Karşılaştırma Samsung Galaxy note 3 Lg G3

Sponsorlu Bağlantılar

Samsung Galaxy.note 3 mü Lg G3 mü

• Samsung Galaxy Note. 3

Kullanılan: 4 28.6%
  • Lg G3

Kullanılan: 10 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    14
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy note 3 Lg G3
Başlikta Belirtiğim Telefonlardan Hangisi Daha Iyi Benim icin Önemli Olan Hız Ve Kamera Hangisi Daha Iyi

98farom98

98farom98

Üye
Hocam Sony düşünür müsün ben Z2 tavsiye ederim tabi alabilirsen Z3 derimde aralarında bir fark olmadığı için Z2 tavsiyemdir ama illaki bu 2 telefondan bir tanesi dersen Note 3 derim :oke:

• Beğen
Tepkiler: incebey38, cici60 ve Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İki cihaz da gayet iyi. İnternette kamera karşılaştırmalarını izleyip hangisinin kamerasının iyi olduğuna karar verebilirsin. Tabi bir mağazaya gidip orda da denemek lazım. Seçimin hangisi olursa olsun iki cihaz da seni pişman etmez.

• Beğen
Tepkiler: incebey38 ve 98farom98
mcnpl4

mcnpl4

Üye
g3'un kamerasi daha iyi. ikisi de hizli ama daha yeni bir telefon olan g3'u almak daha mantikli bence

• Beğen
Tepkiler: incebey38
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
g3 Güncel Bir Telefon Note 3 den daha yeni samsung Cok hosuma gidiyordu ama bazi kullanicilar arayüz bir zaman sonra kasiyor dedier ben suan s3 Kullaniyorum arayüzde Kasma Oluyor Ama Note 3 De Oluyormudur
Bilmiyorum
iki cihazinda özellikle Tasarımı Hosuma Gidiyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@Siycey @yunus96 @resitpolat @serdar_gs @Karargahx note 3 kasıyor mu? Çok kişinin cevao vermesi daha etkili olcaktır. G3 kasan diyenler samsung kıyaslamasında yok olmuşlar bakıyorum? Ikisi arasından note 3 derim. 2k ekran perfonmanstan ve bataryadan yiyor.

Son düzenleme:

Karargahx

Üye
Kasma yok hocam 5.0 Stocktayim ne oyun oynarken nede başka birşey yaparken kastigina denk gelmedim He sen arkada 15 program açık bırakırsan illaki takılır . Extra olarak Valla lolipop kasiyor diyenleri anlamıyorum farklı cihazmi kullanıyoruz çok ilginç.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Karargahx

Üye
Ben zaten note serisi dışındaki telefonlardan pek hoşlanmiyorum note serisi alan pişman olmaz.

• Beğen
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Performans olarak Note 3 çok daha iyi,Kamera ve Ekran bakımından G3 daha tatmin edici,şimdi performans olarak neden Note 3.
Şöyleki bildiğimiz gibi G3 2K ekrana sahip,S801AC işlemci kullanıyor ve bu işlemci 2K ekran için yeterince güçlü değil rakipleri Z2,Z3,Note 3 Aynı işlemcileri,saat hızlarından bahsetmiyorum aynı işlemciyi kullandıklarını söylüyorum çünkü aralarında frekans farkı var buna rağman rakiplerine karşı 2K ekran FrameRate konusunda zayıf bırakacaktır ha kullanılmaz mı ben zaten iplemem oyunu oynatsın yeter diyen birini mutlu eder ama ben oyunda akıcılık isterim dersen ki o kadar para verdikten sonra bi kimsede aynı fiyata daha kötü performans almak istemez haticeye değil neticeye bakıcak olursak Note 3 ve G3 kıyaslanacak olursa Qualcomm Note 3 modeli G3 e performans bakımından tercih edilir,amma velakin ki Exynos kullanan Note 3 1080P de G3 ün 2K performansından 3-5 Fps fazla verir oyunlar grafik gücü isteyen uygulamalar bakımından diyorum.Pil konusunda ben Note 3 den memnun kalmadım kesinlikle.Cpu gücü olarak Note 3 den daha güçlü olduğunu kesinlikle söyleyebiliriz fakat grafik bakımından bakıcak olursan Note 3 düşük çözünürlük sayesinde daha önde şimdi işlemci gücü telefonu daha hızlı yapar fakat oyunlarda Gpu ağır bastığı için işlemci ultra süper harika bişeyde olsa o Gpu o işlemciyi sınırlar,zaten çözünürlük yükseldikçe işlemciye düşen yük azalır Gpu ya biner,burda LG G3 oyunlarda Note 3 den geride kalıyor.Son olarak 2K ekrana değinirsek tamam iyi güzelde bence pil bakımından kim ne derse desin tatmin edemeyecektir.G3 kullanan arkadaşlar pil kullanımı hakkında SS atarsa bizde bilgi sahibi oluruz diyerek noktayı koyuyorum.
Oyunla işi olmayan biri G3 ü tercih etmelidir,çünkü Note 3 den daha hızlı.

• Beğen
Tepkiler: incebey38 ve B.A.R.O.N
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Donanım olarak G3 daha sonra çıktığı için bazı parçaları daha iyi tabi fakat Note 3 ten daha iyimi? Bilmiyorum G3 kullanmadım :D
Note 3 e lollipop kurdum rom stabil gelmedi bana. Orjinal 4.4.2 gayet stabil şarj tatmin edici performans tatmin edici hiç bir sıkıntısını görmedim telefon akıyordu. Belli bir süre sonra androidi bırak windows bile kasar. Bu zamanla sistemin dolmasından kaynaklanır. Ben stock 4.4.2 sürümü 8 ay kadar kullandım gözle görülür kasma veya hataya denk gelmedim.

• Beğen

MaxipmaN

Üye
sistem bir süre sonra şişer note4 te dahil yavaşlar 3-5 ay sonra, ben note2yi 6 ay formatsız kullandım ama son zamanlarında pek iç açıcı değildi :ehe

• Beğen

furkankaya559758

Üye
İkisi arasından bence G3 daha iyi ama Sony Xperia Z3 almanı öneririm .

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Dün gördüğüm tamindir haberinde sony nin mobil pazardan çekileceğini okudum. Yeterli satış rakamlarına ulaşamaması fazla rağbet görmemesi nedeniyle artık sadece parça üretimine devam edecekmiş. Kamera lensi vs

• Beğen

furkankaya559758

Üye
Dün gördüğüm tamindir haberinde sony nin mobil pazardan çekileceğini okudum. Yeterli satış rakamlarına ulaşamaması fazla rağbet görmemesi nedeniyle artık sadece parça üretimine devam edecekmiş. Kamera lensi vs
Güncellemeler ne olacakmış?

MaxipmaN

Üye
eğer kesinse forumda direkt bi konuya z2 z3ü yapıştıran tam dayaklık kıvama geldi :ehe

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
mrzstyl

mrzstyl

Üye
NOTE III :oke::oke::oke::oke::oke::oke:

• Beğen
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi