SAMSUNG GALAXY NOTE 4 KULLANICI KULÜBÜ

csbaz

Üye
Merhaba arkadaşlar Note 4 almayı düşünüyorum fakat yukarıda bir arkadaş kasa açıklığı falan diye bir sorundan bahsetmiş,bu sorun nadir bir durummu yoksa çoğunlukla böyle bir sorun var mı ?
Çoğunlukla çıkıyor.Boşluk çok büyük değil kağıt girecek kadar,bir sıkıntı oluşturmuyor.Psikolojik konudan rahat olmam diyorsan alıp değiştirirsin sıkıntı değil.

Çoğunlukla çıkıyor.Boşluk çok büyük değil kağıt girecek kadar,bir sıkıntı oluşturmuyor.Psikolojik konudan rahat olmam diyorsan alıp değiştirirsin sıkıntı değil.
açıkçası bir telefona 2000 ₺ verip de öyle bir hatanın olmasını istemem ve aldıktan sonrada değişimlede uğraşmak istemem,mecburen Note 5 yada iPhone 6s i bekleyip fiyat durumuna göre karar vercem artık

csbaz

Üye
Para sizin istek sizin ben birley siyemem.Bir yandan da haklısınız.2.300 tl veriliyor telefona kasa açıklığı meydana geliyor.Aldığımda o sıkıntıyı unutmuştum o yüzden aldım cihazı bende.Şiödi iade şansımız yok.

FK5896

Üye
Arkadaslar google play ile ilgili bi sorun yasiyorum mesela nova 3 indiriyorum bu islemi yaparken diger programlarda geziniyorum sonra bildirim penceresinden inen dosyaya tikladigimda ya google play durdu hatasi veriyor ya da indirilemedi hatasi veriyor. 5.0.1 yuklu cihazda. Sorunu nasil cozebilirim ?

csbaz

Üye
Bende de aynı sorun var.Onu uygulamayı indirirken markette bekleyeceksin.Başka çözümü yok diye biliyorum.

Tepkiler: FK5896

csbaz

Üye
Bu cok sacma ama samsungun hatasi olmali sanirim.
Bende 2 gb lik oyunun %97 sinde 905 hatası verdi [emoji35] Google Play Games lollipop da hatalı olduğundan sıkıntılı samsungdan kaynaklanmıyor.

FK5896

Üye
Bende 2 gb lik oyunun %97 sinde 905 hatası verdi [emoji35] Google Play Games lollipop da hatalı olduğundan sıkıntılı samsungdan kaynaklanmıyor.
Aynisini bende yasamistim cok sinir bozucu [emoji35]

Galaxy note 4 n910c polonya romuna güncelleme gelmiş yükleyen var mı yenilikler neler ?

Ferzan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy note 4 n910c polonya romuna güncelleme gelmiş yükleyen var mı yenilikler neler ?
Ben yükledim ama görsel bir değişiklik yok performans daha güzel sadece

csbaz

Üye
Selamlar.4.4.4 türkiye kitkatına dönüş yaptım ve yukarıda güncelleme isteği duruyor.Kaldırma şansım yokmu onu ?

Enes

Üye
bu kasa açıklığı bazısında var bazısında yok mu yoksa hepsinde mi var ? şimdi yarın ya da yarından sonra telefonum gelecek ben de bakayım o zaman

csbaz

Üye
bu kasa açıklığı bazısında var bazısında yok mu yoksa hepsinde mi var ? şimdi yarın ya da yarından sonra telefonum gelecek ben de bakayım o zaman
Bazılarında yok bazılarında var değişiyor.

Bende bugün note 4 aldım. N910 H 4g desteği yokmuş olsun yinede çok güzel

Tepkiler: B.A.R.O.N