçekten ben çok beğendim Note 4 için kılıf alacaklara kesinlikle önerimdir. Yanlız indirim kampanyası kalktı fiyatı 50 tl şimdi. Ama kesinlikle parasına değer!..
en kısa zamanda almayı düşünüyorum. bende ince silikon kılıf var ama sadece çizilmelere karşı koruyabiliyor. yan parlak yerler hariç.. (30 tl ye almıştım.)Eğer o fiyata bulmuşsanız hemen alın hiç pişman olmayacaksınız ☺kılıfı bende çok beğendim n11 de 40 liraya buldumen kısa zamanda almayı düşünüyorum. bende ince silikon kılıf var ama sadece çizilmelere karşı koruyabiliyor. yan parlak yerler hariç.. (30 tl ye almıştım.)
Touchwizde xposed brick e sebep olabiliyor kardeş.Cm romlarında denemeni tavsiye ederim.Arkadaslar galaxy note 4 e nasil xposed yukleyebilirim?
Eyv saolasinTouchwizde xposed brick e sebep olabiliyor kardeş.Cm romlarında denemeni tavsiye ederim.
eczanedeyim akşama kadar wifi var eve gidince evde fiber net wifi var mobil internet 2gb sürekli fazla kalıyor dışarıda idim bi iş için çıkmıştım güncelleme haberini aldım hemen mobil veri den başlattım hepsinide mobil veriden indirdimWow adam mobil veriden güncelleme yapıyor

Kardeş 5.1.1 güncellemesi note 4 ün spint (n910s)varyantlı cihazlarına dağıtıldı.N910C-CQ-F... Varyantlarına daha dağıtılmadı.Merhaba arkadaşlar soran oldu mu bilmiyorum bakamadım eski sayfalara da, 5.1.1 güncellemesi bildiğim kadarıyla note 4 için çıktı değil mi bana şu an gelmedi alan var mı güncellemeyi ?
Anladım biz daha bekleyeceğiz o zaman [emoji1]Kardeş 5.1.1 güncellemesi note 4 ün spint (n910s)varyantlı cihazlarına dağıtıldı.N910C-CQ-F... Varyantlarına daha dağıtılmadı.
Edit : N910C için verilmiştir.Üstte nasıl kurulacaüı anlatılıyor.
Hayır odinden polonya 5.0.1 i kurun n910c için olanı 5.1.1 güncellemesini alırsınız ama n910cq yani türkiye modeli olarak gözükmez ve garantiye bu şekilde götürürseniz dikkatli bir çalışan farkederse garantiye almaz.Siz bilirsiniz kurulabiliyor şuan.Anladım biz daha bekleyeceğiz o zaman [emoji1]