SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Var tabi nasıl yok

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Yurt dışından gelen cihazlar için mi bu cevabınız yoksa normal Türkiye de teknolojik marketlerde satılıyor mu?
Yurtdışından gelenler bahsettiğiniz mağazalarda sadece cq olanı satılır ama diğer telefonlarda f modelini de bulabilirsiniz

Arkadaşlar Note 4 ile note edge arasında çok fark var mı?
Edge çok kullanışlı mı acaba?

leo52

Üye
ne hıkmetse edge daha ucuz ikinci el piyasası şu F modelının 2 yıllık garantılısı varsa hemen alabılırım

askımm

Üye
Lolipop 5.1.1 gnclleme yptim ama hizli sarj özelligi kpanmiyo ayarlara bktim yok ama chazda sbke srunum vardi gsm de ckiodu normal evde ckmiodu ama dzelmis proplm wifi de srun vardi oda dzelmis tek hizli sarj özelligi kapanmiyoo

Lolipop 5.1.1 gnclleme yptim ama hizli sarj özelligi kpanmiyo ayarlara bktim yok ama chazda sbke srunum vardi gsm de ckiodu normal evde ckmiodu ama dzelmis proplm wifi de srun vardi oda dzelmis tek hizli sarj özelligi kapanmiyoo
Hayır kapanıyor. Ayarlar->Pil->Pil Kullanımı gir en üstte var hızlı şarj kapatma. Telin çarjda ise kapatamassn tabi şarjdan çıkar kapat

Note 5 Romu çıktı gençler bi takım hataların yanında çok güzel bir Rom olmuş yapanın eline sağlık

Koradam

Üye
Ne alaka 3. sınıf ülke muhabbeti ile ?Bizlere satılan Note 4 de ki yonga seti daha verimlidir

Tepkiler: csbaz

csbaz

Üye
Arkadaşlar Note 4 ile note edge arasında çok fark var mı?
Edge çok kullanışlı mı acaba?
Edge kullanışsız kardeş.Almana değmez romda yok doğru düzgün hem.Direk note 4 n910c al derim ben.

Tepkiler: karakartal44

csbaz

Üye
Ayarlar > pil > pil kullanımı > hızlı şarj tikini kapatman yeterli olacaktır.