Performans olarak Note 3 çok daha iyi,Kamera ve Ekran bakımından G3 daha tatmin edici,şimdi performans olarak neden Note 3.
Şöyleki bildiğimiz gibi G3 2K ekrana sahip,S801AC işlemci kullanıyor ve bu işlemci 2K ekran için yeterince güçlü değil rakipleri Z2,Z3,Note 3 Aynı işlemcileri,saat hızlarından bahsetmiyorum aynı işlemciyi kullandıklarını söylüyorum çünkü aralarında frekans farkı var buna rağman rakiplerine karşı 2K ekran FrameRate konusunda zayıf bırakacaktır ha kullanılmaz mı ben zaten iplemem oyunu oynatsın yeter diyen birini mutlu eder ama ben oyunda akıcılık isterim dersen ki o kadar para verdikten sonra bi kimsede aynı fiyata daha kötü performans almak istemez haticeye değil neticeye bakıcak olursak Note 3 ve G3 kıyaslanacak olursa Qualcomm Note 3 modeli G3 e performans bakımından tercih edilir,amma velakin ki Exynos kullanan Note 3 1080P de G3 ün 2K performansından 3-5 Fps fazla verir oyunlar grafik gücü isteyen uygulamalar bakımından diyorum.Pil konusunda ben Note 3 den memnun kalmadım kesinlikle.Cpu gücü olarak Note 3 den daha güçlü olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz fakat grafik bakımından bakıcak olursan Note 3 düşük çözünürlük sayesinde daha önde şimdi işlemci gücü telefonu daha hızlı yapar fakat oyunlarda Gpu ağır bastığı için işlemci ultra süper harika bişeyde olsa o Gpu o işlemciyi sınırlar,zaten çözünürlük yükseldikçe işlemciye düşen yük azalır Gpu ya biner,burda LG G3 oyunlarda Note 3 den geride kalıyor.Son olarak 2K ekrana değinirsek tamam iyi güzelde bence pil bakımından kim ne derse desin tatmin edemeyecektir.G3 kullanan arkadaşlar pil kullanımı hakkında SS atarsa bizde bilgi sahibi oluruz diyerek noktayı koyuyorum.
Oyunla işi olmayan biri G3 ü tercih etmelidir,çünkü Note 3 den daha hızlı.