csbaz
Üye
Çoğunlukla çıkıyor.Boşluk çok büyük değil kağıt girecek kadar,bir sıkıntı oluşturmuyor.Psikolojik konudan rahat olmam diyorsan alıp değiştirirsin sıkıntı değil.Merhaba arkadaşlar Note 4 almayı düşünüyorum fakat yukarıda bir arkadaş kasa açıklığı falan diye bir sorundan bahsetmiş,bu sorun nadir bir durummu yoksa çoğunlukla böyle bir sorun var mı ?
açıkçası bir telefona 2000 ₺ verip de öyle bir hatanın olmasını istemem ve aldıktan sonrada değişimlede uğraşmak istemem,mecburen Note 5 yada iPhone 6s i bekleyip fiyat durumuna göre karar vercem artıkÇoğunlukla çıkıyor.Boşluk çok büyük değil kağıt girecek kadar,bir sıkıntı oluşturmuyor.Psikolojik konudan rahat olmam diyorsan alıp değiştirirsin sıkıntı değil.
Para sizin istek sizin ben birley siyemem.Bir yandan da haklısınız.2.300 tl veriliyor telefona kasa açıklığı meydana geliyor.Aldığımda o sıkıntıyı unutmuştum o yüzden aldım cihazı bende.Şiödi iade şansımız yok.açıkçası bir telefona 2000 ₺ verip de öyle bir hatanın olmasını istemem ve aldıktan sonrada değişimlede uğraşmak istemem,mecburen Note 5 yada iPhone 6s i bekleyip fiyat durumuna göre karar vercem artık
Bende de aynı sorun var.Onu uygulamayı indirirken markette bekleyeceksin.Başka çözümü yok diye biliyorum.Arkadaslar google play ile ilgili bi sorun yasiyorum mesela nova 3 indiriyorum bu islemi yaparken diger programlarda geziniyorum sonra bildirim penceresinden inen dosyaya tikladigimda ya google play durdu hatasi veriyor ya da indirilemedi hatasi veriyor. 5.0.1 yuklu cihazda. Sorunu nasil cozebilirim ?
Bu cok sacma ama samsungun hatasi olmali sanirim.Bende de aynı sorun var.Onu uygulamayı indirirken markette bekleyeceksin.Başka çözümü yok diye biliyorum.
Bende 2 gb lik oyunun %97 sinde 905 hatası verdi [emoji35] Google Play Games lollipop da hatalı olduğundan sıkıntılı samsungdan kaynaklanmıyor.Bu cok sacma ama samsungun hatasi olmali sanirim.
Aynisini bende yasamistim cok sinir bozucu [emoji35]Bende 2 gb lik oyunun %97 sinde 905 hatası verdi [emoji35] Google Play Games lollipop da hatalı olduğundan sıkıntılı samsungdan kaynaklanmıyor.
Ben yükledim ama görsel bir değişiklik yok performans daha güzel sadeceGalaxy note 4 n910c polonya romuna güncelleme gelmiş yükleyen var mı yenilikler neler ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Değişiklik olarak neler var ufak tefek bileyler var mı?Ben yükledim ama görsel bir değişiklik yok performans daha güzel sadece
Görsel olarak bir şey yok dedim ya :-)Değişiklik olarak neler var ufak tefek bileyler var mı?
Özellik olarak demiştim neyse 5.1.1 i beklicez artıkGörsel olarak bir şey yok dedim ya :-)
cihaz hakkinda ayarlar guncelleme ye gir,otomatik tik ini kaldir,ac kapat telefonuSelamlar.4.4.4 türkiye kitkatına dönüş yaptım ve yukarıda güncelleme isteği duruyor.Kaldırma şansım yokmu onu ?
Hala duruyorcihaz hakkinda ayarlar guncelleme ye gir,otomatik tik ini kaldir,ac kapat telefonu
Bazılarında yok bazılarında var değişiyor.bu kasa açıklığı bazısında var bazısında yok mu yoksa hepsinde mi var ? şimdi yarın ya da yarından sonra telefonum gelecek ben de bakayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?