csbaz
Üye
Cwm recovery her zaman daha kullanışlıdır.Arkadaslar root attim cihaza 1 hafta oldu android 5.0.1 var cwm kurmak istiyorum acaba cwm recovery mi yoksa twrp mi kurayim?
[emoji106]
Cwm recovery her zaman daha kullanışlıdır.Arkadaslar root attim cihaza 1 hafta oldu android 5.0.1 var cwm kurmak istiyorum acaba cwm recovery mi yoksa twrp mi kurayim?
note 4ün bi sorunu var mı acaba? mesela g2de en sevmediğim şey çamur gibi olan 2 megapiksel ön kamerası note 4 ön kamera nasıl
ama açıkçası tamamen siyah olunca daha güzel görünüyor onu keşfettim. 

Kardesim rom kurdunmu telefona kurduysan hangi rom bide galaxy nite 4 ile ilgili sayfa varni burada rom hakkinda surum exynosCwm recovery her zaman daha kullanışlıdır.
[emoji106]
Kardeş burada n910c için rom bulamazsın.Xda developers da n910c ye uygun custom romlar bulunuyor.Oradan bakıp kurabilirsin.Kardesim rom kurdunmu telefona kurduysan hangi rom bide galaxy nite 4 ile ilgili sayfa varni burada rom hakkinda surum exynos
Eyv kardesim biliyorum 4-5 senedir rom icindeyim eski telefona sikildikca rom atardim. Baktim xda da az da olsa var note 5 romu cikmis gayet hos guzel deneyecegim tema destegi oldugu icin gecicem romlara zatenKardeş burada n910c için rom bulamazsın.Xda developers da n910c ye uygun custom romlar bulunuyor.Oradan bakıp kurabilirsin.
N910CQ YA N910C İÇİN OLAN TÜM ROMLAR UYAR BİLGİN OLSUN !
Valla benden tavsiye istesen root a bulaşmamandaydı.Çünkü bu telefona benim şahsi görüşüm custom rom gerekmiyor.Çünkü güçlü bir telefon yazılımı da gayet iyi.Eyv kardesim biliyorum 4-5 senedir rom icindeyim eski telefona sikildikca rom atardim. Baktim xda da az da olsa var note 5 romu cikmis gayet hos guzel deneyecegim tema destegi oldugu icin gecicem romlara zaten
Haklisin ama ben rootsuz bir android dusunemiyorum reklam engelleme programlari sistem uygulamalarini silmek sd karti dahili hafiza yapma gibi 10-15 tane root gerektiren uygulama kullandigim icin root attim.En onemliside xposed ve modulleriValla benden tavsiye istesen root a bulaşmamandaydı.Çünkü bu telefona benim şahsi görüşüm custom rom gerekmiyor.Çünkü güçlü bir telefon yazılımı da gayet iyi.
Spigenin kendi sitesindenNerden aldın hocam
Teşekkürlersade hoş duruyor hayırlı olsun

Hayırlı olsun hocam [emoji4] Bende de slimarmor modeli var.
Uzun zamandır Note 4 için güzel bi kılıf arıyordum en sonunda Spigenin indirüm kampanyasından 40tl ye Spigen Capsul Grey modelini aldım. Kılıf gerçekten çok şık adeta telefonun şekli değişti. Koruma olarak süper koruyor kamera çıkıklığını kapatarak arka üstü düşmelerde gerçekten çok iyi. Ön üstü düşmelerdede kılıf çerçeveleri çıkık olduğu için ön üstü düşmede hine üstün koruması var. Malzeme kalitesi gerçekten çok iyi sert bi silikona sahip(rubber değil!) ve esnemelere karşı avantajlı. Telefonun inceliğini hiç bozmuyor ama enlemesine biraz genişletiyor. Tek kötü tarafı telefonu tek elle kullanırken serçe parmağını alt tarafa destek yaparsanız şarj bölümü biraz sivri olduğundan parmağınız acıyacaktır. Gerçekten ben çok beğendim Note 4 için kılıf alacaklara kesinlikle önerimdir. Yanlız indirim kampanyası kalktı fiyatı 50 tl şimdi. Ama kesinlikle parasına değer!..
Aynisi sert kasa 20tl dogubankta alcaktim almadim
Buda bendeki spigenin slimarmor modeli [emoji4]